U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Steta da imamo puno debila koji su ucili fudbal u Bosni pa ne mozemo vise od ovoga, koliko samo nerezonskih neiznudjenih poteza, to samo mogu nasi strucnjaci ovako odgojiti
- Antipolitika3
- Kontakt:
Bio je ozljedjen a Zizovic ga prije nije nesto voli.ASD je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:39Poslije Hasića možda i najjači na lopti ovdje.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:36Bašić jako dobar, na lopti solidan, tehnički dobar, nije mi jasno zašto češće ne igra u Zrinjskom.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ako ih sreća malo pomazi možda završe i u Konyasporu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:47Meni su najbolji bili dva Savica, vec vidim da ce napraviti veliku karijeru u nekom nasem velikanu i dobiti poziv za A selekciju. A nakon toga se prodati u Saudijsku Arabiju.
it's football day
Gdje igra ova naša bandera, brz kao puž ?
Ovdje ce uspjeh biti pobijediti Lux u oba duela,a kao sto gledam necemo ni to uspjet.Doduse ako se stoperi promijene,imamo sansi za mozda jos koju pobjedu
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 29 mar 2021, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Morao je Kvakić, ili bolje rečeno bilo ko igrati umjesto ovog Igora Savića.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jedino za šta je Aljkanović kriv je što nije za koji centimetar visočiji. Ni po čemu nije krivac za gol.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ovaj Igor Savic, je bruka za gledati. Ja u zivotu nisam gledo sporijegvi losijeg stooera, sta je ovo covjece
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Izvuče Crna Gora nezasluženo bod, njihov golman je imao nekoliko dobrih odbrana, svaki izlazak pravovremen.
-
boomerang5
- Kontakt:
Bitan bod u borbi za 4. mjesto... inace od svih na terenu jedino kvalitetno stvo vidjoh su gazibegovic, hasic i donekle savic i raznatovic (cg). Ostalo je na nivou kantonalne lige. P.s: golman ne prepresmijesan, dugo nisam vidio losijeg golmana na golu neke nase repke i 15. odbrambeni je isto komedija ziva
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:52Jedino za šta je Aljkanović kriv je što nije za koji centimetar visočiji. Ni po čemu nije krivac za gol.
Misliš viši?
Đokanović opravdao status kapitena! 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tanko. Onaj Dedić je nešto najgore u fudbalskim kopackama što vidjeh u zadnje vrijeme.
Budi realan, Đokanović preorao teren. Momak igrao i naprijed i nazad.boomerang5 je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:53Bitan bod u borbi za 4. mjesto... inace od svih na terenu jedino kvalitetno stvo vidjoh su gazibegovic, hasic i donekle savic i raznatovic (cg). Ostalo je na nivou kantonalne lige. P.s: golman ne prepresmijesan, dugo nisam vidio losijeg golmana na golu neke nase repke i 15. odbrambeni je isto komedija ziva
Djokanovic je podvala u rangu Radovca.
Bruda nije ovo za tebe.PeppermintSA je napisao/la: ↑29 mar 2021, 19:56Tanko. Onaj Dedić je nešto najgore u fudbalskim kopackama što vidjeh u zadnje vrijeme.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Loše. Što prije prebaciti ovog Gazibegovića u 'A' reprezentaciju, ostali amateri neka se bore sa Luksemburgom i Crnom Gorom za zadnje mjesto u grupi.
Nisko smo spali kada nam igrači iz prve lige FBiH igraju u prvoj postavi. S obzirom da je PLBiH među najgorim ligama u Evropi, kakva je tek ova federalna...
Nisko smo spali kada nam igrači iz prve lige FBiH igraju u prvoj postavi. S obzirom da je PLBiH među najgorim ligama u Evropi, kakva je tek ova federalna...
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Najmanje 5 ih je bezveze potrošio
Inače, dobra utakmica uz katastrofalnu zadnju liniju. Ovi štoperi i golman su baš smiješni. Hasić, Đokanović, Bašić, Mašić i Gazibegović odlični
Idemo dalje
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505 i 27 gostiju.