Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ova ekipa Arsenala je veoma limitirana, to se vidjelo sada. Fali im ono sto su prodali, dobar pas napadacu i sam napadac.
Diaby-igrac do 50te minute
Carzorla-igrac do 65te minute
Podolski- igrac do 50te minute
O ostalima ne treba trositit rijeci...
Ni sljedece kolo necete dati gola...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
2 tekme 0-0BigBigBang je napisao/la:Ovo jeste penal al da je Penant igrac Uniteda koji u devedesetoj simulira pri nepovoljnom rezultatu za United kojeg sudija svira.majestic24 je napisao/la:Kao i penal nad PennantomSamoZeljo je napisao/la:Ovo je treb'o biti crveni!
❤ si baš. CMOKić
- TheVerminator
- Kontakt:
Eto ga, druga utakmica uzastopno 0-0 protiv, relativno, slabijih ekipa. Al' hajde ima još vremena da se krene pobjeđivat, mene više brine što nismo dali gol. Ali nema više vremena za Diabya i Jenkinsona, imali su dva meča, nisu iskoristili šansu.. Daj Arsene Yennarisa i Coquelina, igraće 100% bolje od ove dvojice!
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bar je clean sheet 
- Marsal
- Kontakt:
Druže za koga ti navijaš?Se7en je napisao/la: 2 tekme 0-0
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
BigBigBang
- Kontakt:
2 su kola prosla, duga je seozona, nema razloga za brigu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
za goloveMarsal je napisao/la:Druže za koga ti navijaš?Se7en je napisao/la: 2 tekme 0-0
❤ si baš. CMOKić
- thenaturalone
- Kontakt:
Cestitke na osvojenom bodu, koji ono bijese jel vec drugi?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Aha. Ma ne zamjeri što pitam. Podsjećaš me na balkon i njegov prostor pa zato pitam, vjerovatno si simpatizer Uniteda.Se7en je napisao/la: za golovekad ce biti vise
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja, a Ramsey mu sam.....Marsal je napisao/la:Jao Žiruaaaa majstora sad umalo je ubaciiii.
Arsenal danas definitivno nije imao igrača koji će preuzeti odgovornost u napadu, Cazorla je nešto pokušavao, Giroud isto, Arteta pokušavao proigravati iste međutim to nije to. Čak šta više osjeti se slaba fizička sprema i naravno nepovezanost u igri Arsenala. Danas su bili bolji od Stoke-a međutim to se ne osjeti na krajnjem rezultatu.
Na kraju nadati se kako sezona odmiče da će ovaj tim biti iole uigraniji i bolji u ofanzivi, do tada ovo je Arsenalov plafon...
Na kraju nadati se kako sezona odmiče da će ovaj tim biti iole uigraniji i bolji u ofanzivi, do tada ovo je Arsenalov plafon...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
A ja kad odem na tudju temu i provociram, kao sto vi to ovdje radite, mene odma iskljuce sa foruma. Hajde Admini sad pokazite se.
Samo bahato
Ne zna se ko je gori ili vi, ili oni sto igraju za pola sata na svom stadionu..... Obicna ste 0 od ekipe, i sad se vidi koliko vam je znacio Song u odnosu na ovog parmaka Diabya sto sad igra i pogotovo RvP koji je i za Girouda i Lukasa pa malo je reci igracina..... Nema sta, odoste i vi u prosjek kao i Liverpool.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da sam navijac Arsenala prizeljkivao bih da padnu sto nize pa da se onda neke stvari promijene iz korijena. Sa ovakvom klupskom politikom mogu doci do trofeja svojevrsnim cudom koje je bilo potrebno Grckoj, Blekburnu, Portu itd..
Junajted, Siti i Celzi su klasa ispred Arsenala. Kako stoje stvari vodit ce grcevitu borbu za cetvrtu poziciju sa Liverpulom i Totenhemom
..
Ne znam zasto ne dovedu neka zvucna pojacanja i tako pokazu da su jos uvijek veliki klub... Recimo Kaku i Hulka!?? Od igraca kao sto je Podolski nema prevelike koristi...
Junajted, Siti i Celzi su klasa ispred Arsenala. Kako stoje stvari vodit ce grcevitu borbu za cetvrtu poziciju sa Liverpulom i Totenhemom
Ne znam zasto ne dovedu neka zvucna pojacanja i tako pokazu da su jos uvijek veliki klub... Recimo Kaku i Hulka!?? Od igraca kao sto je Podolski nema prevelike koristi...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zao mi je strucnjaci, Arsenal protiv Stoke Citya u 5 utakmica samo jednu dobio(i to kad je Ramsey slomio nogu) ostale su sve gubili na Britaniji. Smijesno, ali i zalosno, da se neki prave strucnjacima a ne znaju osnovne stvari, sta je Everton Unitedu to je Stoke Arsenalu. Ali hajde ima vremena nauciti cete, kazu citav zivot se uci, vi tek iz obdanista izasli ima vremena.
Celik!3,2,2.
Ma nije do napadaca, vec do ovih što trebaju da nešto iskreiraju i posluže napadace.Hypnose je napisao/la:Ne zna se ko je gori ili vi, ili oni sto igraju za pola sata na svom stadionu..... Obicna ste 0 od ekipe, i sad se vidi koliko vam je znacio Song u odnosu na ovog parmaka Diabya sto sad igra i pogotovo RvP koji je i za Girouda i Lukasa pa malo je reci igracina..... Nema sta, odoste i vi u prosjek kao i Liverpool.....
Gervinho danas ništa pokazao nije, niti onaj Diaby. Dva bezveznjakovića sa mizernim ucinkom na terenu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Arsenal, Sunderland i Swansea su ekipe koje nisu primile pogodak. No, Arsenal i Sunderland su ekipe koje, uz Liverpool, nisu ni zabile pogodak. Sunderland i Liverpool imaju utakmicu manje.
Što se tiče današnje utakmice, gledao sam posljednjih pola sata. Stoke sa Pullisom i "sekvojama" u ekipi neće sigurno promijeniti strategiju. Duge lopte, pa ako se skoči - onda je protivnička ekipa u opasnosti. U odbrani se ide čvrsto, ne gledajući na protivničke igrače.
Diaby je u jednoj situaciji morao gurnuti loptu Walcottu, al' nije i pokazao je svoju sebičnost. Giroud također. Trebao je dodati Ramseyu u onoj situaciji.
Što se tiče današnje utakmice, gledao sam posljednjih pola sata. Stoke sa Pullisom i "sekvojama" u ekipi neće sigurno promijeniti strategiju. Duge lopte, pa ako se skoči - onda je protivnička ekipa u opasnosti. U odbrani se ide čvrsto, ne gledajući na protivničke igrače.
Diaby je u jednoj situaciji morao gurnuti loptu Walcottu, al' nije i pokazao je svoju sebičnost. Giroud također. Trebao je dodati Ramseyu u onoj situaciji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakvi su komentari pacenika na ovom forumu bili u septembru i oktobru prosle godine,ovo je nista,znaci da bi mogli popravit poziciju na tabeli u odnosu na proslu sezonu...kako cete da lizete oko nove godine i na kraju sezone kad budemo u top 4 ovo sto pljujete sada...neo je napisao/la:Ova ekipa Arsenala je veoma limitirana, to se vidjelo sada. Fali im ono sto su prodali, dobar pas napadacu i sam napadac.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.