FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo nije rezultat samo lose igre. Nesto gadno se desava u/ oko kluba i bukvalno sve pozitivno je stalo. Mi i kad igramo lose i kad igramo dobro gubimo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jos sport.centar izjavi glupost da je vanredna sjednica u toku a miske brze bolje razgulio odmah poslije meca u amg-u 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Klub je u kandzama ljudi koji nisu smjeli prici klubu, a kamoli da ga preuzmu. Familija Zeljo je proslost. Huligani i strani investitori su buducnost. Zalosno, ali se desavalo i drugim tradicionalnim klubovima.
Jug je bio poznat po raji, sad je po rulji.
Ja nemam vise kreativnosti da komentarisem ovo sto se desava.Jednostavno ne zna covjek vise sta bi pametno napiso.Jug je reko svoje neki se nisu slozili i jos uvjek im se svidja ovaj sistem poslovanja u Zelji.Siroki je na -3,mladost dk -5,ispali iz kupa.Imas li imalo obraza i srama senade?
23
Otjerali gairfo je napisao/la:Jos sport.centar izjavi glupost da je vanredna sjednica u toku a miske brze bolje razgulio odmah poslije meca u amg-u

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ne bih se slozio za jug. Oni su davno prekucali sportski segment, cak bih rekao da ih Zeljo ni ne zasluzuje koliko su dobri. Stojicki su podnijeli sraman gubitak 2 titule, i hrabro najavili “...bicemo prvi a i kupa osvajaci” poslije svake sezone. Ulijetanje iz proslog/pretproslog kola je kulminacija nezadovoljstva zbog kriminalno loseg rada uprave.samoposmatram je napisao/la:Klub je u kandzama ljudi koji nisu smjeli prici klubu, a kamoli da ga preuzmu. Familija Zeljo je proslost. Huligani i strani investitori su buducnost. Zalosno, ali se desavalo i drugim tradicionalnim klubovima.
Jos jednom bih ponovio da se pisam u usta kompletnom sjeveru sto su zvizdali na skandiranje “uprava odlazi” i sto i dalje podrzavaju mitomana koji nam je NOGOMETNI/FUDBALSKI klub srozao do te mjere da prigradska sela najavljuju 3 boda na Grbavici. Poserem se na misketa, na duvnjaka, na melisu i na oprasica i ostalu ex-horde zla klapu iz uprave.
Kakvi crni igraci i bojkoti i alkohol i pi c k e materine... svraka, jamak, elvir i ostali su uzeli titulu za 1,2 promila po utakmici...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
-
- Kontakt:
Na rulju mislim na navijace pod uticajem sadasnje uprave na jugu.kerimatomic1921 je napisao/la:Ne bih se slozio za jug. Oni su davno prekucali sportski segment, cak bih rekao da ih Zeljo ni ne zasluzuje koliko su dobri. Stojicki su podnijeli sraman gubitak 2 titule, i hrabro najavili “...bicemo prvi a i kupa osvajaci” poslije svake sezone. Ulijetanje iz proslog/pretproslog kola je kulminacija nezadovoljstva zbog kriminalno loseg rada uprave.samoposmatram je napisao/la:Klub je u kandzama ljudi koji nisu smjeli prici klubu, a kamoli da ga preuzmu. Familija Zeljo je proslost. Huligani i strani investitori su buducnost. Zalosno, ali se desavalo i drugim tradicionalnim klubovima.
Jos jednom bih ponovio da se pisam u usta kompletnom sjeveru sto su zvizdali na skandiranje “uprava odlazi” i sto i dalje podrzavaju mitomana koji nam je NOGOMETNI/FUDBALSKI klub srozao do te mjere da prigradska sela najavljuju 3 boda na Grbavici. Poserem se na misketa, na duvnjaka, na melisu i na oprasica i ostalu ex-horde zla klapu iz uprave.
