FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- neutralan__
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo imate na ovom linku utakmicu: http://www.fromsportcom.com/v-2/10/110/v-311051.html" onclick="window.open(this.href);return false; .Odličan je ne koči nikako.Samo što nije naš komentator.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Sad i ovaj stream ne radi 

E pa je8em li im sjeme.
Amatdrska televizija. Sazvao havere, pive ohladio, i sad nema prenosa. Tačno ću nekome je8ati majku u ****.
Amatdrska televizija. Sazvao havere, pive ohladio, i sad nema prenosa. Tačno ću nekome je8ati majku u ****.
Puko i stream,ja odavno puko,hebem te drzavo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidis ti te tv1 bolan to otkupi i nezna nista . A za Hajduk - Barselonu nece nista smetati a kad Sarajevo igra ko ga hebe ooo hebem ti ovo .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
izj.ebem se jedva nadjem steam i na kraju i on puknemiky_hz je napisao/la:Puko i stream,ja odavno puko,hebem te drzavo

sreca pa nije moj klub davno bi ja puko
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- neutralan__
- Kontakt:
Taman đubre pohvališ i ono onda pukne.
Ostaje mi samo da pratim ovaj tekstualni prijenos.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ja sam vec pisao mailove u kojima sam TV1 ukazivao na amaterski posao koji obavljaju. prenosi su kao power point prezentacije sa reklamama preko pola ekrana a nikada se ne ukljuce 5-10 min ranije da imaju malo uvoda. fakat su amateri
4-IN-A-ROW
Sta bolan to ? " Ma ja sam cuo sad da Svedzani nedaju prenos .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
sta je ovo nigdje steram da najdjem ima li ko
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- ibrakadabra
- Kontakt:
nema tv prenosa zbog tehnickih problema -šatro
Nema hebem ti drzavu Svedsku kompletnu,i onaj jedan sto je bio,taman ga provalili,valjda milion dusa uslo pa crkoadnanhz je napisao/la:sta je ovo nigdje steram da najdjem ima li ko

Boze zasto ovo,sta treba nekog ubiti da gledas normalno utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma i ja sam taj 10 minuta gledao engleski komentator al sad ma nema nigdje da si titomiky_hz je napisao/la:Nema hebem ti drzavu Svedsku kompletnu,i onaj jedan sto je bio,taman ga provalili,valjda milion dusa uslo pa crkoadnanhz je napisao/la:sta je ovo nigdje steram da najdjem ima li ko![]()
Boze zasto ovo,sta treba nekog ubiti da gledas normalno utakmicu
a ovo fakat sramota jel sad to tv 1 il svedjana kako god jeb.em im ma.ter

Mi se ne furamo mi smo furka.
Ja vama davno rece da vam je protivnik lagan. Evo vidim Sarajevo u ovakvoj "neformi" coolira na utakmici. Super izgleda do sada samo jos da se da jedan go u gostima i to je to .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
... Samo da prvo poluvrijeme ovako završi, i bit će super. ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Citizen-X
- Kontakt:
hajde portalski sibicari recite mi ima l hajra od Rajvosa 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ko da gledam da ce uspostaviti vezu sa svedskom na poluvremenu da iskoriste reklame, a pred nastavak drugog dijela ce im puknuti opet veza...jbt ko da iz zimbabvea prenose, pa nema nigdje linka...jel oni to samo jednom kamerom snimaju gdje ima jedan izlaz iz kamere???
Evo ga javlja se telefonom,kaze nisu nam penal cist svirali,utakmica odlicna
... Evo Baho kaže da je trebao biti penal za Sarajevo :/ ...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, Burberry46, Direktorcic, ErosViverosViv, johntravolta123, jurisicduska, Kyle88, laznokrilo, Pena, plisek, Sinfoc1986, skoJaa, ubipara, Uvijeknapravojstrani i 87 gostiju.