Dzeko je sam procijenio i mislim da ce napustiti City,polovinom jula znace se vise

Eh moje zelje su Bayern,Milaan ili Liverpool...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
sa 34 će on biti prvi napadač Željezničaradon_burza je napisao/la:on ce sa 34 da sazrije za Milana
ako se ne varam ja se sjecam pisao si da ce dati pobjednicki go ili tako nesto?sedra je napisao/la:Prije jedno mjesec dva sam ovde pisao sta sam sanjao i kako ce se odvijati Cityjeva zavrsnica i Dzekina uloga u njoj.Naravno niko se ne sjeca,ne zelim sad taj post da trazim ali....
![]()
Dzeko je sam procijenio i mislim da ce napustiti City,polovinom jula znace se vise![]()
Eh moje zelje su Bayern,Milaan ili Liverpool...![]()
Gdje bi ste vi volili da zavrsi? Naravno osim Zelje
Uf, pravo moćanHase10 je napisao/la:
JAK VIDEO!!!
Evo gasedra je napisao/la:Sanjao sam neku noc da u presudnoj tekmi protiv Manu-a Dzeko ulazzi u 80 min,zabija u 87 i postaje najveci heroj u istoriji Shytija,zapamtite i obiljezzite ovaj post! :D
![]()
![]()
Po mom mišljenju, ti's pukohordas_Bec je napisao/la:po mom misljenju DZEKO bi trebao okaciti kopace i zavrsiti karijerju, jer je na vrhuncu svoje karijere i nemora se vise nikome dokazivati, osvojio je sve sto je mogo, a i para ima koliko hoce!!! bolje sto prije dok nebude kasno!!!
pa zar nije tako druze moj.....sad kad je sve osvojio, sta ce dalje......ima sve, poznanstvo, pare, uspjeh.....treba se na vrhuncu karijere prestati, a ne "propasti" kao ballack, beckham, henry i ostali sto preselise u USA....mandraX je napisao/la:Po mom mišljenju, ti's pukohordas_Bec je napisao/la:po mom misljenju DZEKO bi trebao okaciti kopace i zavrsiti karijerju, jer je na vrhuncu svoje karijere i nemora se vise nikome dokazivati, osvojio je sve sto je mogo, a i para ima koliko hoce!!! bolje sto prije dok nebude kasno!!!
Ti fakat ozbiljan, ja konto za'ebaješ sehordas_Bec je napisao/la:
pa zar nije tako druze moj.....sad kad je sve osvojio, sta ce dalje......ima sve, poznanstvo, pare, uspjeh.....treba se na vrhuncu karijere prestati, a ne "propasti" kao ballack, beckham, henry i ostali sto preselise u USA....
Samo iskompleksirani i ograniceni Bosnjo moze nesto tako reci. To ti ekspert oko uspjeha i pada?hordas_Bec je napisao/la:pa zar nije tako druze moj.....sad kad je sve osvojio, sta ce dalje......ima sve, poznanstvo, pare, uspjeh.....treba se na vrhuncu karijere prestati, a ne "propasti" kao ballack, beckham, henry i ostali sto preselise u USA....mandraX je napisao/la:Po mom mišljenju, ti's pukohordas_Bec je napisao/la:po mom misljenju DZEKO bi trebao okaciti kopace i zavrsiti karijerju, jer je na vrhuncu svoje karijere i nemora se vise nikome dokazivati, osvojio je sve sto je mogo, a i para ima koliko hoce!!! bolje sto prije dok nebude kasno!!!
Ti ocigledno ne znaš sta znaci sportski duh. Biti još bolji, jači... Možda u čovjeku sada ima još više motiva da zabija golove. Sreća pa se ti ne pitaš za Džekinu karijeru, jer u sljedećim goinama nas oćekuje još jedna osvojena liga petice, a vrlo moguće i liga prvakahordas_Bec je napisao/la:nemoj tako jarane, ja samo govorim svoje mislenje....i sigurno ce pola raje samnom dijeliti to, jer dzeko je sve osvojio, nema vise sta osvojiti.....osvojio je najjacu ligu svijeta, osvoji najgledaniju ligu svijeta.....jedino sto jos moze osvojiti je liga sampiona, al to mu ne treba......uz to je poznat, svaki bosnjo ce ga pamtiti....a ovako ako zavrsi kao naprimjer elvir bolic ili hasan salihamidzic, onda nista od njega....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.