Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ja sam alergičan na to da se nazivaju "navijačima" nekih klubova koje u životu nisu uživo gledali ili jesu jednom na stadionu JNA
al dobro došo
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne kontam ovo zadnje na stadionu jna ali haj nema veze vazno je da se slazemo fruteKeFrutek je napisao/la:Ja sam alergičan na to da se nazivaju "navijačima" nekih klubova koje u životu nisu uživo gledali ili jesu jednom na stadionu JNA![]()
al dobro došo
- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Meni je "izletilo" pa sam napisao navijaci,ali sam se vec ranije ispravio i rekao simpatizeriSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne kontam ovo zadnje na stadionu jna ali haj nema veze vazno je da se slazemo fruteKeFrutek je napisao/la:Ja sam alergičan na to da se nazivaju "navijačima" nekih klubova koje u životu nisu uživo gledali ili jesu jednom na stadionu JNA![]()
al dobro došo
"Oborio sam pogled, nikad covjek ne smije misliti da je siguran ni da je umrlo ono sto je proslo. Ali zasto se budi kad mu je najmanje potrebno?"
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Znaš li čiji je to stadion i s kojim klubom je taj klub ove godine igrao u LPSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne kontam ovo zadnje na stadionu jna ali haj nema veze vazno je da se slazemo fruteKeFrutek je napisao/la:Ja sam alergičan na to da se nazivaju "navijačima" nekih klubova koje u životu nisu uživo gledali ili jesu jednom na stadionu JNA![]()
al dobro došo
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da nisam na forumu vidio simpatizere Shakhtara i Brage.Frutek je napisao/la:Znaš li čiji je to stadion i s kojim klubom je taj klub ove godine igrao u LP
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jesi li to Paju vidio na tribinama?Frutek je napisao/la: Znaš li čiji je to stadion i s kojim klubom je taj klub ove godine igrao u LP
Vom Jäger zum Gejagten
Monolože J**+ te matematika fali ti jedan klub a i ja sam furo Bragu jedno vrijemeMonolog je napisao/la:Moram priznati da nisam na forumu vidio simpatizere Shakhtara i Brage.Frutek je napisao/la:Znaš li čiji je to stadion i s kojim klubom je taj klub ove godine igrao u LP
On je vodio Gunnerse Sjevergeronimo je napisao/la:Jesi li to Paju vidio na tribinama?Frutek je napisao/la: Znaš li čiji je to stadion i s kojim klubom je taj klub ove godine igrao u LP
- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Prati li neko od vas Lud Zbunjen Normalan? Prelistao sam ovu temu i vidio da ste ranije pricali o tome.
Dobro sam se "pripremio" tako da sam upucen u dosta toga na ovom forumu.
"Oborio sam pogled, nikad covjek ne smije misliti da je siguran ni da je umrlo ono sto je proslo. Ali zasto se budi kad mu je najmanje potrebno?"
Haj reci nam kako se zove trenutna reinkranacija HAIRLIJEBaRcA_FoReVer je napisao/la:Prati li neko od vas Lud Zbunjen Normalan? Prelistao sam ovu temu i vidio da ste ranije pricali o tome.![]()
brazzo je napisao/la:zamisli da likusa odeharry_90 je napisao/la:I ja samMegamon je napisao/la:eto promjenio sam avatarneunistivi Salih Sabovic ! Hadzija pravi ..
IMPERATOR !!!valjalo bi nam počastiti ove na forumu
- BaRcA_FoReVer
- Kontakt:
Znam itekako,necu da lazem,ja sam nekoliko puta bio vec registrovan na ovaj forum,ali sam zaboravio passworde,...Monolog je napisao/la:@Barca forever,
Ako si dobro upućen, onda sigurno znaš i za "kraljicu foruma".
LBJ MVP je napisao/la:Ti se javljaš u ime većinekivi je napisao/la:rijetki su pametni u jablaniciCeMa je napisao/la:@LBJMVP hahah...a, jbg...nisu svi glupi u jab ko ja![]()
![]()
@hairlija hvala, ziv bio![]()
![]()
![]()
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Jel zna neko neki dobar sajt da konvertuje video u mp3 ,sa YT ili slicno ajde ako zna neko molim vas
iiii da nije video2mp3 posto mi pise da ne moze nesto za ovaj region
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- neutralan__
- Kontakt:
Pratim ja.BaRcA_FoReVer je napisao/la:Prati li neko od vas Lud Zbunjen Normalan? Prelistao sam ovu temu i vidio da ste ranije pricali o tome.![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
http://lmgtfy.com/?q=youtube+conventerLudLo 4 je napisao/la:Jel zna neko neki dobar sajt da konvertuje video u mp3 ,sa YT ili slicno ajde ako zna neko molim vas![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- majestic24
- Kontakt:
Jos 6 dana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Do cega?majestic24 je napisao/la:Jos 6 dana
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- neutralan__
- Kontakt:
Zeni se covjek.Cartman je napisao/la:Do cega?majestic24 je napisao/la:Jos 6 dana
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 5 gostiju.