Cristante vcrs kao da nema na terenu, ja bih njega vadio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Mislim da Saponara nije ni na klupi jer ima neku manju povredu pa ga neće biti 4-5 dana. Mogao bi Petagna uskoro na teren, ili Kaka možda.muxa je napisao/la:Nije imao kikseva, cak je kod gola Honde odlicno odbranio sut Montoliva.
Ocekujem Saponaru umjesto Robinja
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
EDO299 je napisao/la:Rosonneri bas mi je drago da se polako vracate, i mi smo krizu prebodrili, evo idemo na titulu aBd. Samo derite AC Milan najveći klub u Italiji. Pozdrav
Dobar je Rami ,fizicki je dosta jak ,a i ne rizikuje previse koliko sam ja mogao da zakljucim u ovoj tekmi ,ali sad na osnovu jedne ne znam hoce li tako biti do kraja ,ali sigurno ovo nije njegov maximum .Šta veliš o Zaccardu ?francobaresi je napisao/la:Večeras se još jednom vidjelo koji igrači nemaju više šta tražiti u Milanu, imena ne treba posebno ni navoditi, već svako zna o kome se radi. Izdvojio bi' Hondu koji je i večeras odigrao jednu jako dobru utakmicu, stalno se nudio i tražio loptu, lijepo proslijeđivao te lopte. Odličan igrač na kojeg Seedorf može računati. Drago mi je da se Pazzo vratio, mogao je večeras zabiti još par golova ali nije imao sreće ili šta već. Naš najmlađi član ekipe(Cristante) je bio i više nego solidan, nije griješio,nije komplikovao i to je najbitnije. Svakako je korisniji od jednog Nocerina koji skoro da nije imao kontakta sa loptom otkako je ušao. Rami dobar, s obzirom da nije igrao par mjeseci. Ali još je prerano govoriti o tome da li smo dobili kvalitetnog stopera njegovim dolaskom.