FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kad u razredu imas nasilnika mogu mu ostali ucenici reci 1000 puta da nije uredu da provodi nasilje nad drugim ucenicima, on sa nasiljem nece prestati. Sa tim ponasanjem ce prestati onda kada se u razredu pojavi drugi ucenik koji ce mu promijeniti opis zbog nasilja,ili onda kada se svi ostali ucenici ujedine i promijene mu opis zbog nasilja.
Lijepa prica ne donosi nista,par samara vec donosi.
Ne kaze se dzaba da je batina iz raja izasla.
+1napapijri1987 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 01:09Kad u razredu imas nasilnika mogu mu ostali ucenici reci 1000 puta da nije uredu da provodi nasilje nad drugim ucenicima, on sa nasiljem nece prestati. Sa tim ponasanjem ce prestati onda kada se u razredu pojavi drugi ucenik koji ce mu promijeniti opis zbog nasilja,ili onda kada se svi ostali ucenici ujedine i promijene mu opis zbog nasilja.
Pogotovo na nasim prostorima. Kod nas se apsolutno nista ne moze zavrsiti i objasniti rijecima. Samo sake, pa nece vise nikad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
A u cemu je problem?
Sto se stvari i ljudi nazivaju onim imenima i kojim trebaju!?
Cetnicko orgijanje im nece ovdje prolazit i tacka. A tebi ako takve stvari ne smetaju, onda imas ozbiljan problem u glavi.
Volim tebe, više od sebe
je li iko tom malom išta rekao zbog njegovih postupaka. Da li su suigrači nešto reklu ukazali mu ili trener, ranije, pa on sada ponovno to radi, ako je tako onda podržavam.napapijri1987 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 01:09Kad u razredu imas nasilnika mogu mu ostali ucenici reci 1000 puta da nije uredu da provodi nasilje nad drugim ucenicima, on sa nasiljem nece prestati. Sa tim ponasanjem ce prestati onda kada se u razredu pojavi drugi ucenik koji ce mu promijeniti opis zbog nasilja,ili onda kada se svi ostali ucenici ujedine i promijene mu opis zbog nasilja.
gore je fino kolega objasnio, da je mali odrastao u okruženju gdje je to normalno, treba da se afirmira na društvo na sredinu u kojoj se sada nalazi. ako nekoga batinama učiš, samo će se potpirivati stvari.
moj je mišljenje da je mlad i da može naučiti šta valja a šta ne. to što će ga neko istući, on će otići i opet nastaviti još jače i širiti priču, mediji jedva dočekaju i ukaljaju ono što se u Tuzli gradi generacijama, a to je suživot, poštovanje, bratski odnosi bez obzira ko si i šta si.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Lijepo neko gore napisa, u Tuzli je suživot i svako može biti šta god hoće samo zato što smo "mi" većina i onda oni ne mogu raditi (ne smiju) sve one stvari koje rade u mjestima gdje su za 1% većina. Jer to je takav, pogan narod.
Mi ne smijemo dozvoliti, da se zbog nečije slike o nama, u pitanje dovodi naš identitet, prava, karakter. Pod pravom mislim na naše pravo da nas niko ne ugnjetava, a po meni je ugnjetavanje da se pušta muziku u našem gradu koji je uz iste stihove granatiran 90-ih godina. Pod karakterom mislim na to isto, samo, kakav smo mi karakter ako to dopuštamo?
Ako je cijena toga da neki Sarajlija, Zeničanin, Krajišnik, Hrvat ili Srbin misli da sam ja tolerantan prema svim nacijama i vjerama to što ću izgubiti svoj karakter i pravo i identitet, onda mi to bratstvo i jedinstvo ne treba.
I da završimo ovu temu, bilo koji klub na svijetu, da mu se desi ovo što se desilo nama, već bi pitanje toga riješio ispisnicom. Iako možda ljudi u klubu nemaju mišljenje da to treba uraditi, oni to urade, jer je to očekivano, normalno i ljudski prema svom narodu.
Mi ne smijemo dozvoliti, da se zbog nečije slike o nama, u pitanje dovodi naš identitet, prava, karakter. Pod pravom mislim na naše pravo da nas niko ne ugnjetava, a po meni je ugnjetavanje da se pušta muziku u našem gradu koji je uz iste stihove granatiran 90-ih godina. Pod karakterom mislim na to isto, samo, kakav smo mi karakter ako to dopuštamo?
