Treba im ipak je ljeto bilo, istrošili se, treba nadoknaditi toskoroalen je napisao/la: Za GOŠK je 5 8 10

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba im ipak je ljeto bilo, istrošili se, treba nadoknaditi toskoroalen je napisao/la: Za GOŠK je 5 8 10
Ne mogu da vjerujem kakvi su to debili... Nije realno vise majke mi moje.skoroalen je napisao/la:Je l' nam ovo ukinuta ona podjela utakmica na jače/slabije što se tiče ulaznica? Za GOŠK je 5 8 10
Bravo gladeži, zbog te dvije- tri marke ćete imat duplo slabiju posjetu.
Od Atalante su zaradili dovoljno love na ulaznicama, da do kraja sezone stave 2 4 6 neće moć prebacit profit. Al eto, nek otjeraju i ono malo bolesnika. Da nemam godišnju ne bih ni došao na ovu, posebno 4 dana pred derbi. Pa majku mu, skupo je.Anonjimus je napisao/la:Treba im ipak je ljeto bilo, istrošili se, treba nadoknaditi toskoroalen je napisao/la: Za GOŠK je 5 8 10
Ma nije skupo, ipak veliki GOŠK dolazi, a možda su na godišnjem pa zaboravili na karteskoroalen je napisao/la:Pa majku mu, skupo je.
Ma bolje da ne dolaze na Sjever ako će **** majke i jest košpiceskoroalen je napisao/la:Ovo će sjeveru "godit", opet će se bruku raje vratit gore radi jeftinije karte.
Primao je i ovaj Markovic iz Celika gol po tekmi pa je bio pozeljno pojacanjeuNbx je napisao/la:Znači lik u svakoj utakmici primi bar jedan gol u prosjeku.
Da nas hoce krenuti u ligi pa da svi profitiramo, neka mi dokazu da zasluzuju ove cijene protiv granicnog prijelaza. Ja imam sezonsku, ja sam svaku tu ali razmisljam kao navijac bez sezonske. Sto bi on jarane platio zapad cenera da gleda bezivotno Sarajevo protiv granicnog prijelaza? Bit ce nas 2 milje kao i uvijek i to je to.Samozdravlje je napisao/la:Ovo sa cijenama ulaznica je debilno.Za ovo treba saopstenje.ZA OVO JE NEOPHODNO SAOPSTENJE.TACKA.
Nebitno ko je suparnik ovo je najbitnije, Sarajevo koje niti lijepo igra niti je zaslužilo da ga se gleda trebaš platiti masno da ga gledašMortemHz je napisao/la:Sto bi on jarane platio zapad cenera da gleda bezivotno Sarajevo...Samozdravlje je napisao/la:Ovo sa cijenama ulaznica je debilno.Za ovo treba saopstenje.ZA OVO JE NEOPHODNO SAOPSTENJE.TACKA.
Mozes li objasniti sta ti znaci ovo "TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine" ?Samozdravlje je napisao/la:Vala bolje da nisi hvatao vrijeme.Solite rane pravoj raji , koji sebi ne mogu doci.Koji ce nam qrac saopstenje , j.ebo saopstenje,tek pocela sezona i nisu losi rezultati izuzev te jedne od sedam.Finansijski su vjerovatno,dobro prosli(sad cete reci boli me qrac za finansije), a da su u Italiji popusili 6-7 ,onda bi govorili kakvu lovu propustismo.Vucete Vi meni na memli stranu ili Vas pojede ljubomora sto niste Vi u kozi ovih sto zive dobro od kluba.Ovaj svijet ne vode kokuzi nego Zidari puni ko brod.Nemas priliku da kupis mjesto u upravi,sta cemo.Da sam mogao ja bih kupio.Akademija pocela davati rezultate ,ne Vama bitno saopstenje i neki pojedinac sto nije potpisao.Treba opet Stepanova,Ikandea,Alispahica,Jesica i Brazilaca iz Malezije.Da Bog da pa im zadnje bilo svim tim koje pominjete,ako radili protiv FKS.Hajde molim Te ,TI ne bi oblizao prste.Sve same postenjacine.AKADEMIJA.Pantelija je napisao/la:Uhvatih i ja malo vremena... Mislim da su i ovi, jednako kao i prethodni puno price malo rada. S tim da su oni imali puno bolje rezultate a i bolje igrace dovodili ali su i talovi bili ekstremni, ovi izgleda jos uce. Nevjerovatno je da klub nakon najveceg poraza u histooriji ne izadje pred navijace i jasno se izvine sto su morali da prodju onaj horor na AFH.