Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
gdje su sad strucnjaci i kakko ono rece NBA analitičari ahahahha 

trpaaaaaaaaaaajj
drži priključak svojim poenima
u 3/4 za tri 3/3
drži priključak svojim poenima
u 3/4 za tri 3/3

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Jedan Je MIRZA TELETOVIĆ 

Dizi bolaaa sta kombinujes je.bem ti pi.cu
nadam se da ga je stah popustio malorammstein je napisao/la:gdje su sad strucnjaci i kakko ono rece NBA analitičari ahahahha

- storm_raider
- Kontakt:
Sta ti rekoh ja?adriano_leite je napisao/la:Blatchea sam morao pogledati jer znam da je lud igrac, ali on kao takav ludjak, opet ima manje utakmica sa procentom ispod 30%. Blatche ima 5 utakmica, a Mirza ima 8 takvih utakmica, iako je manje utakmica odigrao od Blatchea. Da je malo vise racionalniji, Mirza bi imao i vecu minutazu. Smeta me to sto pokazuje da je jednodimenzionalan igrac, tj. samo suta trice, a znam da je bolji od toga i da ne mora biti neko ko ce zivjeti i umirati od suta za 3 poena. Sto se tice Thorntona, on je posebna vrsta budale.semir01 je napisao/la:adriano_leite
u pravu si za to ali Thornton Blatche ili neko drugi su vise imali 1/8 suteve nego Mirzai opet na kraju dođu na 20 poena i te suteve sto su promasivali niko i ne spominje
ovo je Mirzi mozda 1 ili 2 put da ovako lose suta
adriano
bile su otvorene trojke yebo te tito zasto ih ne bi sutaomozda su mu i sa klupe rekli da suta
@storm, strah me je brate da se ne ukopa sa ovakvim utakmicama. Ove utakmice su opasne k'o djavo, mozes nabiti samopouzdanje, a mozes izgubiti i mjesto u rotaciji. Treba nesto promijeniti Mirza u svojoj igri, dakle da ne zivi i umire od suta za 3 poena. Nek on suta kad je otvoren, nije to problem, problem je kada veze par promasaja, on mahnito i dalje pokusava isto, umjesto da promijeni malo i uzima lakse suteve tipa na ulazu ili sa posta.

storm_raider je napisao/la:Dobro je ovo za sutera, neka se ispucava. Mora doci jedna ovakva utakmica, ocekujem da uveze 3-4 trice u nastavku. Ima otvorene suteve, morace poceti da pogadja. Ne vjerujem da je Kiddu smetalo ovo ispucavanje, igraju nebitnu utakmicu protiv loseg Orlanda, samo neka namjesta sut.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Samo da vam kažem momci da sam ustao na drugu četvrtinu misleći da igra standardno sa klupe, kad imam šta vidjet, već 1-6 tako nešto.. i evo kako ga gledam ide sve nabolje. 

Al' ih napuni. Samo da se jos malo saberu u odbrani i ide ovo lagano.
Jedan grad, jedna ljubav!
Kako bi sad dobro dosli neki lagani poeni...
- adriano_leite
- Kontakt:
Svaka cast sto se obistini, ali jesi li primijetio da sada ne forsira, nego da uzima normalne suteve i ako nije 100% otvoren, onda dodaje? To je ono sto treba raditi i sut ce doci, a ne forsirati, o tome ja govorim jer ga to itekako moze ukopati, a sreca i nasa i njegova da odlicno otvori drugo poluvrijeme.storm_raider je napisao/la:Sta ti rekoh ja?adriano_leite je napisao/la:Blatchea sam morao pogledati jer znam da je lud igrac, ali on kao takav ludjak, opet ima manje utakmica sa procentom ispod 30%. Blatche ima 5 utakmica, a Mirza ima 8 takvih utakmica, iako je manje utakmica odigrao od Blatchea. Da je malo vise racionalniji, Mirza bi imao i vecu minutazu. Smeta me to sto pokazuje da je jednodimenzionalan igrac, tj. samo suta trice, a znam da je bolji od toga i da ne mora biti neko ko ce zivjeti i umirati od suta za 3 poena. Sto se tice Thorntona, on je posebna vrsta budale.semir01 je napisao/la:adriano_leite
u pravu si za to ali Thornton Blatche ili neko drugi su vise imali 1/8 suteve nego Mirzai opet na kraju dođu na 20 poena i te suteve sto su promasivali niko i ne spominje
ovo je Mirzi mozda 1 ili 2 put da ovako lose suta
adriano
bile su otvorene trojke yebo te tito zasto ih ne bi sutaomozda su mu i sa klupe rekli da suta
@storm, strah me je brate da se ne ukopa sa ovakvim utakmicama. Ove utakmice su opasne k'o djavo, mozes nabiti samopouzdanje, a mozes izgubiti i mjesto u rotaciji. Treba nesto promijeniti Mirza u svojoj igri, dakle da ne zivi i umire od suta za 3 poena. Nek on suta kad je otvoren, nije to problem, problem je kada veze par promasaja, on mahnito i dalje pokusava isto, umjesto da promijeni malo i uzima lakse suteve tipa na ulazu ili sa posta.![]()
storm_raider je napisao/la:Dobro je ovo za sutera, neka se ispucava. Mora doci jedna ovakva utakmica, ocekujem da uveze 3-4 trice u nastavku. Ima otvorene suteve, morace poceti da pogadja. Ne vjerujem da je Kiddu smetalo ovo ispucavanje, igraju nebitnu utakmicu protiv loseg Orlanda, samo neka namjesta sut.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
- Kontakt:
TO JE TO KAD JE ČOVJEK OPUSTEN. I ako promasi 10 suteva al postoji mogučnost da češ kasnije pogodit 5 i vise uzastupno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uvijek bi dobro dosli lagani poeni.suhakrpa je napisao/la:Kako bi sad dobro dosli neki lagani poeni...
- L'Avvocato
- Kontakt:
majstoreeee tako se igraaa
Re: Odg: Mirza Teletović
Uzmi im mjeru majstore, uzmi! 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
jbt kakvu pracku covjek ima
4/4

4/4

i jedan za stručnjake

Pa doktoreeee
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.