VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU PITANJA!!!HeraklitMracni je napisao/la: ↑09 apr 2021, 22:03Petrovica , Kostica i Sablju radi ove tabele bi u grob strpali , al Amara ne smiju ni kritikovat

Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
A lazes da si ocekivao duplu krunu?wolfie je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:57Naravno da nije, u tom periodu smo svi imali drukčija očekivanja.feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2021, 20:38Postao/la wolfie » 22 feb 2021, 11:12
DUPLA KRUNA PITARIMA ĆUNA!Je l i ovo tvoje sarkazam, nije bas najjasnijePostao/la wolfie » 27 feb 2021, 23:46
HAJDE ŽELJO ZABIJ GOL!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
						Dobri u dobru
Zli u zlu
Tek krajem februara stigao u grad prvi ovogodišnji LSD.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pogresna slicica

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
						Dobri u dobru
Zli u zlu
- 
				ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Licno ne vjerujem u pricu oko navlacenja nama protiv vas u ponedjeljak, ali ovo su mi vec 2 3 prijatelja pitara prije 2-3 sedmice, bas me zanima sta ce biti. Nama fali par igraca a vi dizete formu, bit ce zanimljivo.feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2021, 21:32Odigrat ce jos 2 kola..ako se Borac priblizi Sarajevu, nastavit ce se. Ako ostane ova prednost prekid. Znaci ocekuje se navlacenje za Velez ( s tim da ljudi ni krivi ni duzni ) da se proba zakuhat do kraja kad se vec neka minimalna sansa otvorila
Forzza Velez
Stvarno mene stid " mojih " da nema niko mozga da shvati.

Al' ovo nije
Nakon vijesti da su sklopili saradnju s Rangersima

Izgleda jedini ja i onaj ssr smo vjerovali cericu jos ako do juna namakne generalnog mogli bi se iscupati iz ove dubioze
To tako inace bude,sta god forum popljuje bude u kontru,kojeg god forumasa popljujemo,ispostavi se da govori istinu,al mi smo takvi,daj odmah i sad.

E cuj, proso pored stadiona kad igraci zelje treniraju proslavu gola 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj priča, igraće se još 2 kola ako Borac priđe Sarajevu, bla bla.
A Sarajevo i jače i bolje od nas, sa boljim trenerom.
Nama je evropa mus, i prioritet, i to je to.

A Sarajevo i jače i bolje od nas, sa boljim trenerom.
Nama je evropa mus, i prioritet, i to je to.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
						Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mlad si ali neperspektivan. Citaj,uci da jednog dana budes Sarajlija,Pitar,Hordas i covjek !! Evo napisacu ti da naucis nesto :Steven11 je napisao/la: ↑09 apr 2021, 11:01Ovo je ubjedljivo najgluplji post na ovom forumu, bez ikakve konkurencije. Toliko je glup da ti necu objasniti zbog cega je glup jer ne vrijedi.Antikloc je napisao/la: ↑09 apr 2021, 10:54???Steven11 je napisao/la: ↑08 apr 2021, 23:58
Ovaj ti post nema smisla i uvreda je svima ko iole pamti rat u gradu Sarajevu. Ti ocito ne pamtis. Ili botovski zelis ocrniti nekoga. Sta god da je, nisi uspio.
Da si jeo krisku hljeba sa uljem i soli, kao sto su/smo tada jeli svi u gradu, i s takvom ishranom ko fol neki fudbal igrali, stidio bi se sebe sa ovim postom bez obzira kakav si bot.
Kakav rat ?? Kakvo ulje i so ?? Ja,bolesne patetike !!
Pricamo o fudbalu i fudbalskim rezultatima. Prvenstvo BiH se igra od ljeta 94. U tim prvenstvima je ucestvovala i ekipa zeljeznicara,dobrovoljno ali potpuno neuspjesno. Pomenuti poraz od Sarajeva 5-0 je igran 15.11 1995,znaci poslije kraja rata. Sarajevo je igralo sa vise manje juniorskim timom,jer nam se A tim ( 10x puta bolji i skuplji od danasnjeg ) razbjezao po svijetu prilikom evropskih turneja Sarajeva. A druge utakmice koje sam pomenuo su igrane u iducem prvenstvu 96/97. No valjda su tada zeljeznicari jeli so i ljeb a igraci bihackog jedinstva imali zimske pripreme u Antaliji a ljetne u Svicarskoj.
Svim fudbalskim timovima u BiH je u tom periodu bilo manje vise isto. Stvar je bila samo u organiziranosti kluba i kvalitetu igraca. A tih nekoliko godina losih rezultata zeljeznicara je samo pokazatelj da se radi o klubu niskog nivoa i renomea. Bez finansijske,strucne,igracke,navijacke baze. Bez stvarnih temelja i vrijednosti.Otprilike ista situacija ,kao i danas.
Moje pisanje je bazirano na mojoj ljudskoj duznosti !! A ljudska duznost je da se zmije i mitomani udaraju u glavu !!
Strumpfovi, u njegovo ime izvinite za ovo jer ovaj je preglup da bi skontao sta nije u redu ovdje.
Osim u slucaju da je bot strumpfova koji zeli ocrniti ostale Sa forumase. Onda je jos jadniji.
FK Sarajevo je period od 92-94 provelo na dvije evropske/svjetske turneje,predstavljajuci Sarajevo i BiH. Jedna turneja je trajala godinu dana u komadu. Godine 94-e se vratili da igraju prvenstvo i kup. Osvojili su kup sarajevske regije protiv zeljeznicara na Kosevu 4-2. Zanimljiva utakmica ,desnu stranu prema jugu je pokrivao snajper s Kromolja,pa se tu nije kretalo,puno ukljucujuci i pomocnog sudiju. A mi raja smo sjedili na istoku i zvizdali smo im ,sto su pi*ke ,koje ne smije preko desnog krila:mrgreen:
Sastav Sarajeva 94 je bio :
Pintol,Dalipagic,Varesanovic,Valentic,Turkovic,Smjecanin,Behlulovic,Avdic,Baljic,Repuh,Durak,Granov,Gogalic,Burek ,Herco,Fazlagic.
Znaci kod ovih sto jedu ulje i so imamo igraca -Baljica ,sto kosta otprilike kao cijela BH MTEL premijer liga 2021. A inace ovaj ova ekipa Sarajeva je i baz Baljica 10x puta skuplja od danasnje poluamaterske ekipe Sarajeva. Beton tim ali imali su nesrecu da nalete na Celik.
Celik je imao odlicnu ekipu - Bujak,Brkic,Memisevic,ekipa koju su vukli jos iz prvenstva Yu 91,ekipa koja bi se danas setala ligom. Isto je bilo s Velezom ,koji je krajem 80-ih,pocetkom 90-ih bio top ekipa,mozemo reci evropska. I koja je svoj igracki kadar i fantasticnu omladinsku skolu vukla i do sredine 90-ih
Znaci da ponovimo gradivo. Fudbal u BH u u periodu 94-96 je bio nemjerljivo kvalitetniji i jaci ,s daleko boljim igracima nego sto je to danas i o rezultatima i uspjesima klubova u tom periodu mozemo govoriti samo u superlativima ! A ne buncati o ulju i soli !

