FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ma kad skontas kakvu je ekipu zateko i nije nikakvo cudo sto je to trece mjesto malo uteklo. Sa smjenjivanjem Mazzarija se i definitivno odustalo od tog treceg mjesta, prica da jos uvijek pucamo ka ligi prvaka je tu samo da ekipa ne nastavi sa luzerskim mentalitetom kojeg je usadio gospodin Mazzari. Mancini je doveden da koliko toliko spasi sezonu , jer bi se sa onom ublehom kad tad desio krah i ne bi dosli ni u ligu europe, i da polako pocne pripremat ekipu za iducu sezonu u kojoj ce se sigurno napast ta prva tri mjesta i ja sam siguran da cemo to i ostvarit. Ako kojim cudom i osvojimo ovo takmicenje jos bolje. Mancini ima nesto u sebi i to igraci prepoznaju i prate ga sto se vidi i na igri Intera u zadnjim utakmicama. Pa jedan Guarin koji je posto najomrazeniji igrac ikad za vecinu navijaca(@Guarin14 je izuzetak, cak mislim da se to Guarin licno registrovo na forumu
) zbog svojih idiotskih partija sad igra odlicno, kud ces dalje.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Meni se kod Mancia svidja sto svi igraju tamo gdje su najbolji i i to se polako vidi u igri... Najbolji su primjer GUarin i Icardi strasno igraju... Icardi je duplo bolji igrac sada nego kod Mazzarria, ima ga svugdje krece se razigrava svaka mu cast....
Fa je Manci od pocetka sa nama vjerojatno bi sada racunali koliko nam bježi juventus, a ne viole i napoli, al jbg zato sljedeće sezone
Fa je Manci od pocetka sa nama vjerojatno bi sada racunali koliko nam bježi juventus, a ne viole i napoli, al jbg zato sljedeće sezone
Protiv Wolfsburga u 1/8 finala duel dva najbolja tima u ovoj fazi 
Predomislio sam se, ovo je ubjedljivo najbolji moguci match-up, Wolfsburg je ozbiljan test.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
dva najbolja tima igraju medjusobno a to su Villarreal-Sevilla 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakav je osjecaj kad gradski rival ostaje duze u evropi od vas i mora osvjetliti obraz Italijanskog nogometaAndrej je napisao/la:dva najbolja tima igraju medjusobno a to su Villarreal-Sevilla
mozda i preozbiljanPuma je napisao/la:Predomislio sam se, ovo je ubjedljivo najbolji moguci match-up, Wolfsburg je ozbiljan test.
želio sam samo da izbjegnemo Wolfsburg i Zenit, al šta je tu je...
svejedno ih prolazimo ko plitak potok
#Ausilio OUT
Odlično.Tako i tako se sve do kraja mora dobiti ako se misli osvojit.
Wolfsburg odličnu ekipu ima...Rodriguez,Gustavo,De Bruyne,Dost,Naldo,Širle,Kerum...
Wolfsburg odličnu ekipu ima...Rodriguez,Gustavo,De Bruyne,Dost,Naldo,Širle,Kerum...
Sve to stoji,ali dzabe mu sve ako na kraju ne bude rezultata.arminz je napisao/la:Ma kad skontas kakvu je ekipu zateko i nije nikakvo cudo sto je to trece mjesto malo uteklo. Sa smjenjivanjem Mazzarija se i definitivno odustalo od tog treceg mjesta, prica da jos uvijek pucamo ka ligi prvaka je tu samo da ekipa ne nastavi sa luzerskim mentalitetom kojeg je usadio gospodin Mazzari. Mancini je doveden da koliko toliko spasi sezonu , jer bi se sa onom ublehom kad tad desio krah i ne bi dosli ni u ligu europe, i da polako pocne pripremat ekipu za iducu sezonu u kojoj ce se sigurno napast ta prva tri mjesta i ja sam siguran da cemo to i ostvarit. Ako kojim cudom i osvojimo ovo takmicenje jos bolje. Mancini ima nesto u sebi i to igraci prepoznaju i prate ga sto se vidi i na igri Intera u zadnjim utakmicama. Pa jedan Guarin koji je posto najomrazeniji igrac ikad za vecinu navijaca(@Guarin14 je izuzetak, cak mislim da se to Guarin licno registrovo na forumu) zbog svojih idiotskih partija sad igra odlicno, kud ces dalje.