Kakvi crni igraci i bojkoti i alkohol i pi c k e materine... svraka, jamak, elvir i ostali su uzeli titulu za 1,2 promila po utakmici...
Mozda neko uzima pare od kladionice mozda se peru pare ko zna , svasta se prica suska, jednostavno da padne ekipe nakon prve reprezentativne pauze je nemoguce, neke se struje desevaju, sutra odmah Miske neka sazove vandrednu presicu da svima kaze sta se vise desaje, neka se povuce jer je sad bas jug stao protiv njega jedini spas mu je da Amara dovede to je to ovako ako se nastavi i evropa ce nema bit upitnaa.. Sve vam **** nesposbono ovde nije bitan Miske nit peti deseti ovde je Bitan Zeljo i tako treba da se ponasaju!LjoZee je napisao/la:Ovo nije rezultat samo lose igre. Nesto gadno se desava u/ oko kluba i bukvalno sve pozitivno je stalo. Mi i kad igramo lose i kad igramo dobro gubimo.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Neymar11 je napisao/la:Mozda neko uzima pare od kladionice mozda se peru pare ko zna , svasta se prica suska, jednostavno da padne ekipe nakon prve reprezentativne pauze je nemoguce, neke se struje desevaju, sutra odmah Miske neka sazove vandrednu presicu da svima kaze sta se vise desaje, neka se povuce jer je sad bas jug stao protiv njega jedini spas mu je da Amara dovede to je to ovako ako se nastavi i evropa ce nema bit upitnaa.. Sve vam **** nesposbono ovde nije bitan Miske nit peti deseti ovde je Bitan Zeljo i tako treba da se ponasaju!LjoZee je napisao/la:Ovo nije rezultat samo lose igre. Nesto gadno se desava u/ oko kluba i bukvalno sve pozitivno je stalo. Mi i kad igramo lose i kad igramo dobro gubimo.

Nije dobra situacija.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jesil prespavo Milomire?
Ako si gospodin i Željovac daj ostavku i javno reci šta je problem.
Senade je.bem ti sina
Senade je.bem ti sina
💩💩
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma ne bi ja Odu dirao, nema smisla mijenjati po 3 trenera u sezoni, to nicemu ne vodi.Goosman je napisao/la:Jesil prespavo Milomire?
Senade je.bem ti sina
Ja bih volio samo da jos neko pokaze muda i da javno kaze sta se desava kao sto je to uradio Arezinin menadjer.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Cekamo odgovor Nalica!!!
Ne lazi Nalicu, kontaktiran si i tim si povodom u Sarajevu. Sad ce da internet masinerija raspise se kako je Nalic strasan trener i napredak u odnosu na Odovica, samo pratite."Ne znam otkud te informacije. Istina je da sam trenutno u Sarajevu, međutim nekim drugim povodom", istakao je Nalić, a naše pitanje da li bi preuzeo Plave ukoliko bi dobio konkretnu ponudu kazao je:
"Sada je teško o tome govoriti. Mogli bismo o tome razgovorati ukoliko bi se to desilo".
Kolko je do Ode i do igrača neznam al mislim da Miske ima prste u tome.Što se tiče Nalića školovan je trener sigurno bi posložio ekipu a po njegovom karakteru teško da će napustit Slobodu trenutno možda na polusezoni a gdje ćemo mi bit na polusezoni to je pitanje.Sad pročita na ss.ba da je u Sarajevu Nalić nekim drugim povodom samo mi da je znat kojim.
UPRAVA NAPOLJE. miske ODLAZI miske ODLAZI.
AMAR OSIMM AMAR OSIMM.
UPRAVA NAPOLJE. miske ODLAZI miske ODLAZI.
AMAR OSIMM AMAR OSIMM.
Morate shvatit da miske nikad nece iz svoje volje napustit klub, previse para je u opticaju.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, perodeformero, pintol_TM87, WeekendOffender i 24 gosta.