FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 29 nov 2012, 21:02

Samo ostro i samo u kost i po nove tri bobe. :mrgreen:

:lol: :lol:
slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 29 nov 2012, 21:13

[youtube][/youtube]
da se malo prisetimo fenomenalnosti protiv miseva iz Madrida :D ...kad se samo sjetim kako je Alaba odigrao protiv Reala..... :shock: :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 nov 2012, 22:41

Dosao je trenutak kada cemo samo o jednoj utakmici govoriti. Zadnje 3godine najveci derby u Njemackoj!!! Zutalji imaju nevjerovatnu seriju od 5-0, al smo uspjeli prekinuti njihovu dominaciju (mada neki to nazivaju prijateljskom utakmicom; HzBvB ;)).
Iako sve izgleda kao da smo mnogo jaki, mozda cak i puno jaci od zutalja, potaknut dosadasnjim iskustvom,necu nista govoriti unaprijed. 3 boda se prizeljkuju,ukoliko dodjemo do njih fenomenalno,ukoliko ne, nije smak svijeta, samo ce se zutalji okurazit i pocet nam ken.jat opet ovdje nesto, bilo kako bilo ocekuje nas match nad matchevima.

BvB na kraju prosle sezone je imao nevjerovatnih 81bod, kako kazu rekord su postavili (nisam provjeravao), prosle sezone poslije 17kola mi smo imali 37 bodova, dok ce to ove sezone biti mnogo bolje. Ako taj rekord od 81 bod postoji, mislim da cemo se ukljuciti u igru za obaranje istog. BvB prosle sezone (34 boda polusezona 47 boda druga polusezona)...

Do kraja prvenstva ostao nam derby, gostovanje kod Augsburga i domaca utakmica sa Gladbachom, nije nerealno ocekivati da donesemo maximalnih 9bodova!!!

Jos jedno pitanje, vezano za nase statisticare, da li je ko dosada u Bundesligi od prvog do poslednjeg kola drzao prvu poziciju na tabeli?
Nama se ta situacija smijesi ukoliko osvojimo naslov!!!
Stern des Südens

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 29 nov 2012, 23:36

Jedva cekam da vidim Jupovu postavku i pristup u utakmici sa Borusijom.

Ne znam kako ce se vezni red snaci sa preagresivnim igracima iz Dortmunda. Pogotovo me interesuje kako ce Martinez da odigra taj mec, s obzirom da nije toliko okretan, a gore pomenuti igraci igraju veoma brzo i na prvi kontakt. Bojim se velike promaje u odbrani. Gustavo je inzenjer niskogradnje kad su u pitanju mecevi ovog tipa.

Bojim se da nas ne pojedu na kontre. Da se ne lazemo, Jup dosad nijednom nije znao kako da izadje na kraj sa njima.
Da se ja pitam, stavio bih stavio Lama i Svajnija na zadnje vezne, a Mandzukica u napad.

Mozda bih cak i Dzana bacio u vatru, verujem da bi obavio zadatak kako dolikuje.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 30 nov 2012, 00:05

mislim da sutra mandžukic treba igrati u prvoj da malo izmori obranu borussie i onda da uđe gomez i zabije koji gol

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 nov 2012, 00:15

malo historije :D

prvi tim Bayerna

slika

kako je Bayo sa ovog

slika
preko ovog

slika
dosao do 8-)

slika
Thomas Müller - Fußballgott

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 nov 2012, 01:57

secer je napisao/la: za onu smijesnu sumu dobiti onakvog igraca :shock:
nek me hrakne ko god pozeli ako njegova stvarna vrijednost nije na 30+ miliona.

za onako male pare dobili smo ga zbog klauzule koja je stojala u njegovom ugovoru.
da nije bilo klauzule,ne sumnjam da bi nas glabach ogulio :D
#miasanmia

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 nov 2012, 08:40

da nije bilo te klaze, ne virujem da bismo ga uopste dopeljali.
ovako, sve potaman.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 nov 2012, 10:20

Svakako derbi el clasico njemacki sto mnogi govore :) U zadnje vrijeme et budimo realni zadnje 2 godine nismo imali srece sa Dortmundom, uvijek je to bilo sa mnogo sansi sa obje strane ali nismo ni imali srece realno kod tih utakmica..

