joker90 je napisao/la:De, sjebi i Pidri malom karijeru..hilmo je napisao/la:Bravo za Selmira.
Evo kandidata da zamjeni moj avatar.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda nisi obnovio člananarinu, sponzor Elit nu...SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne bi SMSa drug.miky_hz je napisao/la:Pidro potpisao novi ugovor na dodatnih 5 godina
joker90 je napisao/la:De, sjebi i Pidri malom karijeru..hilmo je napisao/la:Bravo za Selmira.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Pidro potpisao novi ugovor na dodatnih 5 godina
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ovaj potez kao i produzenje sa mujakicom je za 10. Jedini ispravan put.
I svida mi se strategija prvo 2-3 godine i onda ako se dokaze produzetak jos na 2-3. Ovo je dobar potez.
Znal neko na koliko godina ugovore imaju resic kovacevic mustafic i sabanovic mislim da bi i njima trebalo 5 ticu ponudit.
I svida mi se strategija prvo 2-3 godine i onda ako se dokaze produzetak jos na 2-3. Ovo je dobar potez.
Znal neko na koliko godina ugovore imaju resic kovacevic mustafic i sabanovic mislim da bi i njima trebalo 5 ticu ponudit.
Dobar potez. Produžite i Bekiću i Hodžiću!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Šta mislite postoji li šansa da Bekić zamijeni Halila na krilu?
Po meni Halilović je previše trom za krila, jedino što ima dobar šut, a eto ne mogu se sjetiti da je i jednog igrača pretrčao (predriblao) zadnjih 5 utakmica (ne računajući Slobodu, jer nisam uspio gledati utakmicu)
Što se tiče Pidre, svaka čast momku i puno sreće mu želim u svetom dresu i da ga povrede zaobiđu...

Po meni Halilović je previše trom za krila, jedino što ima dobar šut, a eto ne mogu se sjetiti da je i jednog igrača pretrčao (predriblao) zadnjih 5 utakmica (ne računajući Slobodu, jer nisam uspio gledati utakmicu)
Što se tiče Pidre, svaka čast momku i puno sreće mu želim u svetom dresu i da ga povrede zaobiđu...
Bordo bijeli za život cijeli!!
- robertkosar
- Kontakt:
-
bordopoeta
- Kontakt:
A Radulović? Ili kako već bijaše onaj iz CG.joker90 je napisao/la:Husref ne bi nikad dozvolio da se radi na stetu kluba! Znas kad bi njemu uvalili Altiparmakovskog nekog ili tako slicnu tarabu? NIKAD! IN HUSREF WE TRUST!
Što se tiče uprsve imaju puno nedostataka što moraju popraviti, al za produženje ugovora Mujakiću i Pidri svaka im čast..
Bordo bijeli za život cijeli!!
On i Lelić idu u paketurobertkosar je napisao/la:Kada ce sisa Radovac produzit
Pretrčao je nekog protiv Atalante na Koševu u drugom poluvremenu.Benjolos je napisao/la:Šta mislite postoji li šansa da Bekić zamijeni Halila na krilu?
Što se tiče Pidre, svaka čast momku i puno sreće mu želim u svetom dresu i da ga povrede zaobiđu...![]()
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Je*o majku, Crvena Zvezda dovela Cafu-a iz Bordoauxa, a mi ovdje kuburimo sa bekovima i hoćemo neku bitnu ulogu da igramo, čisti prosjek lige smo Boga mi dragog, tuga
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sjećam se ovaj iz Atalante vezao pertleHigh je napisao/la:Pretrčao je nekog protiv Atalante na Koševu u drugom poluvremenu.Benjolos je napisao/la:Šta mislite postoji li šansa da Bekić zamijeni Halila na krilu?
Što se tiče Pidre, svaka čast momku i puno sreće mu želim u svetom dresu i da ga povrede zaobiđu...![]()
![]()
kuknjava
I to dva puta, nije šala.High je napisao/la:Pretrčao je nekog protiv Atalante na Koševu u drugom poluvremenu.Benjolos je napisao/la:Šta mislite postoji li šansa da Bekić zamijeni Halila na krilu?
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ahahahahahah, svaka ti čast, što me nasmija.joker90 je napisao/la:De, sjebi i Pidri malom karijeru..hilmo je napisao/la:Bravo za Selmira.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sjecam se prosle sezone smo dijelili klubove na velike i male, pa je za velike istok bio 8, a za male 5KM, e sad zasto se prestalo s tom praksom? Ili smo jednostavno i mi kao klub pali, pa nam je i Gosk sada veliki klub, ipak nas ljudi uzese u par navrata na Kosevu...
1946~
Onaj ko nas pobijedi na kosevu,automatski prelazi u red velikih klubovaThrillerHz je napisao/la:Sjecam se prosle sezone smo dijelili klubove na velike i male, pa je za velike istok bio 8, a za male 5KM, e sad zasto se prestalo s tom praksom? Ili smo jednostavno i mi kao klub pali, pa nam je i Gosk sada veliki klub, ipak nas ljudi uzese u par navrata na Kosevu...
- StariGrad071
- Kontakt:
Benkara21 je napisao/la:Je*o majku, Crvena Zvezda dovela Cafu-a iz Bordoauxa, a mi ovdje kuburimo sa bekovima i hoćemo neku bitnu ulogu da igramo, čisti prosjek lige smo Boga mi dragog, tuga
HAHAHAHAHAHHA najgluplji post na forumu ikada. Od kada smo mi u ligi sa zvezdom?