Bolje reci Tararu Sisicu Handzicu.. Pogodite go klocevi !Benkara21 je napisao/la:HUSREFE PROMIJENI TAKTIKU HUSREFE, KLOCU !
A taktike se uigravaju u predsezoni i ocigledno se uigravala 4231 tako da necemo vidjeti drugu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolje reci Tararu Sisicu Handzicu.. Pogodite go klocevi !Benkara21 je napisao/la:HUSREFE PROMIJENI TAKTIKU HUSREFE, KLOCU !
Nek si ti meni ziv i zdrav...robertkosar je napisao/la:ZA simidobar!!!
Pozzz druze puno srece i veselja na sugavici. Izvini na ono stari M... malo sam se salio![]()
![]()
Ima i toga ,ali nemoj Handzica vjerovatno je najuspjesniji na Balkanu po efikasnosti (golovi,asis/min provedenim na terenu)ade43 je napisao/la:Bolje reci Tararu Sisicu Handzicu.. Pogodite go klocevi !Benkara21 je napisao/la:HUSREFE PROMIJENI TAKTIKU HUSREFE, KLOCU !
A taktike se uigravaju u predsezoni i ocigledno se uigravala 4231 tako da necemo vidjeti drugu.
Istinu zbori Baka, samo zaboravio da je i on, nakon titule, bio bez angažmana!SarajevoJeBordo je napisao/la:"Problemi su se uvukli u ekipu, to treba rješavati kroz razgovore. Zna se to, ali Slobodan Jakovljević koji je proglašen najboljim stoperom u ligi ne nađe angažman, Filipović prvi strijelac ne nađe angažman, Bilbija asistent nema novog angažmana. Tri glavna igrača su to, pojavi se bezvoljnost sa saznanjem da se opet kroz ovu ligu trebaju dokazivati. Tu treba malo čvršće ruke i nekim igračima reći gdje im je mjesto, dokle mogu dobaciti, a dokle ne mogu. To je moj zadatak , vratiti sve u normalu. Ko plati danak tim bezvoljnim mocima, plati trener. Ja sam im jučer rekao, ko je platio vašu neaktivnost i loše igre, platio je trener, sram vas bilo, pogledajte se u ogledalo", kazao je popularni Baka.
Dosta stvari iz ovog primijeniti i na našu ekipu!
malo nas je, al smo dobro rasporedjeniBenjolos je napisao/la:Ima li nas?
Kovacevic,mujakic,dupovac,pidro,hebib,stanojevic,adukor,rahmanovic,velkoski,tatar i ahmetBordoSarajevo je napisao/la:Zna li se postava?
Poenta je da je čovjek detektovao problem koji je masovan u glavama svih igrača ove lige koji misle da nešto vrijede, a domet su im lige ispod evropskog prosjeka, a mnogima ni to.Trigger je napisao/la:Istinu zbori Baka, samo zaboravio da je i on, nakon titule, bio bez angažmana!SarajevoJeBordo je napisao/la:"Problemi su se uvukli u ekipu, to treba rješavati kroz razgovore. Zna se to, ali Slobodan Jakovljević koji je proglašen najboljim stoperom u ligi ne nađe angažman, Filipović prvi strijelac ne nađe angažman, Bilbija asistent nema novog angažmana. Tri glavna igrača su to, pojavi se bezvoljnost sa saznanjem da se opet kroz ovu ligu trebaju dokazivati. Tu treba malo čvršće ruke i nekim igračima reći gdje im je mjesto, dokle mogu dobaciti, a dokle ne mogu. To je moj zadatak , vratiti sve u normalu. Ko plati danak tim bezvoljnim mocima, plati trener. Ja sam im jučer rekao, ko je platio vašu neaktivnost i loše igre, platio je trener, sram vas bilo, pogledajte se u ogledalo", kazao je popularni Baka.
Dosta stvari iz ovog primijeniti i na našu ekipu!