FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Slavimo titulu na kraju godineMocMahale444 je napisao/la:Moj Babo nema takav planirfo je napisao/la:Opusteno momci, Babuka planira ulazak u klub sa svojim ljudima![]()
Znaci king Amar se odlucio vratiti sa zasluzenog odmora![]()
On je potreban Zelji i neko mu to mora reci. Ima vas hejbet opletite.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Mentalitet ovih igraca je takav da ce svaka promjena dovesti do vjerovatno pobjede u Krupi. Da bi se po ko zna koji put pokazalo da "nije do njih vec do nesposobnog trenera". Taj film je gledan vise puta. Danas tzv. "najvjerniji" navijaci hoce da vode poslove kluba, a da ne daju lovu, u upravi sjede sve "menadzer do menadzera" /moj do mojega/ sa politickim zaleđem, od trenera se ocekuje da zadovolji i jedna i druge i trece i da primi krivicu kada stvar pukne i ode sa osmjehom i nezamjeranjem...Ima toga u regiji koliko hocete. Pa jedan Hajduk tako zivi vec 15 godina! U Zelji to nije bilo tako izrazeno do posljednjih par godina. Zato je i nastao haos. Ovo nisu vremena za normalnog navijaca. Ni za normalne trenere ili nekadasnje ljude koji su vodili klub. Imam utisak da je u Zelju uslo previse politike, a sa politikom idu i interesi. A to nije klub za takve price. (bar nije bio).
- MocMahale444
Poraz ko poraz, tesko je kako god. Ono nadao sam se ali kad vidim ko nam igra (ovo nije za mlade igrace) onda nema sokova nekih. Druge stvari ljude zivciraju vise.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kad je skupština kluba?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odovicu ne laprdaj, da imas i malo obraza ne bi nikad ni prihvatio poziciju da im spasavas guzicu, a sad neces ni da das otkaz. S kim si takav si i to je to. Za upravu nemam sta napisati, srozali su nas nikad nize.
Jasan je napredak nakon suspenzije Blagojevića!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije u pitanju jedan poraz pa hajde. Nakon ove bruke, pa ovih silnih poraza kod nas nista. Suspenduj dvojicu i usuti se. Pa valjda vidis ne ide, nece, povuci se. A ne kod nas da nas sad citava 16 liga pobijedi niko ne bi ni ponudio ostavku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- MocMahale444
On zna lopte ali je picka yebo sve svoje, glumio budalu. Igrao toplo hladno i bio u klanu.Osim13 je napisao/la:Jasan je napredak nakon suspenzije Blagojevića!
Ko ga ****.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sad kad Odi uruče otkaz, ja bih nekako Bogija da bude trener-igrač

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka, nabit cemo komplekse drugim. Treba bit human.Raonffa je napisao/la:Sad kad Odi uruče otkaz, ja bih nekako Bogija da bude trener-igrač![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro, onda samo neka bude igračLjoZee je napisao/la:Neka, nabit cemo komplekse drugim. Treba bit human.Raonffa je napisao/la:Sad kad Odi uruče otkaz, ja bih nekako Bogija da bude trener-igrač![]()

-
- Kontakt:
Vratit ce vam Sablju 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pa ni u periodu od 2004-2008,9 nismo izgledali ovako jadno. Kakve se struje ovdje mijesaju i sta se sve dogadja, to samo dragi Bog zna. Zelio bih se samo probuditi iz ovog loseg sna jednog dana, jednostavno da ovo sve prespavam i zaboravim.
100 igraca je prodefilovalo i niti jedan se nije oglasio preko medija, bar da cujemo i drugu stranu price (osime Arezininog menadjera).
Nadam se da ce, kada se sve ovo zavrsi, bar neko skupiti hrabrosti i javno reci sta se ovdje desava i ko je kriv za ovu nevidjenu sramotu.
Jug je rekao svoje, a ja ovako javno govorim da se popisam u usta kompletnom sjeveru koji i dalje podrzava megalomana.
100 igraca je prodefilovalo i niti jedan se nije oglasio preko medija, bar da cujemo i drugu stranu price (osime Arezininog menadjera).
Nadam se da ce, kada se sve ovo zavrsi, bar neko skupiti hrabrosti i javno reci sta se ovdje desava i ko je kriv za ovu nevidjenu sramotu.
Jug je rekao svoje, a ja ovako javno govorim da se popisam u usta kompletnom sjeveru koji i dalje podrzava megalomana.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kojem klanu? Tri godine se prica o klanovima, opoziciji. Ko su klanovi i ko je opozicija? Nemoj ti biti naivan.MocMahale444 je napisao/la:On zna lopte ali je picka yebo sve svoje, glumio budalu. Igrao toplo hladno i bio u klanu.Osim13 je napisao/la:Jasan je napredak nakon suspenzije Blagojevića!
Ko ga ****.
Da boga da vam Miske vodio kućni budžet i porodice kako vodi sportski segment kluba yebo vam on sjemena!!!!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemoj ba tako, Irfo će nam se uvrijeditiOsim13 je napisao/la:Da boga da vam Miske vodio kućni budžet i porodice kako vodi sportski segment kluba yebo vam on sjemena!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], drzgemboadislic, Hrammm1921 i 57 gostiju.