Znači ako željkan danas ne dobije Mladost, shodno "dogovoru" UO i trenera, Amaw podnosi ostavku.  

- svrakino1921
- Kontakt:
Zanimljiva utakmica ,desnu stranu prema jugu je pokrivao snajper s Kromolja,pa se tu nije kretalo,puno ukljucujuci i pomocnog sudiju. 
Ja kloca
Pa sta je ovo ovako
Pa bas o tome ti govori @Steven 11
To je razlika izmeďu nas i ostale slobodne teritorije

Ja kloca
Pa sta je ovo ovako
Pa bas o tome ti govori @Steven 11
To je razlika izmeďu nas i ostale slobodne teritorije
- svrakino1921
- Kontakt:
danas se potencijalno željo oprašta od evrope, a samim tim i od licence za Premijer ligu sljedeće sezone  

Ma ne znam ja ko je koga angazovao, ja konto ,vidi majku mu, željkan ko Juventus, da par tekmi Pirlu, pa ko veli sto i mi nebi kao oni.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:49

To je saznao portal kojeg je Amar navodno angazavao da ga brani pred sjednicu UO

Ali opet ,kad se presabere dodjes do one famozne parole VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU PITANJA, a i dodaci, NI USLOVI.

- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeVanja8 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:00Ma ne znam ja ko je koga angazovao, ja konto ,vidi majku mu, željkan ko Juventus, da par tekmi Pirlu, pa ko veli sto i mi nebi kao oni.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:49

To je saznao portal kojeg je Amar navodno angazavao da ga brani pred sjednicu UO

Ali opet ,kad se presabere dodjes do one famozne parole VLASNIKU SE NE POSTAVLJAJU PITANJA, a i dodaci, NI USLOVI.
Samo nas vlasnik davao usred pandemije
A vas nece da pokrije to razdoblje

Tacno se vidi i po tabeli i rezultatima ovo sto rece ti...svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:04Tako jeVanja8 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:00Ma ne znam ja ko je koga angazovao, ja konto ,vidi majku mu, željkan ko Juventus, da par tekmi Pirlu, pa ko veli sto i mi nebi kao oni.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 09:49

Jos vam stogodišnjica, pa kad ce ako nece sad da se duplom obiljezi veliki jubilej

Danas 
Zeljeznicar - Mladost 2-0

Zeljeznicar - Mladost 2-0
Uefa Cup 1/4 
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
						Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Opet smo mi najtrofejnijiVanja8 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:07Tacno se vidi i po tabeli i rezultatima ovo sto rece ti...svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2021, 10:04Tako je

Jos vam stogodišnjica, pa kad ce ako nece sad da se duplom obiljezi veliki jubilej
Imamo LJEPOTICU
Dal se slazes da nam za stogodisnjicu priznaju titulu iz 46'
Bilo bi dobro i za voljenu BiH

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.