Jbg. bas nisam zelia da dobijemo Wolfsburg, ali ajde ako zelis do kraja moras pobjedit najbolje. Wolfsburg definitivno favorit i jedino sta me veseli je to sta igramo protiv top kluba i mozemo pokazat koliko smo jaki (ili slabi
)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
The road to Guarin's goal:
Guarin's last three goals have all come from outside the area.
Davide Santon's first assist this season. 15 Inter players have assisted at least one goal this season (in all competitons).
Created most chances:
[5] Guarin
[4] Shaqiri
[3] Palacio
Fredy Guarin and Hernanes completed most dribbles, four each.
Most interceptions for Inter:
[7] Juan
[5] Ranocchia
[2] D'Ambrosio
U 113 utakmica.Guarin has scored 20 goals and assisted 27 since joining Inter.
Most goals involved (goals + assists):
[20] Icardi
[13] Guarin
[11] Osvaldo
[09] Kovacic
Inter's last 6 games vs German teams
Schalke 2-1 Inter
Inter 2-5 Schalke
Bayern 2-3 Inter
Inter 0-1 Bayern
Bremen 3-0 Inter
Inter 4-0 Bremen
Bundesliga table 2014/15
[55] Bayern Munich
[47] WOLFSBURG
[37] Borussia M.Gladbach
Wolsburg last 13 games: 9W 4D 0L. They have not lost since 27 Nov 2014 (Wolfsburg 0-2 Everton).
Nije moglo gore, ali ce tekma biti odlicna, u to ne sumnjam.
Murillo=JJ
Kad se igra i gdje se igra prva?
Pa normalno, ko i sa svakim drugim trenerom.SiamoNoi je napisao/la:Sve to stoji,ali dzabe mu sve ako na kraju ne bude rezultata.
Ma prolazimo ba nijemce, sta ste se usrali
Ma prolazimo ovo 100%... 
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Utakmice se igraju 12. i 19. marta. Prva je u Njemackoj u 19:00, druga na Meazzi u 21:00SiamoNoi je napisao/la:Kad se igra i gdje se igra prva?
Felipe potpisao do kraja sezone, zaduzio dres sa brojem 26.
Call the coroner!
Zanimljivo da je ovo vec treca ekipa ove sezone sa zeleno-bijelim dresovima koja ceka Inter u EL.
Izvukli smo najzajebanijeg protivnika
. Čak bi mi bilo lakše protiv Napolije, Rome ili Fiorentine nego s njima. Mislim da su šanse 70:30, nažalost, u korist Vukova. Skroz sam pesimističan. Protiv kakvih smo sve levata pušili ove sezone, ovoliko se mučili sa Celticom (kojeg je Legia onako zguzila) kako ćemo tek protiv ekipe koja je prije nepunih mjesec dana Bayerna satrala sa 4-2. Ako ništa sreća je pa im ne smije igrat Schurle.
Šta reć, moramo dignut formu veoma brzo, prije svega moramo zategnut odbranu jer ovo trenutno što radimo je smijurija, dat 120% od sebe u te 2 utakmice (tj. da svi igraju ko Guaro) pa šta bude. Ipak smo mi Pazza Inter i čak smo i najbolji ovako kad se od nas ne očekuje.
Šta reć, moramo dignut formu veoma brzo, prije svega moramo zategnut odbranu jer ovo trenutno što radimo je smijurija, dat 120% od sebe u te 2 utakmice (tj. da svi igraju ko Guaro) pa šta bude. Ipak smo mi Pazza Inter i čak smo i najbolji ovako kad se od nas ne očekuje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
???Biscione je napisao/la:Ako ništa sreća je pa im ne smije igrat Schurle.
#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.