Mislim druže da te se sjecam da si to napisao,pa te pojedinci popljuvase za oko tog remija sa Goškom...MortemHz je napisao/la:Sve si u pravu druže Vanja.. ne mislim da može nešto promijeniti ali se nadam nekom poklonu kao npr. onom iz Tuzle jer je nemoguće pobijediti normalnim putem. I sa pobjedom protiv GOŠK-a sam napisao da bi bio zadovoljan bodom jer više ne možemo, sad ne znam da li je i to moguće, svaki ozbiljniji tim će iskoristiti onakvu odbranu, kad je GOŠK iskoristio na Koševu onda će Željezničaru biti još lakše i to na svom terenu.. trebat će nam sreća u srijedu više nego ikada.Vanja8 je napisao/la:Nisam trener,ne mogu i necu da pametujem,ali moram reci da sam ja na Kosevu bio i dok je evo ovaj nas trener nosio devetku na ledjima i da me moje srce boli kada ,danas odem na utakmicu i kada vidim kako ovaj stadion sablasno prazno izgleda.
Nekada je na tim istim tribinama sjedilo ili stajalo po 18 000 ljudi,ali nam protivnik nije bila Atalanta,vec,Osijek,Vojvodina,Radnicki...
No,gledam utakmicu u Tuzli protiv Slobode,nigdje igre,nigdje taktike,podsjeca na utakmice nekadasnje opstinske lige izmedju Pofalickog i Unisa,golman nabije loptu i onda svih 20 igraca u polju zaždiju trk za njom...
Kažu psiholoski se oporavljamo poslije onih 0:8,dobro,postujem...
I na toj utakmici ubjedljivo najlosiji od svih loših je Halilovic i opet taj isti Halilović je u prvoj postavi protiv Goska,u prvoj postavi je i Šišić koga valjda onaj slucajni gol u Regio Emiliji zacementira u prvih 11...
I gledas ta naša "pojačanja" i dodje ti da plačeš ko nosi sveti dres...
Znaš da na klupi imaš djecake koji će žrtvovati i svoju nogu da bi dali gol ili se dokazali,ali shvatis u tom trenutku da imaš trenera koji im to nece omogućiti,jer ni sam ne zna zašto,ali im ne vjeruje...
Koliko vidim ,ovaj klub je od totalnog kolapsa jos uvijek zasticen samo nama onim najvjernijim,koji se jutrom bude sa pomisli o utakmici koje je Sarajevo igralo i ako oni jos dignu ruke onda "Horde unistivaca nase svetinje" imaju popločan put da i Fk Sarajevo dodje na nivo nekadasnjeg Evropskog prvaka u košarci KK "Bosna"...
Nama treba mlad trener,ali trener sa vizijom,koji svoj autoritet nece graditi psovkama ili maltretiranju ovih akademaca ,nego ko ce jednostavno pokazati da prvo vjeruje nasoj djeci,a onda ostalima...
I na kraju cemu se nadati na Grbavici?
Eto pitacu i ja vas sve koji ovo procitate,ali iskreno mi recite, da li može Hus sa ovom postavkom nadvisiti Odovića,staru lisicu koji nas i čeka kako bi sebi zacementirao status koji je bar ravnopravan njihovom Amaru Osimu?
I je li mislite da ce Musemic nesto promijeniti,eto srijeda je blizu,ista postava kao i protiv Goska,možda da samo Stanojević pocne...Smijesno zaista...?![]()
Znas jadno je da takav klub,treba Boga moliti na nekom poklonu i umjesto da na tu Grbavicu dolazimo da se plavim noge tresu.mi smo malo zamisljeni i plasimo se rezultata...
To je druže ono sto boli,nije to izgubljeni bod ili poraz...Boli nivo na koji smo dosli...