Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

PrvaKlasa
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la PrvaKlasa » 26 avg 2012, 11:07

Monolože, Tiote ne bi dao ni biciklo da mi pricuva koja je to kretencina. Kanta od igraca. Idemo dalje. Sljedeci molim, neko poput Capoue ili M'vile kao što rekoste prije.

Wenger najavljuje neko veliko pojacanje vec duze vrijeme, ja kontam da je to Fellaini :roll:

Danas ne treba ocekivati nista drugo osim pobjede Arsenala nad ovim drvosjecama koji ce da budu ponizeni na svom smrdljivom stadionu.
Samo bahato

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 26 avg 2012, 11:19

Stoke C. ? - ? Arsenal

Ma ko kuca 0:0 ne znaju ni jedni ni drugi dati go, jedino penal kakav da bude :)

Doduse vjerujem da svi navijaju za Stoke posto je tu nas reprezentativac begovic :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2012, 11:35

@Monolog Ali ako se ne varam ni Cabaye nije bas pravi defanzivni vezni. Jest dobar u defanzivi, ali ja bih volio nekog ko je pravi pravcati defanzivni vezni. Pa ne mora on uopste igrati u napadu, bolje da samo protivnicke napade unistava, vise ne treba.
Celik!3,2,2.

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 26 avg 2012, 11:50

Neutralan88 je napisao/la:Stoke C. ? - ? Arsenal

Ma ko kuca 0:0 ne znaju ni jedni ni drugi dati go, jedino penal kakav da bude :)

Doduse vjerujem da svi navijaju za Stoke posto je tu nas reprezentativac begovic :D
Jeste, svi poput tebe koji su kvazi fudbalski znalci. Molim te napusti temu, da te ne bi morali iznositi odavde.
Samo bahato

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 26 avg 2012, 11:59

PrvaKlasa je napisao/la:

Jeste, svi poput tebe koji su kvazi fudbalski znalci. Molim te napusti temu, da te ne bi morali iznositi odavde.

javim ti se poslje tekme :lol:

nemoj se sikirat ba, opušteno ;)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2012, 12:00

PrvaKlasa je napisao/la:

Pionir na forumu a vec se hujaš.Polako dečko,bice vremena za sticanje neprijateljstva,mlad si :)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 26 avg 2012, 12:02

Nisam ovdje novi, al to nije ni bitno. Ne mogu ovih smradova sto dolaze pa vole da seru ovdje.

Javi mi se poslije tekme da ti posaljem video golova koje ce Giroud i ekipa da zabiju danas.
Samo bahato

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 26 avg 2012, 12:04

1600 stranica ovog pdfa je provociranje pred utakmicu i poslije nje i djeca koja ulaze bzvz u rasprave

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 26 avg 2012, 12:06

PrvaKlasa je napisao/la:Nisam ovdje novi, al to nije ni bitno. Ne mogu ovih smradova sto dolaze pa vole da seru ovdje.

Javi mi se poslije tekme da ti posaljem video golova koje ce Giroud i ekipa da zabiju danas.

Sumnjam, jer Podolskog pratim jos iz vremena prije nego sto je iz Kolna presao u Bayern, nije se dokazao ni u Bayernu sumnjam da ce sad pokazat svoj kvalitet "mada nije neki igrac" :!:

Što se tice ovog Girouda nepoznanica mi je, slabo sam pratio Francusku ligu jest dao 20+ golova al sumnjam da ce ih ove sezone nabrat i 10 za njegovu klasu bi bila dovoljna, mozda grijesim al vidjet cemo :)

Al ako budu golovi bujrum postavi, volim uvijek pogledat lijep pogodak, kao juce npr jednog Torresa, ili RvP jer extra golovi ruku na srce al istina ;)

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 26 avg 2012, 12:10

Normalno da cu postaviti.

Ma Capoue jucer nije bio u sastavu nikako za Toulouse. Nije povrijedjen, nije suspendovan, dugo na meti Arsenala, meni to samo jedno znaci... 8-)
Samo bahato

