Nije kasno na proljeće, malo pogledaj prošlu godinu 10 bodova smo kasnili za Vitezom na proljeće i upolovili to za 4 kola. Ako je to mogao onaj tim, ovakav jači sa još nekim pojedincima može i bolje. Između ostalog Vitez je imao isti omjer u prvih 5 kola kao i mi sad, kad ga već spominjete.staragarda je napisao/la:NA PROLJECE CE TI BIT KASNO GANJAT....bit ce ovo jos jedna sezona nicega..najvjerovatnije...nadam se da grijesim
Da smo tolika talašika, nismo vala. Evo i Jedinstvo je kiksalo kod Mladosti DK isto kao i mi, dobili su Igmana kojeg evo svi redom tuku. Dobili su nas ljudi pošteno 3-0, i sad zbog toga da možemo reći da nema borbe za vrh, da niko ne valja i stavljat nekome na pamet pripreme na Zlatiboru il gdje ono već. Koliko vas je bilo za to da se Karić već poslije priprema mijenja sa nekim drugim, dobro je i ovo što je uspio čovjek bolan. Od kako je postavljen za trenera, čovjek je vodio dva potpuno nova tima, znači ljudi koji nisu igrali zajedno se sastavili.
Prvi je ljudi poraz i to od ekipe koja takođe želi vrh, igra na domaćem terenu. Treba se okrenuti suboti, protiv Bratstva. Halalit Kup, nek izađe onaj drugi tim, ono kad igraju između sebe. Probat kako da se dobije Bratstvo i oni su danas jedva dobili, pa otkinut bodove GOŠKu, ako je mogao Radnički i Igman, možemo i mi valjda. Poslije ove dvije utakmice dvije ide nam puno lakši raspored.