FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne valja ovo nista.
Ako Husic digne ruke od ovoga propast cemo skroz.
Ako Husic digne ruke od ovoga propast cemo skroz.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Tuzlaci koliko vas dolazi u srijedu?
Mahh vidoviti je inače pouzdan portal pun pozitive o Slobodi 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
slabo..radni dan...slabo bitna tekma..mada,opet ce se pojavit raje..u kolko je sati ovaj kupNkBratstvoGracanica je napisao/la:Tuzlaci koliko vas dolazi u srijedu?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jao vidoviti opet u elementu
I da je Husic izlemao Tinjica,ne bi bilo nikakve stete,jer mu ovaj odavno radi iza ledja i igrac opcine
I da je Husic izlemao Tinjica,ne bi bilo nikakve stete,jer mu ovaj odavno radi iza ledja i igrac opcine
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci opet situacija secerbegovic/kovacevic...bas fino 
staragarda je napisao/la:slabo..radni dan...slabo bitna tekma..mada,opet ce se pojavit raje..u kolko je sati ovaj kupNkBratstvoGracanica je napisao/la:Tuzlaci koliko vas dolazi u srijedu?
16:00
Pobjeda je bolja od orgazma!
Nije Husic lud da sad digne ruke nakon svega sto je dao za klub radi nekog Tinjica i ostalih
Smijenit mutavog Karica i dovesti adekvatnog trenera za ovu jadnu drugu ligu,jer sa ovim necemo dobro zavrsit..
Smijenit mutavog Karica i dovesti adekvatnog trenera za ovu jadnu drugu ligu,jer sa ovim necemo dobro zavrsit..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
Vidit cemo kako bude tekla situacija, pa probat Janjosa uzet za trenera, od Soka nema nista zaboravite.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
Još jednom samo da vas sve zamolim da se prebacimo na forum udruzenja znate vec svi kako ide, i zovite prijatelje itd.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Kad čitaš ovaj vidoviti stekneš dojam da je Tinjić uložio milione u klub,da je dao bubreg za Slobodu a da je Azmir lik koji krade pare od Slobode i na sav način opstruira rad uprave

Azmir ne moze kvalitetno biti predsjednik ukoliko nije spreman mjenjati trenera i strucni stab. Ovaj strucni ne bi uveo ni S. Han rang vise a kamoli Slobodu u PL . Svjesni smo da nemamo kvalitetnu ekipu , ali takticki moze puno bolje. Kad se sjetim vodimo 4:0 , Mico ceka da ga uvede i da nije raja sa tribina pocela skandirati ko zna bi li i usao ? Cudna je ova ljubav Husic - Karic i ne vodi u dobro !
Ako ništa lijepo je bilo vidjeti Slobodu u Bihaću, istina da ste pali bez ispaljenog metka, ali meni kao navijaču Jedinstva je srce bilo ispunjeno, koliko zbog pobjede Jedinstva, toliko zbog gostovanja Slobode. Jednostavno koliko god mi i vi bili losi duel izmedju ove dvije ekipe budi stara sjecanja o utakmicama u Premier ligi i sama utakmica ima neki posebni gušt.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- Probisvjet
- Kontakt:
Fucko-Tinjic je instalacija Jasmina Imamovica i opstine u predsjednistvo FK SLobode. Tu je da sprovodi ideje nacelnika. 100% provjereno da Jasmin Imamovic ne zeli vidjeti u Tuzli, niti u FK Slobodi, uspjesnog covjeka kao sto je Azmir jer "nije njegov covjek"! Jasmin mrzi svakoga ko moze biti uspjesniji od njega ili "njegovih ljudi" ma na kojoj se funkciji nalazili. U ovom momentu Azmir ima podtmetanje noge od Tinjica. Navijaci i udruzenje bi se morali oglasiti po tom pitanju i dati podrsku Azmiru.
Tinjic do sada nije niti dlake doprinjeo za FK Slobodu. Sto se tice podrske opstine, to nije Jasminova podrska nego poreznih obveznika Tuzle i mislim da je apsolutan apsurd da u ime nas gradjana Tuzle Tinjic zastupa nasa sredstva.
Svi znamo ko je on.
Tinjic do sada nije niti dlake doprinjeo za FK Slobodu. Sto se tice podrske opstine, to nije Jasminova podrska nego poreznih obveznika Tuzle i mislim da je apsolutan apsurd da u ime nas gradjana Tuzle Tinjic zastupa nasa sredstva.
