Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Tesko da je ikada Davisa dobio pod oba kosa kao sinoc. Naostrio se Juka i red je da i protiv Houstona bude dobar. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gdje si Juka veceras da zakucas onog Poiriera opet,a ne da se citavu noc kurchi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
+/- je bezvezna statistika, nema veze s realnoscu
Nije bas zahvalna,ali nije bas da nema ni veze s realnoscu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da mu je negativan reko bi da je prebitna
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ozbiljan gospodin JusufE sad, jeste da je naš narod poznat po gostoprimstvu i da je to nešto čime se svi u duši istinski ponosimo, ali tih desetak sati tog 24.2.2024. vjerovatno ću još dugo prepričavati drugarima kući. Neću pričati o tome kako nam je sredio vrhunske karte za utakmicu, izveo nas na večeru i posvetio nam par sati svog vremena. Niti o tome da nas je odveo u trening centar Phoenix Sunsa i pokazao nam gdje oni jedu, treniraju, imaju sastanke i slično. Već o tome da je bilo baš ugodno biti sa njim i prosto pričati o životu, na način ko da se znamo 100 godina. Samo smo došli, zagrlili se i pustili priču. Jeste da putujući svijetom upoznaš mnogo dobrih ljudi, čuješ mnogo priča i doživiš trenutke koju ti se urežu pod kožu, ali vraćajući se nazad ka smještaju nakon druženja sa njim, jedino o čemu smo u autu pričali je koliko je lik pozitivan, gotivan i jednostavan. Koliko dobrih stvari radi o kojima ne priča i koliko ostavlja i za sebe a o čemu se ne piše.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Na nacionalistickom smecu Areni i dalje nema higlightsa Nurkica,yebali ih 3p.Jovica i Sarica....
Jbg kad objavis Poglavnikovu dzamiju na svom profilu, ni ne čudi sto nema njegovih highlightsa ili kad igras sa patikama na kojima su ispisana imena generala Armije BiH... logicno da ga Srbi ne preferiraju
Surreal je napisao/la: ↑27 feb 2024, 16:32Ozbiljan gospodin JusufE sad, jeste da je naš narod poznat po gostoprimstvu i da je to nešto čime se svi u duši istinski ponosimo, ali tih desetak sati tog 24.2.2024. vjerovatno ću još dugo prepričavati drugarima kući. Neću pričati o tome kako nam je sredio vrhunske karte za utakmicu, izveo nas na večeru i posvetio nam par sati svog vremena. Niti o tome da nas je odveo u trening centar Phoenix Sunsa i pokazao nam gdje oni jedu, treniraju, imaju sastanke i slično. Već o tome da je bilo baš ugodno biti sa njim i prosto pričati o životu, na način ko da se znamo 100 godina. Samo smo došli, zagrlili se i pustili priču. Jeste da putujući svijetom upoznaš mnogo dobrih ljudi, čuješ mnogo priča i doživiš trenutke koju ti se urežu pod kožu, ali vraćajući se nazad ka smještaju nakon druženja sa njim, jedino o čemu smo u autu pričali je koliko je lik pozitivan, gotivan i jednostavan. Koliko dobrih stvari radi o kojima ne priča i koliko ostavlja i za sebe a o čemu se ne piše.![]()
Bio i ostao. Juka i Robert su nacionalno blago.
- NerminFatic
- Kontakt:
Opet mu spominju glezanj i “pod upitnikom”, kao i proslu, a sada odmorio 4 dana!? Trebali bi se osvetiti Houstonu veceras.
NerminFatic je napisao/la: ↑29 feb 2024, 19:02Opet mu spominju glezanj i “pod upitnikom”, kao i proslu, a sada odmorio 4 dana!? Trebali bi se osvetiti Houstonu veceras.
Jusuf Nurkic is still dealing with the sore ankle, but it shouldn’t impact his ability to play
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
da li ostati budan večeras, kad sutra nema posla?
hhaha glupo pitanje, idemo juka
hhaha glupo pitanje, idemo juka
Rijetko kad uveze dvije jake partije, ali nadamo se.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ne igra mu se nešto

Drugi put ove sezone da me obara za 3k.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
preloš, i opet nagurao double double...
Bar se poigrao sa Sengunom.
A i granicu je prešao na kraju.

A i granicu je prešao na kraju.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
3/4 očajan, 5 izgubljenih lopti.
U 4/4 su ga hack bar 3-4 minute zaredom gdje je fulao bacanja redom, 8/16 ukupno što je moralo bolje. (4/9 u 4/4 kad su ga hack)
Mimo toga solidan, dobra odbrana na Sengunu kojem je ušao u glavu i istjerao ga sa utakmice bukvalno, time natjerao Udoku da igra sa Landaleom.
U 4/4 su ga hack bar 3-4 minute zaredom gdje je fulao bacanja redom, 8/16 ukupno što je moralo bolje. (4/9 u 4/4 kad su ga hack)
Mimo toga solidan, dobra odbrana na Sengunu kojem je ušao u glavu i istjerao ga sa utakmice bukvalno, time natjerao Udoku da igra sa Landaleom.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
“Prelos”…ne seri
osim slobodnih bacanja i izgubljenih lopti, njegova odbrana je bila odlična i sama njegova odbrana čini ovo dobrom partijom.
Gdje ste svi vi misevi koji ste rekli da Nurkić ne zna da igra odbranu.? Davis i Sengun nisu mogli ništa protiv njega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.