Ako je cijena toga da neki Sarajlija, Zeničanin, Krajišnik, Hrvat ili Srbin misli da sam ja tolerantan prema svim nacijama i vjerama to što ću izgubiti svoj karakter i pravo i identitet, onda mi to bratstvo i jedinstvo ne treba.
I da završimo ovu temu, bilo koji klub na svijetu, da mu se desi ovo što se desilo nama, već bi pitanje toga riješio ispisnicom. Iako možda ljudi u klubu nemaju mišljenje da to treba uraditi, oni to urade, jer je to očekivano, normalno i ljudski prema svom narodu.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
1 top mladi igrač je bio na prozivci. Ima tu i još jedno dva zanimljiva mlada imena i nadam se da će ostati. Dugo mi se neka prozivka nije činila boljom.
-
- Kontakt:
Sta je sa Kovom?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:591 top mladi igrač je bio na prozivci. Ima tu i još jedno dva zanimljiva mlada imena i nadam se da će ostati. Dugo mi se neka prozivka nije činila boljom.
I kolko ima istine za Brzog?
Volim tebe, više od sebe
pa ko je bio na prozivci imal gdje spisak igraca? Joj novinara i go vana
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Kova bio na prozivci, Brzi priča se ali nije 100%. Ostale su neke sitnice i to je to.antisisoja1919 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 13:10Sta je sa Kovom?simonknows je napisao/la: ↑10 jan 2024, 12:591 top mladi igrač je bio na prozivci. Ima tu i još jedno dva zanimljiva mlada imena i nadam se da će ostati. Dugo mi se neka prozivka nije činila boljom.
I kolko ima istine za Brzog?
-
- Kontakt:
Evo i Ćosić je slobodan. Da je odigrao lošu polusezonu, jeste. Da je zaboravio igrati fudbal, to sigurno nije.
-
- Kontakt:
Ajde ne jedi vango, danas sam bio prisutan kada novinari mole ove iz kluba da im spisak daju, a ovi govore sada cu i nikada ne naprave.
U klubu su dužni da to urade a nikada ne naprave
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Jedan od novih igrača na prozivci je Mustafa Numanović, iz našeg OP početkom 2022. godine otišao u Zrinjski. Ovu polusezonu je igrao za Gradinu, i vrlo bitna stvar je da je U21 igrač. Za vrijeme u Slobodi vjerovatno najtalentovaniji u toj generaciji.
Jel to onaj brzi, ako se sjecammontolivo18 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:46Jedan od novih igrača na prozivci je Mustafa Numanović, iz našeg OP početkom 2022. godine otišao u Zrinjski. Ovu polusezonu je igrao za Gradinu, i vrlo bitna stvar je da je U21 igrač. Za vrijeme u Slobodi vjerovatno najtalentovaniji u toj generaciji.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
To je taj.klasik je napisao/la: ↑10 jan 2024, 18:06Jel to onaj brzi, ako se sjecammontolivo18 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 17:46Jedan od novih igrača na prozivci je Mustafa Numanović, iz našeg OP početkom 2022. godine otišao u Zrinjski. Ovu polusezonu je igrao za Gradinu, i vrlo bitna stvar je da je U21 igrač. Za vrijeme u Slobodi vjerovatno najtalentovaniji u toj generaciji.

Za Mehu je tesko da ce doci nece mali preko ponosa jer su ga cim je zavrsio sa juniorima otjerali iz Slobode ko smece tako da teska nafaka. Brzi je i ljetos imo razgovore ali se nije mogao dogovorit oko uslova oni mu nudili oko 1000 km u sto se on nije mogao uklopiti
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Nije slobodan igra za Vatrogasce na radničkimmontolivo18 je napisao/la: ↑10 jan 2024, 16:07Evo i Ćosić je slobodan. Da je odigrao lošu polusezonu, jeste. Da je zaboravio igrati fudbal, to sigurno nije.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Da se mene pita ovaj bi bio momentalno izbacen iz svih mogucih kombinacija; suspenzija i marš u 3pm iz kluba! Ali eto i ovo kod nas prolazi da se slučajno sekret mu od oca ne uvrijedi!
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.