gledam onaj ubačaj i kontam je li ovo fakat zakardo ubacio, prijem lopte na prsa, pogled ka napadacu, centarsut upravo tamo gdje treba, ne vjeujem svojim ocima da je ono zakardo uradio.el92 je napisao/la:Dobar je Rami ,fizicki je dosta jak ,a i ne rizikuje previse koliko sam ja mogao da zakljucim u ovoj tekmi ,ali sad na osnovu jedne ne znam hoce li tako biti do kraja ,ali sigurno ovo nije njegov maximum .Šta veliš o Zaccardu ?francobaresi je napisao/la:Večeras se još jednom vidjelo koji igrači nemaju više šta tražiti u Milanu, imena ne treba posebno ni navoditi, već svako zna o kome se radi. Izdvojio bi' Hondu koji je i večeras odigrao jednu jako dobru utakmicu, stalno se nudio i tražio loptu, lijepo proslijeđivao te lopte. Odličan igrač na kojeg Seedorf može računati. Drago mi je da se Pazzo vratio, mogao je večeras zabiti još par golova ali nije imao sreće ili šta već. Naš najmlađi član ekipe(Cristante) je bio i više nego solidan, nije griješio,nije komplikovao i to je najbitnije. Svakako je korisniji od jednog Nocerina koji skoro da nije imao kontakta sa loptom otkako je ušao. Rami dobar, s obzirom da nije igrao par mjeseci. Ali još je prerano govoriti o tome da li smo dobili kvalitetnog stopera njegovim dolaskom.Ajde toliko lose nije ni odigrao ,cak je ubacio dobru loptu za Pazza ,kad je fulao ,ali bolji je od Bonere
Tasoti nastavlja alegrijev obicaj da ubacuje krampe u ekipu nocerino i birsa mojau igrati.