Svi znamo ko je on.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sledecu domacu tekmu bit ce sigurno lijep broj gledalaca, trebalo bi fukare a i svi simpatizeri dati jasnu podrsku Azmir, dugo nije bilo hajmo cijeli stadion pa onda Azmiru podrsku. A i u neku stvar treba i Jasmina i Tinjica poslat, i nek se dobro ta poruka cujeProbisvjet je napisao/la:Fucko-Tinjic je instalacija Jasmina Imamovica i opstine u predsjednistvo FK SLobode. Tu je da sprovodi ideje nacelnika. 100% provjereno da Jasmin Imamovic ne zeli vidjeti u Tuzli, niti u FK Slobodi, uspjesnog covjeka kao sto je Azmir jer "nije njegov covjek"! Jasmin mrzi svakoga ko moze biti uspjesniji od njega ili "njegovih ljudi" ma na kojoj se funkciji nalazili. U ovom momentu Azmir ima podtmetanje noge od Tinjica. Navijaci i udruzenje bi se morali oglasiti po tom pitanju i dati podrsku Azmiru.
Svi znamo ko je on.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al kako se to uvijek desi nakon poraza, da se unese jos veci razdor i sto vise ljudi otjera sa stadiona...sto je najgore ova gov.na sve pogode kad pisu nesto lose, tj ne pogode vec imaju tacne info...vec je x puta prezvakano koliko dusmana Sloboda ima i ko su oni..
a i mene cudi to sto do sad nije bilo skandiranja Azmiru na domacim tekmama do sad...kao da navijaci nisu svjesni njegovog znacaja, ali opet sad su u Fukare posebna prica. Protiv Lukavca na stadionu najmanje 3000 ljudi, Fukara 400 maksimum maksimuma, a ovih "mojih" Fukara koje ja pamtim sa tribine na C sigurno jos 300 najmanje, na ostalim tribinama da ne govorim
a i mene cudi to sto do sad nije bilo skandiranja Azmiru na domacim tekmama do sad...kao da navijaci nisu svjesni njegovog znacaja, ali opet sad su u Fukare posebna prica. Protiv Lukavca na stadionu najmanje 3000 ljudi, Fukara 400 maksimum maksimuma, a ovih "mojih" Fukara koje ja pamtim sa tribine na C sigurno jos 300 najmanje, na ostalim tribinama da ne govorim
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa te priče moje Fukare,vaše Fukare njihove Fukare, neću da idem dok je ovaj "vođa",dok je onaj "vođa" su i dovele do toga da na tribina maksimum maksimuma bude 400fukara 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Azmiru se nece skandirat i treba iskorjenit to skandiranje ...niko nije veci od Slobode...zna azmir ODLICNO sta Fukare misle o njemu i njegovom radu ...Fukara nema jer nikome vise nije zanimljiv travnik,leotar,slavija i to nakon godina tavorenja i mrtvog prosjeka PL...sad,poslije ovoga napisanog nadam se da ti ne trebam obrazlagat kako mi se ljudi smiju kad ih pitam hocel na Tusanj..dolazi branitelj,podgrmec,mladost al ne iz kaknja nego iz neke nedodzije poredultrasstyle_tz je napisao/la:al kako se to uvijek desi nakon poraza, da se unese jos veci razdor i sto vise ljudi otjera sa stadiona...sto je najgore ova gov.na sve pogode kad pisu nesto lose, tj ne pogode vec imaju tacne info...vec je x puta prezvakano koliko dusmana Sloboda ima i ko su oni..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nas bi 3000 NAJMANJE na stadionu , sto je i za PL odlicna posjeta, da ne govorim za ovu sabaniju..a u kopu saka jada, tak da ne pije to bas vode-ima tu jos stvari zasto 70% ljudi koji idu na brojnija gostovanja redovno kad smo kuci sjede i grickaju kospice- al nije to za ove teme
..uostalom 70% one djece iz kopa nece ni u Lukavac, Gracanicu ili Banovice otic vec ce ona "mraka" sa C
znas to i ti sam heheh
nego sta je ovo Mico i Prses ni u kupu ne mogu pocet.
nego sta je ovo Mico i Prses ni u kupu ne mogu pocet.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje si ti ucio fudbal Samjle? Poslije ove izjave nemam rijeci. Hajde sto si duduk nego si i dileja. Cuj dva tima, jedan za gostovanje jedan za domace.
U PM fudbalskog kretena!
"Za obje utakmice u kombinaciji imamo sve igrače. U prvenstvenom susretu će najvjerovatnije igrati ekipa koja je do sada igrala domaće dvoboje. Na gostovanjima ćemo probati s igračima koji čekaju na svoju pansu i koji se žele nametnuti. Nadam se da će ovakva formula donijeti rezultat", kaže Karić.

"Za obje utakmice u kombinaciji imamo sve igrače. U prvenstvenom susretu će najvjerovatnije igrati ekipa koja je do sada igrala domaće dvoboje. Na gostovanjima ćemo probati s igračima koji čekaju na svoju pansu i koji se žele nametnuti. Nadam se da će ovakva formula donijeti rezultat", kaže Karić.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 sep 2013, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.