Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Juventus FC
@Zijade ba..zapeo si za tog Thurama, a lik je JEDINI vezni igrac koji moze iznijeti loptu...uz dva jaka igraca u sredini, on ce postati zvijer...ovako se nekada pati pored trabanata i uhljeba u timu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koliko je nama zbog jednog čovjeka zavisila formacija, samo Bože zdravlja
Mada opet teško vidim da će mijenjati formaciju Spaleti u skorije vrijeme
Mada opet teško vidim da će mijenjati formaciju Spaleti u skorije vrijeme
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Dok Cabal ne počne davati garancije, a i desnog beka nemamo, upitno. Ali i u zadnjim tekmama vidimo da je vazniji pristup i priprema tekme nego puki brojevi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Iskreno nemam neka velika nadanja što se Kabala tiče, vidjeli smo ga protiv Napolija sasro se kao grlica, na poluvremenu ga morao vaditi, pa onaj penal protiv Bodea i prije toga ima nekih odluka u rangu neandertalca da usere cijelu utakmicu. Prednost njegova a što i dobivamo sa Bremerom jeste da smo opasni napokon po protivnički gol. Prije nego što su se vratili samo smo Gatija imali kao opasnost kada imamo korner.
Valjda Palestru dovedu na desnog beka ako smo raskrstili sa Marijom a sve su prilike da jesmo.
Ako se Spaleti odluči sa 4 nazad Kalulu će igrati desnog beka, a lik je alergičan na napad, čim pređe centar izgubi se kao abdest. Da mu život zavisi nema centaršut u 16 metara.
Možda dovedu i onog Bernabea iz Parme u vezu, meni je najgore što Komoli to vodi i ako dovedu nekog biće to 31.01. umjesto da čekaju ispred Kontinese oba pojačanja već 01.01.
Kenan Openda Čiko
Kop/Mireti Lokateli Tiram/Adžić
Kambijazo/Kabal Keli Bremer Kalulu/Gati
DiGre
Valjda Palestru dovedu na desnog beka ako smo raskrstili sa Marijom a sve su prilike da jesmo.
Ako se Spaleti odluči sa 4 nazad Kalulu će igrati desnog beka, a lik je alergičan na napad, čim pređe centar izgubi se kao abdest. Da mu život zavisi nema centaršut u 16 metara.
Možda dovedu i onog Bernabea iz Parme u vezu, meni je najgore što Komoli to vodi i ako dovedu nekog biće to 31.01. umjesto da čekaju ispred Kontinese oba pojačanja već 01.01.
Kenan Openda Čiko
Kop/Mireti Lokateli Tiram/Adžić
Kambijazo/Kabal Keli Bremer Kalulu/Gati
DiGre
MANIJACI JUG 1987