Pa nije htio da stavi Prcića jer mu je krivo sto mu je momak odgovorio na njegovo bezobrazno ponasanje za utakmicu sa Egiptom..Igra u slabom klubu i bori se za opstanak i lagano momka prekrizio da bi omogucio HAdzicu i Tinkiju mjestaTrinity74 je napisao/la:Trebao je staviti i Prcića na dodatni spisak i baš me zanima šta bi vam onda smetalo. Raja, šta vi uopšte hoćete ????
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Moze to za kraci spisak, a za ovaj prosireni mora 46.bordobijeli je napisao/la:ja mislim da bi mi od fife trebali traziti da vodimo 40 igraca na SP
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iko ?Guarin14 je napisao/la:Da ne idemo dalje od ovog dodatnog spiska, moze li mi neko objasniti zasto nije bolja opcija da je Bandovic umjesto Avdukica, Stanic umjesto Avdije, Zahirovic umjesto Hadzica i Zec umjesto Susica ?
- sanelmasetic
- Kontakt:
Opet nevalja
, pa vama ni Capelo nebi valjo..

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Bandovic je bolji od Avdukica.Guarin14 je napisao/la:Iko ?Guarin14 je napisao/la:Da ne idemo dalje od ovog dodatnog spiska, moze li mi neko objasniti zasto nije bolja opcija da je Bandovic umjesto Avdukica, Stanic umjesto Avdije, Zahirovic umjesto Hadzica i Zec umjesto Susica ?
Vrsajevic je bolji od Stanica
Zahirovic je bolji od Hadzica
Zec je bolji od Susica
1946
Pa što nismo odmah prijavili 30 imena u pm?????
Otkud 24 jbte,
u nekim stvarima su stvarno jedinstveni, svi 23 ili 30, mi lagano 24 kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Otkud 24 jbte,
u nekim stvarima su stvarno jedinstveni, svi 23 ili 30, mi lagano 24 kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
4-IN-A-ROW
Sljedeće hefte Pape zove još 5 komada na prošireni spisak.
-
- Kontakt:
mujdza je upitan zato 24emir_ je napisao/la:Pa što nismo odmah prijavili 30 imena u pm?????
Otkud 24 jbte,
- 1988risha
- Kontakt:
Ovih dodatnih 6 igrača na spisku se pikaju isto kao sto bi se pikala i sljedeća imena,da je dosao ono pred novinare i našalio se pa rekao :
Bakir Izetbegović
Sulejman Tihić
Ivo Miro Jović
Dušanka Majkić
Mladen Bosić
Aleksandra Pandurević
Bakir Izetbegović
Sulejman Tihić
Ivo Miro Jović
Dušanka Majkić
Mladen Bosić
Aleksandra Pandurević
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Pape izdominiro medije i svakako zatucan narod,sad su svi sretni i mirni do brazila 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

E hajmo strucnjaci.....Ko je trebao biti na spisku a ko ne?

- 1988risha
- Kontakt:
Ko kaže da Tino Sušič nije zadnji vezni ???

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Umirio javnost,njemu dosta ,evo vec vidim na fb ove hejtere sa proslog spiska kako su sretni sadzgembo89 je napisao/la:al malo morgen zar mislis sa ovim igracima iz PL i ZAhirovicem da je nesto ucinio..Mene su samo interesovala dva imena ZEc i Prcic ali nijedno od njih nije na pripremama meni dovoljno..Oni nek se pripremaju u Hrasnici pa vidjet cemo kako ce poslozit taktiku za NIgeriju

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Staviti Bandovica koji je drugi golman u Sarajevu ispred Ostrakovica je smijesno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Principatus
- Kontakt:
Ma spisak nije toliko bitan, ali i on je komican u stilu Safeta, gdje logika prestaje. Uvjek amaterski Safete, uvjek amaterski.
Germanija-Zahirovic (klupa ili tribina 2. Bundesliga) bar na sirem spisku
Mario Vrancic (jedan od najboljih igraca 2. Bundeslige, sada 1. Bundesliga), ni na sirem spisku.

Mario Vrancic (jedan od najboljih igraca 2. Bundeslige, sada 1. Bundesliga), ni na sirem spisku.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Ma spisak nije toliko bitan, ali i on je komican u stilu Safeta, gdje logika prestaje. Uvjek amaterski Safete, uvjek amaterski.
![]()

Tebi stvarno tesko ulazi u glavu...... Kako ce staviti Maria na spisak kad je covjek Nijemac...

Sta se palite ljudi vidite da se nastavlja zajebavati sa nama
ovo je dodatni spisak cisto da pokusa smiriti strasti, a najofirnije mi je sto je dodavnje na spisak Stanica pokrio Bandovicem po obicaju ako zove iz Zelje mora neko i iz Sarajeva i obrnuto.
Samo se tokmak trebao drzati bar svojih rieci pa pozvati nekoga ko je redovan u timu a ne igraca koji je skupino 4-5 utakmica
Bravo Pape sahu, kralju da te nema trebalo bi te izmisliti...

ovo je dodatni spisak cisto da pokusa smiriti strasti, a najofirnije mi je sto je dodavnje na spisak Stanica pokrio Bandovicem po obicaju ako zove iz Zelje mora neko i iz Sarajeva i obrnuto.
Samo se tokmak trebao drzati bar svojih rieci pa pozvati nekoga ko je redovan u timu a ne igraca koji je skupino 4-5 utakmica

Bravo Pape sahu, kralju da te nema trebalo bi te izmisliti...

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Principatus
- Kontakt:
Pa tebi izgleda lagano ulazi u glavu...Batko je napisao/la:Principatus je napisao/la:Ma spisak nije toliko bitan, ali i on je komican u stilu Safeta, gdje logika prestaje. Uvjek amaterski Safete, uvjek amaterski.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebi stvarno tesko ulazi u glavu...... Kako ce staviti Maria na spisak kad je covjek Nijemac...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije Vrancic zasluzio poziv za Brazil, kao sto nisu ni Hadzic i Tino.
Trenutno korisnika/ca: newton_heath_lyr i 12 gostiju.