[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
sam tajms mejbi gud sam tajms mejbi šit.... Malakia evri dej MalakiaPogba je napisao/la:"I want my players to play with balls".
![]()
http://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/J ... 6458.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;Milan-Juve, moviola: non c'era il rigore su Menez
Blaga aritmija. Otkrili mu neki dan na pretragama. Možda će čak i karijeru morati da okonča.C'e_solo_l'Inter je napisao/la:Kakve probleme Biabiany ima sa srcem? Nesto mi ovaj komentator na Areni nije zvucao optimisticno.
Naravno. Još igraju protiv mrtve Đenove. Đe neću bit' uz NebeskoplaveChinaglia je napisao/la:@Advokat, jesi l' uz Lazio danas?
bio je i protiv Cesene kapitenmasteRofPoker je napisao/la:Je li ovo Lulic kapiten? Kakva mu je ovo plava traka oko ruke?
Auu, svaka cast za Lulica, nije mala stvar biti kapiten jednog Lacija.Chinaglia je napisao/la:bio je i protiv Cesene kapitenmasteRofPoker je napisao/la:Je li ovo Lulic kapiten? Kakva mu je ovo plava traka oko ruke?Mauri i Lede na klupi, Radu povrijeđen, pa je Lule kapiten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.