E sad 11 bodova prednosti, mi ovo mozemo rjesiti sada i odmah.. Dortmund je odlicna ekipa, sto jaci Dortmund to jaci Bayern to svi znamo. Posto vidim da svi pricaju o Javiju kak se mozda on nece snaci, ja bas mislim pozitivno za njega, hem ce se on snaci hem ce se ostali puleni nasi snaci.. pogotovo Ribery koji nam je ostao duzan jedan gol od proslog kola u Freiburgu pa neka to bude sad hehe :) Poceo bi u napadu sa Mandzukicem jer et zabio je i u onom Super Cupu, imam osjecaj da voli te derbije i jake utakmice, Gomez naravno ubacit kasnije.. Ma da Jupp ce Gomeznjaka odmah stavit.. Sve u svemu odlicna utakmica nas ceka, vjerujem u minimalnu pobjedu :)
FC Bayern !!!!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 nov 2012, 15:04

Upravo pročitah za opkladu desetljeća :D
@amidža,uz tebe smo 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 nov 2012, 15:09

proFCB je napisao/la:Dosao je trenutak kada cemo samo o jednoj utakmici govoriti. Zadnje 3godine najveci derby u Njemackoj!!! Zutalji imaju nevjerovatnu seriju od 5-0, al smo uspjeli prekinuti njihovu dominaciju (mada neki to nazivaju prijateljskom utakmicom; HzBvB ;)).
Iako sve izgleda kao da smo mnogo jaki, mozda cak i puno jaci od zutalja, potaknut dosadasnjim iskustvom,necu nista govoriti unaprijed. 3 boda se prizeljkuju,ukoliko dodjemo do njih fenomenalno,ukoliko ne, nije smak svijeta, samo ce se zutalji okurazit i pocet nam ken.jat opet ovdje nesto, bilo kako bilo ocekuje nas match nad matchevima.

BvB na kraju prosle sezone je imao nevjerovatnih 81bod, kako kazu rekord su postavili (nisam provjeravao), prosle sezone poslije 17kola mi smo imali 37 bodova, dok ce to ove sezone biti mnogo bolje. Ako taj rekord od 81 bod postoji, mislim da cemo se ukljuciti u igru za obaranje istog. BvB prosle sezone (34 boda polusezona 47 boda druga polusezona)...

Do kraja prvenstva ostao nam derby, gostovanje kod Augsburga i domaca utakmica sa Gladbachom, nije nerealno ocekivati da donesemo maximalnih 9bodova!!!

Jos jedno pitanje, vezano za nase statisticare, da li je ko dosada u Bundesligi od prvog do poslednjeg kola drzao prvu poziciju na tabeli?
i ti si mi neki navijac Bayerna :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 nov 2012, 15:25

proFCB je napisao/la: Jos jedno pitanje, vezano za nase statisticare, da li je ko dosada u Bundesligi od prvog do poslednjeg kola drzao prvu poziciju na tabeli?
Ja na ovom portalu imam svu statistiku za nekih zadnjih desetak godina. Da, Bayern u sezoni 2007/08 je odrzao prvu poziciju od prvoga kola, s tim da se mnogo puta odrzavao na gol razlici.
Koliko je to bio dobar start u odnosu na danas govori podatak da je Bayern tada polusezonu zavrsio sa 36 bodova a sada nakon 14-og kola imamo vise.
farinelli123 je napisao/la:Jedva cekam da vidim Jupovu postavku i pristup u utakmici sa Borusijom.

