La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: La Liga
Emerik umri sljedece godine u Konferencijskoj ligi, svim srcem za United i Brunu u cetvrtak.
Golman i igrac ili dva igraca moraju biti ispred lopte.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 19:56Na kraju nebitno za ishod La lige, ali pazi kakav gol ponistise Valenciji i VAR nista nije reagovao, ili ja ne vidim nesto sto bih trebao
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
#tb
Pomislit cu da ne znas pravila moj BlajzereBlejzer10 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 19:58Pa nema golmana, čist ofsajd šta je nejasnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 19:56Na kraju nebitno za ishod La lige, ali pazi kakav gol ponistise Valenciji i VAR nista nije reagovao, ili ja ne vidim nesto sto bih trebao
![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma i da su osvojili LP, nek smo se mi njega riješili. Ne bi ga trpio više nema tih para.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I tako, Suarez kojeg je žuti kloc otpisao iz Barce, zabije dva pobjedonosna gola u zadnja dva kola i donese svom klubu titulu 
Cestitke navijacima Atletica ako ih ima ovdje. Sasvim zasluzeno. Ocekujem iduce sezone odbranu titule i dobar fajt sa gradskim rivalom. Ocito se Primera vratila u Madrid i sampion se moze traziti samo izmedju dva rivala. Steta za Real jer su tamburali i Atletiko i Barcelonu, ali ipak mislim da nisu imali dovoljno dobar i sirok roster da osvoje.
Sto se opstanka tice, Eibar i Valladolid odvratne ekipe ispadaju kao i Huesca. Bogu hvala pa je simpaticna ekipica Elchea ostala. Zasluzili su.
Sto se opstanka tice, Eibar i Valladolid odvratne ekipe ispadaju kao i Huesca. Bogu hvala pa je simpaticna ekipica Elchea ostala. Zasluzili su.
Sto, sto igra posteno? Koji ste vi mozgovi majkemi.LlullSergio je napisao/la: ↑22 maj 2021, 19:59Emerik umri sljedece godine u Konferencijskoj ligi, svim srcem za United i Brunu u cetvrtak.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bilo je sezona gdje su uzimali ove revijalne trofeje, kao u sezonama 14/15 (europski superkup i svjetsko prvenstvo) i 12/13 (španski superkup). Zadnja sezona gdje nisu nikakav trofej uzeli je u sezoni 09/10.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nakupilo se trofeja za ove godine...
Mogao bi sada Messi razmisliti o prelasku u neki drugi klub. Ocito da ovdje gdje je sad vise nema uspjeha niti nade za to. Suarez je znao sta radi kada je odlazio.
Luis Suarez in tears after winning the title: “Barcelona didn't value me... they underestimated me and Atletico opened their doors to give me an opportunity. I will always be grateful to this club for trusting in me”. 
#Atleti @dermotmcorrigan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- LlullSergio
- Kontakt:
Sta je znao?,ljudi ga otjerali
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Što?LlullSergio je napisao/la: ↑22 maj 2021, 19:59Emerik umri sljedece godine u Konferencijskoj ligi, svim srcem za United i Brunu u cetvrtak.
Napravili su pravi potez nema sta. Jedinom covjeku koji iole valja spakovali kofere.
Nego kako to da najbolji tim iz farmerlige nokautira prvaka Spanije 4-0 bez ikakvih poteskoca. Isto tako treceplasiranom stavi osmicu a cetvrtoplasiranog dobije u izravnom duelu za Super Cup. Grohnula Primera nema sta.
Pa Atletico je smijesan prvak,tu su gdje su zbog Reala i Barce koji nikada slabije nisu izgledali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.