Ne brini se drug. Bice ovo dobro. Kad budu zajedno sada i dogovore sve radovat cemo se. Citirat ces meBezideja je napisao/la:Amar ako dodje s ovom ublehom da radi neka se odmah ubije momentalno. Bas ce mi pasti u ocima, uvijek sam mislio da je covjek s karakterom.
Uprava napolje!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@amko21 brat moj optimisticni 
Nema osobe medju nama sa vecim optimizmom.
Nema osobe medju nama sa vecim optimizmom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I ja sam za to da Misimović ode, ali ako ovaj isplati Amaru navodni dug i dogovore uslove i način rada ne znam zašto onda Amar nije karakter?Bezideja je napisao/la:Amar ako dodje s ovom ublehom da radi neka se odmah ubije momentalno. Bas ce mi pasti u ocima, uvijek sam mislio da je covjek s karakterom.
Uprava napolje!
Da ponovim mislim da trenutna uprava treba kolektivno otici.
Amar je uvijek govorio da treba neko ko ce ga pratit, ali to ove neznalice nisu. Imas na press u kad Senad govori indirektno da Amar ne moze raditi sta zeli. To u prevodu znaci ja sam gazda koji nema pojma o fudbalu i ja cu ti govoriti kako ces i sta radit.
Senad ne treba nista da se pita jer nema pojma. Da ima obraza vec bi napustip klub nakon bruke velike.
Senad ne treba nista da se pita jer nema pojma. Da ima obraza vec bi napustip klub nakon bruke velike.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
ako ti treba da ti pošaljem broj od Amara da mu ti fino kažeš šta je najbolje da on uradi jer on očigledno ne zna.Bezideja je napisao/la:Amar je uvijek govorio da treba neko ko ce ga pratit, ali to ove neznalice nisu. Imas na press u kad Senad govori indirektno da Amar ne moze raditi sta zeli. To u prevodu znaci ja sam gazda koji nema pojma o fudbalu i ja cu ti govoriti kako ces i sta radit.
Popusti malo ,Amar dolazi u klub sa ili bez Misimovića a na njemu je da odluči.
Postao je ovaj pravo naporan.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Who's next? Bakrač?Odlazi iz Željezničara: Već poznata naredna destinacija Stojana Vranješa?
Stojan Vranješ, kako sada stvari stoje, tokom januarskog prijelaznog roka napustit će redove Željezničara.
Vranješ, koji je početkom godine sa epitetom velikog pojačanja stigao na Grbavicu, razočarao je navijače Željezničara. Ovaj veznjak nije pružio u Željinom dresu partije kakve su se od njega očekivale, zbog čega je vrlo često bio na klupi, a nije tajna da je razlaz dvije strane sve izvjesniji.
Nagovijestio je to i Stojanov brat Ognjen Vranješ, koji je za “Sportski žurnal” rekao:
“Neću da Vam dam ekskluzivu. Mediji u Republici Srpskoj su objavili gdje nastavlja karijeru”, prokomoentarisao je Ognjen Vranješ.
Ranije se spominjalo da bi Vranješ mogao obući dres Borca, a to bi se moglo desiti već početkom naredne godine.
Ocel bit Amar kriv sto nije ranije prihvatio ponudu kluba da bude trener Zelje? Ego spustio?
joj sta nece izmislit...
- plavousrcu
- Kontakt:
U jedinstvu je snaga
. Ublehas je i Baketa zajebao.
Uteče mi Morto za forumaša godine
Amae Osim nas uzurpira i na forumu, MISKE REAGUJ
Amae Osim nas uzurpira i na forumu, MISKE REAGUJ
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- invincible1921
- Kontakt:
Neko te pljuje dvije godine govori da si ti kriv za sve lose da ce oni sad popravit to sve....i sad imas situaciju da ti sto su te pljuvali propadaju i ti bi im kao trebao pomoc 
Mislim treba i Amara malo razumjeti
=\_1921_/=
- plavousrcu
- Kontakt:
Nezamislivo je, nezabiljezeno koliko je Ublehas jadan lik. Spreman je polizati sve sto godinama pljuje kako bi ostao u fotelji. To se rijetko radja.invincible1921 je napisao/la:Neko te pljuje dvije godine govori da si ti kriv za sve lose da ce oni sad popravit to sve....i sad imas situaciju da ti sto su te pljuvali propadaju i ti bi im kao trebao pomoc
Njima su licni interesi i sujete Ispred Zelje. **** ih sviju dok je tako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-MISKE!!!
💩💩
eh cuj sad Amar kriv sto nece sa ublehasom da radi
spin majstori zadnjih dana ubacili u brzinu vise
spin majstori zadnjih dana ubacili u brzinu vise
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Laz je svjesno izrecena obmana. Ne valja lagati. Ublehasu su licni interesi i sujeta od dolaska ispred Zelje. Zato smo i dospjeli u ovu situaciju.Topnikus je napisao/la:Njima su licni interesi i sujete Ispred Zelje. **** ih sviju dok je tako.
Zasto se sad btw traze neke promjene, zar ne rekosmo : NI MILIMETRA?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Amare ti znas najbolje sta kako, kako god da odlucis podrzat cu te! GOSPODAR FAMILIJE
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin i 16 gostiju.