Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Halo Virtualni sjasi malo. Licno se prepucavaj kod kuce. Cijele dane si na forumu na svim mogucim temama i cekas kada koga popljuvat. Radije nijednog komentara ne napisem nego da se spustim na tvoj "nivo" komunikacije na ovom forumu.
Sto se tice momka rekao sam samo da se mi je cinio kao potencijal sa 17 godina ako zna neko kakav je nebi li izgubili jos jednog igraca. Niko nije pozivao momka automatski u reprezentaciju. Nego dali zna neko u kakvoj je formi. E svasta.
Sto se tice momka rekao sam samo da se mi je cinio kao potencijal sa 17 godina ako zna neko kakav je nebi li izgubili jos jednog igraca. Niko nije pozivao momka automatski u reprezentaciju. Nego dali zna neko u kakvoj je formi. E svasta.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 jun 2015, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ako mislis na mene- samo se diskutovalo tad a svakih sedam dana je novo ime iz dijaspore pa je dosta tesko sjetiti se u momentu svakog posebno osim onog ko je bas upecatljiv itd.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hahaha, a i ovo je dobro, poziva da se igrac zove u repku a i sam ne zna o kojem igracu se radi.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A tvoj "avatar" govori dovoljno o tebi. Mrzis jedan klub koji je trenutno najjaci u drzavi. I to se jednostavno vidi iz tvojih komentara. Bez komentara stvarno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 28 jun 2015, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
A zasto ne i kaparisati, kako to Hrvati fino rade, nigdje nista u novinama samo odjednom debi xxx igraca, pa ako sta bude od njega puna saka brade, ako ne nikom nista, ha ja...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ja sam uvijek za kaparisanje, ali ima mnogo perspektivnijih igrača za kaparisanje od ovoga. Ovaj prvo treba u U21, iako ni tu nema mjesta, ali eto... kaparisanje.Husika je napisao/la:A zasto ne i kaparisati, kako to Hrvati fino rade, nigdje nista u novinama samo odjednom debi xxx igraca, pa ako sta bude od njega puna saka brade, ako ne nikom nista, ha ja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Govorim u globalu, ne konkretno za xy igraca, nikad ne znas kada ce nekome prepuknuti u glavi i kada ce postati igrac extra kvalitete, znam da ti nije ovaj primjer po volji ali uzmi Spahica u obzir, tek sa 30+ je proigrao, kao nikada u zivotu, pa i Zukana uzmi i on je prilicno kasno dozivio "prepuknuce u glavi", Lulic itdVirtu4l je napisao/la:Ja sam uvijek za kaparisanje, ali ima mnogo perspektivnijih igrača za kaparisanje od ovoga. Ovaj prvo treba u U21, iako ni tu nema mjesta, ali eto... kaparisanje.Husika je napisao/la:A zasto ne i kaparisati, kako to Hrvati fino rade, nigdje nista u novinama samo odjednom debi xxx igraca, pa ako sta bude od njega puna saka brade, ako ne nikom nista, ha ja...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Za malog Suljića nam gori pod nogama, dečko je član ekipe koja je osvojila juniorsku LP, sa 17 godina igrao za Chelsea U21. Bektić, Efendić, Hadžikić, Burnić, Curović, Omerović...
Ne znam dokle smo sa ovim igračima, jer za neke se pisalo da su kontaktirani, ali ovo su mnogo važniji igrači od Halvadžića. Suljić treba biti prioritet nad prioritetima.
Za svakog od njih treba napraviti strategiju i odvojiti vrijeme. Samo ne znam imamo li kapacitet za to.
Ne znam dokle smo sa ovim igračima, jer za neke se pisalo da su kontaktirani, ali ovo su mnogo važniji igrači od Halvadžića. Suljić treba biti prioritet nad prioritetima.