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2012, 12:16

I ja sam manje-vise skeptican sto se tice Lucasa.Onako,drag mi je jer navijam za Elf.Jedan od rijetkih igraca koji u repki pokazuje vise nego u klubu sto je paradox jer je Poljak :D .Uglavnom,volio bih da uspije,potencijal ima to znamo a i msm da mu igra Arsenala odgovara.A sto se tice ovih provokacija neke su potkrepljene dokazima a neke ne.Uglavnom,tesko se oduprijeti provokacijama oko odlaska najboljih igraca iz Arsenala zbog nekonkurentnosti istog.Slozicete se da je tacno.Price da ce neki tamo Girodu zamijenit RvP-a koji je bio pluća Arsenala i neki novak Alexa Songa su za malu djecu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 avg 2012, 12:20

hoće li biti utakmica na Sportklubu ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 26 avg 2012, 12:22

anonimni je napisao/la:hoće li biti utakmica na Sportklubu ?
Hoće na SportKlub+ ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 26 avg 2012, 12:25

Manone ga golu protiv Stoke-a.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 avg 2012, 12:26

TheVerminator je napisao/la:
anonimni je napisao/la:hoće li biti utakmica na Sportklubu ?
Hoće na SportKlub+ ;)
hvala ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 26 avg 2012, 12:34

@Centre forward Brate RvP-a niko ne moze zamjeniti u potpunosti, ali moze barem 80%. To kad se sastave Giroud i Podolski moze biti nesto kao prosle godine a jedan ne moze nista sam uraditi svakako. Ja sam misljenja da cemo lahko Songa zamjeniti jer i M'vila i Capoue su svakako slabiji igraci od Songa ali mogu napredovati da budu jaci nego je on to bio u Arsenaku. Realno sam rekao sve.
Samo bahato

PrvaKlasa
Kontakt:

Post Postao/la PrvaKlasa » 26 avg 2012, 12:39

slika

Eto, i kakav covjek moras biti da kazes svome kolegi da je 'shit' :?:

Yebene drvosječe.
Samo bahato

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 26 avg 2012, 13:44

@Centre forward
Forum svakako i sluzi za iznosenje vlastitog misljenja. Ali evo ti cist primjer provokatora- neutralni. Navodno su ljudi ovdje pricali poslije Sahinovog transfera kako on nije za Arsenal. Nije tacno. Vecina nas se je slozila da je cijena koju je liverpool platio, bez mogucnosti otkupa, totalno los potez. To ne osporava kvalitete Nuria. Normalno uvijek se desi da neko uleti sa komentarom iz nekog revolta. Ali to je jedna osoba i nikako nije reprezentativna za vecinu. Zbog takvog nacina razmisljanja sve Muslimane smatraju teroristima itd. Ali necemo u offtopic previse ; )

Arsenal je po mom misljenju ove sezone jaci u kreativnom dijelu veznog reda zbog Cazorle + povratak Wilshera. Ukolik dođe dobar DM, koji zna obavljati svoje zadatke kao Capoue, onda sigurno da se nece osjetiti izostanak Songa. Po mojoj procjeni on jeste odlicno odigrao, ali je previse lutao po terenu. Znaci ofanzivni dio neka preuzmu Santi i drustvo, DM obavlja svoj posao ispred odbrane i nema problema sa njegovim transferom u Barcu.

U napadu jesmo slabiji za jednog od najboljih napadaca danasnjice. Jedina prednost je sto ove godine imamo 2igraca slicne kvalitete, sto je vazno kako zbog rotacije tako i zbog povreda, a Bogami su ceste u Arsenalu. Ipak slozit cemo se slabiji smo u ovom segmentu.

Odbrana je ostala kao i prosle sezone. Tu su Gibbs, Santos, Vermaelen, Koscielny, Mertesacker, Djourou, Sagna i Jenkinson (Yennaris). Definitivno nam ovdje treba pojacanje makar na mjestu Jenkinsona. A eto opet se nadam da smo se tu koliko-toliko uigrali u odnosu na proslu sezonu. To govorim jer ce odbrana biti kljucna ove sezone. Ako taj segment popravimo, mozemo sebi priustiti luksuz i da manje zabijamo. Jednostavna kalkulacija.

Chelsea se namece kao favorit uz City. United mozda iza ovih timova za nijansu, mada me ni igrom nisu odusevili. Arsenal nesto ispod ova 3. Da je ostao Robin, bili bi mi na mjestu Uniteda, ali tako je kako je. Sezona je jako duga. Svi ce proci kroz niz uspjeha, ali i padova. Onaj ko se sa ovim drugim bude najbolje nosio, podici ce trofej.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 avg 2012, 13:45

Arsenal team v Stoke: Mannone, Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Gervinho, Podolski, Giroud

Subs: Martinez, Santos, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Djourou, Coquelin
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 avg 2012, 13:48

Ako može neko postavi poneki link prije meča,bio bi zahvalan
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.