Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
secer je napisao/la: za onu smijesnu sumu dobiti onakvog igraca![]()
nek me hrakne ko god pozeli ako njegova stvarna vrijednost nije na 30+ miliona.
i ti si mi neki navijac BayernaproFCB je napisao/la:Dosao je trenutak kada cemo samo o jednoj utakmici govoriti. Zadnje 3godine najveci derby u Njemackoj!!! Zutalji imaju nevjerovatnu seriju od 5-0, al smo uspjeli prekinuti njihovu dominaciju (mada neki to nazivaju prijateljskom utakmicom; HzBvB).
Iako sve izgleda kao da smo mnogo jaki, mozda cak i puno jaci od zutalja, potaknut dosadasnjim iskustvom,necu nista govoriti unaprijed. 3 boda se prizeljkuju,ukoliko dodjemo do njih fenomenalno,ukoliko ne, nije smak svijeta, samo ce se zutalji okurazit i pocet nam ken.jat opet ovdje nesto, bilo kako bilo ocekuje nas match nad matchevima.
BvB na kraju prosle sezone je imao nevjerovatnih 81bod, kako kazu rekord su postavili (nisam provjeravao), prosle sezone poslije 17kola mi smo imali 37 bodova, dok ce to ove sezone biti mnogo bolje. Ako taj rekord od 81 bod postoji, mislim da cemo se ukljuciti u igru za obaranje istog. BvB prosle sezone (34 boda polusezona 47 boda druga polusezona)...
Do kraja prvenstva ostao nam derby, gostovanje kod Augsburga i domaca utakmica sa Gladbachom, nije nerealno ocekivati da donesemo maximalnih 9bodova!!!
Jos jedno pitanje, vezano za nase statisticare, da li je ko dosada u Bundesligi od prvog do poslednjeg kola drzao prvu poziciju na tabeli?
Nama se ta situacija smijesi ukoliko osvojimo naslov!!!
Ja na ovom portalu imam svu statistiku za nekih zadnjih desetak godina. Da, Bayern u sezoni 2007/08 je odrzao prvu poziciju od prvoga kola, s tim da se mnogo puta odrzavao na gol razlici.proFCB je napisao/la: Jos jedno pitanje, vezano za nase statisticare, da li je ko dosada u Bundesligi od prvog do poslednjeg kola drzao prvu poziciju na tabeli?
Nama se ta situacija smijesi ukoliko osvojimo naslov!!!
Apsolutno si u pravu sto se tice Martineza i Gustava. Kada uzmes u obzir da Martinez jos nije prilagodjen Bayernovoj igri i da igra pod nekim grcem, a Dortmund nerijetko igra presing na vezni red i zadnju liniju, e onda nam bas daje razlog za zabrinutost.farinelli123 je napisao/la:Jedva cekam da vidim Jupovu postavku i pristup u utakmici sa Borusijom.
Ne znam kako ce se vezni red snaci sa preagresivnim igracima iz Dortmunda. Pogotovo me interesuje kako ce Martinez da odigra taj mec, s obzirom da nije toliko okretan, a gore pomenuti igraci igraju veoma brzo i na prvi kontakt. Bojim se velike promaje u odbrani. Gustavo je inzenjer niskogradnje kad su u pitanju mecevi ovog tipa.
Slazem sebadstuber je napisao/la:mislim da sutra mandžukic treba igrati u prvoj da malo izmori obranu borussie i onda da uđe gomez i zabije koji gol
Sta si komponovao tacno,aaa???proFCB je napisao/la: Jesam ga komponovao,aaa???
![]()
![]()
![]()
I ako ce Bayern uzeti ogormnu lovu ovim ugovorom sa Gazpromom slazem se s tobom da isti niti smrdi niti mirise. Istina Franz Beckebauer je ambasador Gazproma sa sport, ali i dalje ce ostati sponzori LP-a, Schalke-a i Zenita. S obzirom na moc Bayern trebali su traziti sponzora gdje bi bili privilegovani.don_burza je napisao/la:Znaci taj novi sponzor je Gazprom![]()
Nit smrdi nit mirise
takoder od nedavno ova kompanija ima sponzorski ugovor i s prvacima Evropeamerosm je napisao/la:I ako ce Bayern uzeti ogormnu lovu ovim ugovorom sa Gazpromom slazem se s tobom da isti niti smrdi niti mirise. Istina Franz Beckebauer je ambasador Gazproma sa sport, ali i dalje ce ostati sponzori LP-a, Schalke-a i Zenita. S obzirom na moc Bayern trebali su traziti sponzora gdje bi bili privilegovani.don_burza je napisao/la:Znaci taj novi sponzor je Gazprom![]()
Nit smrdi nit mirise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.