Za svakog od njih treba napraviti strategiju i odvojiti vrijeme. Samo ne znam imamo li kapacitet za to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nas savez ako hoce da crpi talente iz dijaspore a ne da se uzda u nasu ligu, onda mora skautirati igrace sa 14-15 godina i tad ih prikljucivati reprezentativnim selekcijama. Igrac koji zaigra standardno za juniorsku i U-21 selekciju neke reprezentacije koja je po rejtingu bolja od nas, pa cak i u rangu s nama, sanse su minimalne da ce on mijenjati sportsko i zaigrati za nas A tim. Hoce jedino kad padne ku... za usi (kako je neko napisao nekoliko postova ranije) i vidi da i nema neke sanse za tu repku pa mu mi dodjemo kao sansa za spasavanje karijere (pogledati pod Hajrovic, Medunjanin, evo sad Tankovic koji se "nudi"...). Kad igrac zaigra za seniore tad je uglavnom kasno i on vec pocinje kalkulisati. Nase omladinske selekcije su zesca taraba, sto rezultati pokazuju i kroz taj skauting, otimanje talenata trebamo prije svega jacati mladje selekcije a onda ce neko od njih nadoci do A tima. Stanje u nasem A timu je trenutno alarmantno, nikad losiji izbor standardnih igraca u svojim klubovima nismo imali. U mladoj repki ima eventualno 2 igraca koji, ako eksplodiraju u ovoj sezoni, bi mogli konkurisati za A tim. To je premalo.
-
SjeverniVjetar
To je zeznuto, ti , uglavnom, ne mozes registrovati talente dok ih ne vidis da igraju u omladinskim selekcijama neke drzave, a to je sa 15-16 godina. Ima izuzetaka , igraci koji su vec sa 12-13 godina extra talenti, ali je to rjedje.
Kada zaigraju za tudje reprezentacije, obicno razvijenih i organizovanih drzava, tesko ih je privolitiu da predju u nase omladinske, jer su uslovi puno gori , a i rizikuju status u klubu itd.
Najvaznije odmah stupiti u kontakt s igracem i odrzavati ga, na ozbiljnom nivou. Odmah im i sugerirati i omoguciti da dobiju nase drzavljanstvo i pasos, pa cekati trenutak da se pokrene promjena sportskog. Najgore je kada igrac debituje na nekom ozbiljnom nivou,onda se nadigne panika, pa se ceka godina da stekne drzavljanstvo, pa promjena sportskog...Tu se nadju likovi koji opstruiraju , iz raznih razloga , i propade posao.
Kada zaigraju za tudje reprezentacije, obicno razvijenih i organizovanih drzava, tesko ih je privolitiu da predju u nase omladinske, jer su uslovi puno gori , a i rizikuju status u klubu itd.
Najvaznije odmah stupiti u kontakt s igracem i odrzavati ga, na ozbiljnom nivou. Odmah im i sugerirati i omoguciti da dobiju nase drzavljanstvo i pasos, pa cekati trenutak da se pokrene promjena sportskog. Najgore je kada igrac debituje na nekom ozbiljnom nivou,onda se nadigne panika, pa se ceka godina da stekne drzavljanstvo, pa promjena sportskog...Tu se nadju likovi koji opstruiraju , iz raznih razloga , i propade posao.
Deni Milošević igrao prvo poluvrijeme u prijateljskoj utakmici protiv nekog Tongerena i zabio gol u 38. minuti. Pobijedili su 7-0.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hodzic vec drugu utakmicu starter u Dinamu na pripremama. Evo danas i asistencija.

Zar je bio starter protiv Žiline?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajda analiticar bila je neka utakmica prije par dana gdje je poceo cini mi se bar. Ako nije onda sam pogrijesio. Mislim da je igrao opet ono prvo poluvrijeme a Gojak opet drugo. I prestani se hvatati za svaki dio recenice koji nije mozda 100% tacan. Jer cu se i ja onda poceti kaciti na tvoje postove. Eto ti si napamet nesto pisao oko transfera Negreda nek dan i uvidio si gresku i ja ti nisam nista rekao. A ti se kacis na svaku sitnicu i provociras.
Samo pitam, šta se odmah jediš.
Negredo i internacionalni fudbal me zanimaju koliko i ekonomska situacija u Zimbabveu. Uglavnom me zanimaju naši igrači i redovno pratim sve izvještaje sa utakmica.
Ara je protiv Žiline igrao drugo poluvrijeme, a danas je bio starter. Izgleda da se vraća u formu i mogao bi se naigrati naredne sezone.
Negredo i internacionalni fudbal me zanimaju koliko i ekonomska situacija u Zimbabveu. Uglavnom me zanimaju naši igrači i redovno pratim sve izvještaje sa utakmica.