Ne znam kako ce se vezni red snaci sa preagresivnim igracima iz Dortmunda. Pogotovo me interesuje kako ce Martinez da odigra taj mec, s obzirom da nije toliko okretan, a gore pomenuti igraci igraju veoma brzo i na prvi kontakt. Bojim se velike promaje u odbrani. Gustavo je inzenjer niskogradnje kad su u pitanju mecevi ovog tipa.
Apsolutno si u pravu sto se tice Martineza i Gustava. Kada uzmes u obzir da Martinez jos nije prilagodjen Bayernovoj igri i da igra pod nekim grcem, a Dortmund nerijetko igra presing na vezni red i zadnju liniju, e onda nam bas daje razlog za zabrinutost.
Elem, Jupp je neposredno prije Supercupa izjavio "valda smo naucili nesto iz meceva protiv Dortmunda" nesto tako, i kada pogledas kako je Bayern usao u tu utakmicu, vidis da se ni u jednoj akciji prvog dijela nije islo preofanzivno i grlom u jagode. U gotovo svakoj akciji naprijed se islo sa dva krilna, jednim centarforom, i jednim ofanzivnim veznim. 4 igraca dakle. Rijetko se prikljucuju bekovi, i rijetko veza koja se drzi oprezno na sredini terena pri napadu. Ja sam bas nasao neki video na jednoj facebook stranici i pogledao da se podsjetim " onclick="window.open(this.href);return false;
U ovoj utakmici ce vjerovatno nastupiti Mandzukic, iz prostog razloga sto nam sada treba vise dinamican centarfor.
I da dodam, koliko god to nekima zvucalo smijesno (bilo je nekih smajica) , Bayern je hendikepiran neigranjem Robbena. Robben je u Bayernu igrac koji najbolje koristi okomite pasove (TRAUMPASEVE sto rece @Stefan Effenberg) i koji najbolje utrcava iza protivnickih defanzivaca.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 nov 2012, 15:30

badstuber je napisao/la:mislim da sutra mandžukic treba igrati u prvoj da malo izmori obranu borussie i onda da uđe gomez i zabije koji gol
Slazem se :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 30 nov 2012, 15:58

Kaiser fordert Schweinsteigerung !!!

:lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 nov 2012, 18:15

@Bilall
nisam ni sumnjao da ce od tebe doci odgovor na moje pitanje, respect, rastes pomalo u mojim ocima :)

Schweinsteigerung, hin oder her 3 Punkte geben wir nicht her...

Jesam ga komponovao,aaa???
:lol: :lol: :lol: :lol:
Stern des Südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 30 nov 2012, 19:16

proFCB je napisao/la: Jesam ga komponovao,aaa???
Sta si komponovao tacno,aaa???

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 nov 2012, 23:51

Znaci taj novi sponzor je Gazprom :?

Nit smrdi nit mirise

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 dec 2012, 01:07

don_burza je napisao/la:Znaci taj novi sponzor je Gazprom :?

Nit smrdi nit mirise
I ako ce Bayern uzeti ogormnu lovu ovim ugovorom sa Gazpromom slazem se s tobom da isti niti smrdi niti mirise. Istina Franz Beckebauer je ambasador Gazproma sa sport, ali i dalje ce ostati sponzori LP-a, Schalke-a i Zenita. S obzirom na moc Bayern trebali su traziti sponzora gdje bi bili privilegovani.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 01 dec 2012, 01:19

amerosm je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Znaci taj novi sponzor je Gazprom :?

Nit smrdi nit mirise
I ako ce Bayern uzeti ogormnu lovu ovim ugovorom sa Gazpromom slazem se s tobom da isti niti smrdi niti mirise. Istina Franz Beckebauer je ambasador Gazproma sa sport, ali i dalje ce ostati sponzori LP-a, Schalke-a i Zenita. S obzirom na moc Bayern trebali su traziti sponzora gdje bi bili privilegovani.
takoder od nedavno ova kompanija ima sponzorski ugovor i s prvacima Evrope ;)

evo i za one kojima treba crtat slika :P
slika
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 01 dec 2012, 01:29

to ti nas prcas :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.