sta je tu jeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kako igramo?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
Pitaristok
- Kontakt:
kad ti se rwkne da su nasi stopeei na 40m od njihovog gola sve ces skontatibihuzur je napisao/la:sta je tu jeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kako igramo?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mali Vladan odličan, svaka mu čast. Bolji od Pavlovića i Adilovića zajedno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
solidna igra
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Rahmanovica izvedi ne uvodi nikoga. Pa opasniji je za nas gol nego za njihov.
U novi boj ...
Sad će Rahmanovića krenuti, samo saburahz033 je napisao/la:Rahmanovica izvedi ne uvodi nikoga. Pa opasniji je za nas gol nego za njihov.
Halilović udavi
Posjeta (ocekivano) losa,uostalom sa ovim bezobrazno visokim cijenama niko nije ni ocekivao vise.
Hebibovic ne moze i ne smije igrati beka!!!
Adukora je grihota drzati na stoperu,svega mi.
Crepulja odlican,smiren,uvijek zna sta ce sa loptom. Puno smo dobili sa njim,samo ako bude fit do kraja sezone.
A ako i dode ovaj Dzafic,steta je Vladana dirati sa gola.
Hebibovic ne moze i ne smije igrati beka!!!
Adukora je grihota drzati na stoperu,svega mi.
Crepulja odlican,smiren,uvijek zna sta ce sa loptom. Puno smo dobili sa njim,samo ako bude fit do kraja sezone.
A ako i dode ovaj Dzafic,steta je Vladana dirati sa gola.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Malo čvrstine u odbrani mora biti, bliže protivniku treba stajati u defanzivi. U napadu je to dosta bolje, ali mora to biti konkretnije u završnici.
Vladan i Crepulja odlični, Pidro i Ahmetović veoma dobri, Adukor malo odustan i Halilović koji je negdje u svom svijetu i tu treba biti Tatar. Ostalo solidno..
Što se tiče ove rotacije u odbrani, mišljenja sam da Husref ne bi opet vraćao Adukora nazad da je tu Šofranac. Ovako ga je vratio, jer Dupovac nije za prve postave.
Sve u svemu, dobar prvi dio, ali može to još puno bolje. Idemo..
Vladan i Crepulja odlični, Pidro i Ahmetović veoma dobri, Adukor malo odustan i Halilović koji je negdje u svom svijetu i tu treba biti Tatar. Ostalo solidno..
Što se tiče ove rotacije u odbrani, mišljenja sam da Husref ne bi opet vraćao Adukora nazad da je tu Šofranac. Ovako ga je vratio, jer Dupovac nije za prve postave.
Sve u svemu, dobar prvi dio, ali može to još puno bolje. Idemo..
Ako trebamo traziti golmana, onda rezervnog za Kovacevica. Kako momak samo cita utakmicu i na vrijeme izlijece.
Malo se Halilovic gubi, Crepulja odlican. Ne vidim cemu tolike kritike za Rahmanovica.
Malo se Halilovic gubi, Crepulja odlican. Ne vidim cemu tolike kritike za Rahmanovica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SedrenikHz
- Kontakt:
Vodimo 1-0 lutkanebihuzur je napisao/la:sta je tu jeKrajisnikBosnjak je napisao/la:Kako igramo?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kritično, treba još jedan zabit. Ovako je svaki napad opasan, previše ispadamo nazad.
Crepulja je duplo bolji igrač od Sarića, kakve lopte, nevjerovatno.
Takođe, igra Velkoskog mi se sve više sviđa, s ovim vraćanjem po loptu me podsjeća na Rooneya u zadnje dvije sezone karijere, kad ga je doslovno bilo na svim pozicijama na terenu.
Halilović je igrač manje, osim onog lošeg šuta se ne sjećam da sam ga i primijetio više. Nula bodova, vadit pod hitno. Što yebeni Tatar ne igra, ne može bit gori od ovog.
Crepulja je duplo bolji igrač od Sarića, kakve lopte, nevjerovatno.
Halilović je igrač manje, osim onog lošeg šuta se ne sjećam da sam ga i primijetio više. Nula bodova, vadit pod hitno. Što yebeni Tatar ne igra, ne može bit gori od ovog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako volim vidjeti igrača poput Crepulje.. Ti odmah na njemu vidiš tu eleganciju i odmah primjetiš koliko je fudbalski obrazovan igrač, a malo je takvih u našoj ligi. Kratki i dugi pas perverzija, igra podjednako dobro sa obje noge, na duplom pasu isto odlično kotira. Veliki plus mu je to što je dobar prema naprijed, a i prema nazad. Odličan igrač, samo da ga zdravlje posluži, najbolji veznjak lige bez premca.
Halilović i Šišić ništa. Već drugu utakmicu, krila nula.... Crepulja 
Kakav je takav je,ali Hebib je nase najbolje krilo trenutno. Steta sto se forsira na beku gdje je definitivno tanak.Stroj1946 je napisao/la:Halilović i Šišić ništa. Već drugu utakmicu, krila nula.... Crepulja
Kao što rekoh, previše ispadamo nazad. Evo nam kazne. Nama GOŠK k'o Real jbt.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- belosevic23
- Kontakt:
sta nam radi Hebib u odbrani nevjerovatno... pravi nam covjek prilike, odbrana tanka skroz, neuigrana
pa mijenjaj glupane
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovdje je Pidro morao puno bolje reagovati, sam igrač, a on trčkara iza.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bordobijeli, Google [Bot], johntravolta123, mnon46, muhamedhulk, Shategabri, tutankamon1905, ubipara i 63 gosta.