FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 23 nov 2018, 11:10

Opet pljuju po Amaru jer nece da radi sa Misimovicem, to su pravi navijaci Zeljeznicara, ustvari Misimovica :puke:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 23 nov 2018, 11:23

Zeljo92 je napisao/la:Opet pljuju po Amaru jer nece da radi sa Misimovicem, to su pravi navijaci Zeljeznicara, ustvari Misimovica :puke:
amar se vraca! postoji par nesuglasica izmedju njega i misketa, ali to su minorne i to ce se rijesiti... niko ne pljuje po amaru, smiri dozivljaj :)
45515

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 nov 2018, 11:28

grbavicka je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Opet pljuju po Amaru jer nece da radi sa Misimovicem, to su pravi navijaci Zeljeznicara, ustvari Misimovica :puke:
amar se vraca! postoji par nesuglasica izmedju njega i misketa, ali to su minorne i to ce se rijesiti... niko ne pljuje po amaru, smiri dozivljaj :)
Fcz dobro ispljuvao po njemu, bez potrebe. Rekla kazala i od tog se napravi prica i pljuje po Amaru, navijac Zelje!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 nov 2018, 12:02

Pusiona sutra opet
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 23 nov 2018, 12:21

Zeljo92 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:
Fcz dobro ispljuvao po njemu, bez potrebe. Rekla kazala i od tog se napravi prica i pljuje po Amaru, navijac Zelje!
fcz je samo naveo sta se desilo... i nije tu nista slagao... ako mislis da on n veoli zelju zbog cinjenice da je amar trazio pare preko maramice, onda si u krivu! ja volim amara ko boga svog, ali posto znam neke stvari koje su se desilo u njegovom drugom mandatu a nisu za foruma, ne znaci da ga pljujem!
45515

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 23 nov 2018, 13:24

grbavicka je napisao/la: fcz je samo naveo sta se desilo... i nije tu nista slagao... ako mislis da on n veoli zelju zbog cinjenice da je amar trazio pare preko maramice, onda si u krivu! ja volim amara ko boga svog, ali posto znam neke stvari koje su se desilo u njegovom drugom mandatu a nisu za foruma, ne znaci da ga pljujem!
Zasto onda pise? Molim upravu da baci trofeje u kontejner i obrise se iz historije Amar Osim, pa se prsite onda da smo najtrofejniji! Prsit ce se pojedini sa trofejom kupa koji je "MISKE" osvojio a ne Adzem :lol:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 nov 2018, 16:55

Svi ljudi koji su u bilo kakvom kontaktu s Misimovicem ili se krecu oko njega pisu gadosti kakve se mogu procitati prije svega znamo gdje. Vratimo se malo u proslost kad se pljuvalo po Amaru dok je osvajao titule sad mozete vidjeti koje su to persone non grate. Upravo dosta ljudi koji vode sad klub ili su oko kluba nisu mogli prici istom.

Tako da osjecaju opasnost da kad bi se vratile Amar i ekipa, oni ne bi prisli Želji. Što hoce reci da su to samo licni problemi i frustracije. Protiv Misimovica nema niko nista da je normalna osoba, a ne bolesna. Covjek koji se umislio da je on tobreyarabi Bog i da klub postoji od 2014. Isto tako razmisljaju njegove pudlice, a zalosno je da se to upravo desava.

Poslije svega izgubio se smisao Želje, ono sto mi stvarno jesmo. Nismo prije gradili, ali smo imali bar neku atmosferu dok je nisu srusili upravo ovi koji sad pisu hvalospjele kako je dobro sto 4 godine nismo nista osvojili, nemamo nikakav napredak niti igracki kadar za bilo sta, a ne za osvajanje titule.

Opet kazem nazalost ovo je sve jedno veliko fuj.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 23 nov 2018, 18:16

Još dva raskida i počinje gradnja juga.
💩💩

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 23 nov 2018, 18:35

Tek kad Milimetar pokupi prnje vidjece se stvarno kokiko je dobro vodio klub i tek tada ce se vidjeti sta ce sve isplivati...Koliko je samo klaun stete nanio klubu placajuci igrace koji ne igraju i raskidajuci im ugovore, boga pitaj...

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 nov 2018, 20:11

Svi klubovi su u dugovima. Od velikana, do klubova iz bivse juge. Niko ni u jednom trenutku ne bi pricao, pisao o dugovima, losim igracima da mi napredujemo.

Da imamo dobru ekipu koja se moze boriti u evropi, da imamo bar 3-4 bas kvalitetna igraca i da kad dodjemo ba Grbavici imamo sta pogledati.

Mi nemamo nista, ama bas nista. Ja nisam godinama pogledao utakmice da valja.

Koja opozicija? Pa brate dragi ti da si napravio nesto u ovoj ligi, da si napravio respektabilan tim, da se ostvario sportske rezultate jug bi uvijek bio uz tebe, nema tog Amara i opozicije koja bi te otjerala. Masinerija ljudi bi stala iza tebe. A ovo sad su pudlice, novokoponavano navijaci i ljudi bez stava koji razmisljaju samo kako ce biti blizu kluba i primat milju, dvije a da ne mrdnu guzicom. Vozat dzipove i pisati kako se radi volonterski a pri tome popljuvati sve sto su drugi postigli. MRS

Ima nas starijih navijaca koji razmisljamo svojom glavom.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 nov 2018, 20:21

Ne znam jestel me ubacili u grupu na Viberu, nisam imao signala u Banovićima, duboko jbg
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 nov 2018, 10:40

Ima Nas Zeljinih vise OD Kineza,igramo pjevamo bolje OD Engleza.Mi stariji smo bar nesto vidili,Ali zal mi ovih mladjih.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 nov 2018, 10:43

Osim13 je napisao/la:Ne znam jestel me ubacili u grupu na Viberu, nisam imao signala u Banovićima, duboko jbg
reko sam braci da te doda
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 24 nov 2018, 11:13

Uprava treba da ode
Al komplet zajedno sa sefom
I to je to
Vidjet ce se koliko su duzni ili koliko nisu
Naravno kad dodu novi ljudi nastavit ce dalje
Naravno ako ima kakvih nezakonitih radnji podnjet ce krivicne prijave
Kao sto su i ovi protiv ovih prethodnih

Sad su stvari jasnije
Moraju se isplacivat plate porezi i ostalo
Znat cemo ako se neisplacuju obaveze mi utakmicu ne mozemo igrat

Sad u decembru na skupstini to odradit i ZDRAVO

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 nov 2018, 11:35

Iznenadite nas i osvojite bod

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 nov 2018, 11:43

LjoZee je napisao/la:Iznenadite nas i osvojite bod
sve osim dva poraza do kraja polusezone je iznenadjenje

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 nov 2018, 12:11

Željezničar: Kjosevski, Čurjurić, Bakrač, Krpić, Zulić, Osmanković, Šabanadžović, Veselinović, Osmanković, Rodin, Jazvić.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 nov 2018, 12:13

0 bekova u sastavu

helemnejse11
Kontakt:

Post Postao/la helemnejse11 » 24 nov 2018, 12:14

Jedino mi je drago zbog malog Farisa što je na klupi, pa možda mu dati priliku danas

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 24 nov 2018, 12:39

I klupa nam je extra... hajde izgleda da su uslisili nase molitve - daj nam juniore i za 2 godine imamo ekipu (ako ne ispadnemo sa ovom talentovanom generacijom juniora) :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: General505, LoveFootball1987, Proximic i 64 gosta.