Ara je protiv Žiline igrao drugo poluvrijeme, a danas je bio starter. Izgleda da se vraća u formu i mogao bi se naigrati naredne sezone.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedim se jer si ti prvi poceo po meni. I nemozemo poslje pisati ko da nista nije bilo. A i mislim da ti avatar nije primjeren jer kao sto Ferencvarosa nebi bio. Trebao bi navijati za sve domace klubove bar u evropi. Drugo je prvenstvo.
Nisam ti ja kriv što redovno pišeš neprovjerene informacije.
P.S. Imam pravo staviti na avatar što mi je volja, u Evropi navijam za svoj klub, a ostali nek' odmah ispadnu što se mene tiče, to im želim od srca.
P.S. Imam pravo staviti na avatar što mi je volja, u Evropi navijam za svoj klub, a ostali nek' odmah ispadnu što se mene tiče, to im želim od srca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa eto bar si djelomicno iskren da zelis ostalim klubovima da ispadnu. A ja zelim svima prolaz da pojacaju drzavni koeficent a u prvenstvu je to naravno druga stvar. I ovo je meni forum i zabava i ne mislim svaku informaciju provjeravat. Napisem ono sto mislim kao i u vecini slucajeva je to tako. A imao si i ti svakakvih procjena prije pa nikom nista. Ko je poceo prvi od nas dvojice sada nije bitno. Desava se samo glupo je meni da se sada normalno citiramo. Ne djelimo misljenje o bivsem selektoru, nekim igracima, klubovima bilo je i nekih uvreda i nema potrebe da se citiramo nesto puno. Ja sam te zadnji put cini mi se oko izbora stopera jer se ne slazem sa tobom oko toga a ne da bi te prvocirao. Da ne idemo vise u off.
Naprijed Sarajevo, Zeljeznicar a cak(tesko mi je ovo izgovoriti) naprijed i Zrinski.Ajax je napisao/la:Pa eto bar si djelomicno iskren da zelis ostalim klubovima da ispadnu. A ja zelim svima prolaz da pojacaju drzavni koeficent a u prvenstvu je to naravno druga stvar. I ovo je meni forum i zabava i ne mislim svaku informaciju provjeravat. Napisem ono sto mislim kao i u vecini slucajeva je to tako. A imao si i ti svakakvih procjena prije pa nikom nista. Ko je poceo prvi od nas dvojice sada nije bitno. Desava se samo glupo je meni da se sada normalno citiramo. Ne djelimo misljenje o bivsem selektoru, nekim igracima, klubovima bilo je i nekih uvreda i nema potrebe da se citiramo nesto puno. Ja sam te zadnji put cini mi se oko izbora stopera jer se ne slazem sa tobom oko toga a ne da bi te prvocirao. Da ne idemo vise u off.
Ajax je napisao/la:Halo Virtualni sjasi malo. Licno se prepucavaj kod kuce. Cijele dane si na forumu na svim mogucim temama i cekas kada koga popljuvat. Radije nijednog komentara ne napisem nego da se spustim na tvoj "nivo" komunikacije na ovom forumu.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Samo stavis Olimpic umjesto "hrvata" sto bi UEFA rekla i svi zadovoljnidubrovnik je napisao/la:Naprijed Sarajevo, Zeljeznicar a cak(tesko mi je ovo izgovoriti) naprijed i Zrinski.Ajax je napisao/la:Pa eto bar si djelomicno iskren da zelis ostalim klubovima da ispadnu. A ja zelim svima prolaz da pojacaju drzavni koeficent a u prvenstvu je to naravno druga stvar. I ovo je meni forum i zabava i ne mislim svaku informaciju provjeravat. Napisem ono sto mislim kao i u vecini slucajeva je to tako. A imao si i ti svakakvih procjena prije pa nikom nista. Ko je poceo prvi od nas dvojice sada nije bitno. Desava se samo glupo je meni da se sada normalno citiramo. Ne djelimo misljenje o bivsem selektoru, nekim igracima, klubovima bilo je i nekih uvreda i nema potrebe da se citiramo nesto puno. Ja sam te zadnji put cini mi se oko izbora stopera jer se ne slazem sa tobom oko toga a ne da bi te prvocirao. Da ne idemo vise u off.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Brix, FerdinandF, iliyaa8, Wilshere10 i 61 gost.