Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
A to se fukare ponadale nekim bodom sa Koseva 
Vidi soliansa, zrak progovorio poslije dugo vremena provedenom u pitarskom pakasu. Vakat ti je bio da izadjes licemjerni bezobraznice. Vi sportski prijatelji? Vi ste dvolicne, proracunate, iskompleksirane i napacene psihe.solinas je napisao/la:Jeste,vratio ga je.posto je ovaj dobio par kopci na glavi,oteklinu na desnom zglobu,i udarac u rebra zbog kojih nije mogao disati u utakmici sa celikom.bravo fudbaleri.divovi
Almir+Amer= 1-0 Sloboda. 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Jaozinho22
- Kontakt:
heheheAlpasinac je napisao/la:Vidi soliansa, zrak progovorio poslije dugo vremena provedenom u pitarskom pakasu. Vakat ti je bio da izadjes licemjerni bezobraznice. Vi sportski prijatelji? Vi ste dvolicne, proracunate, iskompleksirane i napacene psihe.solinas je napisao/la:Jeste,vratio ga je.posto je ovaj dobio par kopci na glavi,oteklinu na desnom zglobu,i udarac u rebra zbog kojih nije mogao disati u utakmici sa celikom.bravo fudbaleri.divovi
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ja vidim juče protiv Slavije raja na poluvremenu pohrlila u WC, rek'o da nije kakav stomačni virus zavlado kad ono solinaš se gicao da izađe 
Ma dvolična persona, kao i sugrađani mu.Jaozinho22 je napisao/la:heheheAlpasinac je napisao/la:Vidi soliansa, zrak progovorio poslije dugo vremena provedenom u pitarskom pakasu. Vakat ti je bio da izadjes licemjerni bezobraznice. Vi sportski prijatelji? Vi ste dvolicne, proracunate, iskompleksirane i napacene psihe.solinas je napisao/la:Jeste,vratio ga je.posto je ovaj dobio par kopci na glavi,oteklinu na desnom zglobu,i udarac u rebra zbog kojih nije mogao disati u utakmici sa celikom.bravo fudbaleri.divoviFakat se promijenio poslije utakmice,pljuje sve redom,neprepoznatljiv je.
EDIT: @MojGradMojKlub
Jes' to nešto rek'o
Fali njemu svasta.....vi ce te to najbolje znati, nece uvijek sudije navlaciti...joker90 je napisao/la:Sta fali covjeku sto je celav? I ovaj kojeg vi prizivate ima istu glavicu.
Nece ni morati, necemo vise igrati u C sastavu. Ovo vam je bila jedinstvena prilika. Ja ocekujem 3 boda i sa Tusnja, bez ikakve pomoci sudija.Skver je napisao/la:Fali njemu svasta.....vi ce te to najbolje znati, nece uvijek sudije navlaciti...joker90 je napisao/la:Sta fali covjeku sto je celav? I ovaj kojeg vi prizivate ima istu glavicu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne sumnjam....
Ja šta rade pitari ovom solinasu, bez obzira što im se uvlačio od početka sezone 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
aa koliko ljudi jade to je nevjerovatno, ne mogu da vjerujem... Isto da su oni imali 55 suteva od toga 20 u okvir gola i mi slucajno dali neki go iz ofsajda ili izmisljeni penal, a oni golu citavu utakmicu nisu prismrdili...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Osttribine
- Kontakt:
Gledaj ti ovih tuzlaka, vec su poceli krojiti pricu kako ce savez ili kako oni kazu sarajevsko hercegovacki lobi dodijeliti titulu bilo kome ali samo ne njima, isto kao sto i Zelju dan danas krive za ispadanje. Vec traze izgovore ukoliko sta ne osvoje ove sezone. Ljudi moji godinama ste uz ovakvu igru na Tusnju osvajali bodove, ne vidim sta je sada problem kada se protiv vas igra grubo.
Ma ne traže oni izgovore ako šta ne osvoje, nego već pripremaju alibi za eventualni poraz za vikend.Osttribine je napisao/la:Gledaj ti ovih tuzlaka, vec su poceli krojiti pricu kako ce savez ili kako oni kazu sarajevsko hercegovacki lobi dodijeliti titulu bilo kome ali samo ne njima, isto kao sto i Zelju dan danas krive za ispadanje. Vec traze izgovore ukoliko sta ne osvoje ove sezone. Ljudi moji godinama ste uz ovakvu igru na Tusnju osvajali bodove, ne vidim sta je sada problem kada se protiv vas igra grubo.
Neka i nas malo ba, kad smo se zadnji put žalili na nešto 
- Suljo20002
- Kontakt:
Ispade da se nesmijemo ni nadati ?Zip je napisao/la:A to se fukare ponadale nekim bodom sa Koseva
Poznata je ona Husrefova.. " Nase je da se nadamo..."Suljo20002 je napisao/la:Ispade da se nesmijemo ni nadati ?Zip je napisao/la:A to se fukare ponadale nekim bodom sa Koseva
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koje ovaj
Englez iz tuzle
Krvtijebem
Kakav prevod
Ovi ala blaz
Zrinjski real rezultat open
Englez iz tuzle
Krvtijebem
Kakav prevod
Ovi ala blaz
Zrinjski real rezultat open
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
[youtube][/youtube]
9:16
unbilevable
Ebote ko ove u Tuzli uci engleski, je li ovo solinas pravio klip

9:16
unbilevable
Ebote ko ove u Tuzli uci engleski, je li ovo solinas pravio klip
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Lafo neko prijateljatvo oni grade s nama...Ajzea je napisao/la:Ja šta rade pitari ovom solinasu, bez obzira što im se uvlačio od početka sezone
A usustini, jedino zajednicno je sto ne volimo vas i sto se radujemo kad izgubite..
Na tu su se kartu uvlacili nama u pakas, i sad skontas ustvari kakvi su oni...
Doduse znam ja vec odavno kakvi su tuzlaci, zivio sam gore par mjeseci zbog posla i kakvu mrznju inaju prema Sarajevu opcenito to nije istina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.