FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Raonffa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Raonffa » 12 dec 2018, 19:49

braco je napisao/la:Yebo li vas više **** forum posred šu.pka, usrali ste ovu temu maximalno gdje je i onako malo raje pisalo. Taman kontam odgovorit fino kerimatomicu, uđem na temu i zgadi mi se šta sve više pročitam toliko da nemam volju da odgovorim čovjeku. Svaki dan perete yebo vas dan nenormalni, boli me k.urac i za "lobotomcima" i za **** forumom, da mi se čita otišo bih na toj forum i čitao. Da ne spominjem botove na temi koji se registruju s namjerom da serendaju svaki dan.
:salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 12 dec 2018, 20:10

Raonffa je napisao/la:
braco je napisao/la:Yebo li vas više **** forum posred šu.pka, usrali ste ovu temu maximalno gdje je i onako malo raje pisalo. Taman kontam odgovorit fino kerimatomicu, uđem na temu i zgadi mi se šta sve više pročitam toliko da nemam volju da odgovorim čovjeku. Svaki dan perete yebo vas dan nenormalni, boli me k.urac i za "lobotomcima" i za **** forumom, da mi se čita otišo bih na toj forum i čitao. Da ne spominjem botove na temi koji se registruju s namjerom da serendaju svaki dan.
Bas covjece. Ovdje se neki dohvate iste price i samo ponavljaju. Trenutno stanje je da Uprava ova ostaje a da se nesto mora mijenjaat mora. Ostalo sve je suplja! Ja cu svakako na sjeveru bit na svom mjestu uprave su prolazne ali ovdje se ne moze fino pricati. Odma analni itd itd. Zasto sute legende zeljine, zasto se ne oglasi Amar a ne nesto se ceka. Pista je 90 posto stvari rekao tacno. Inat nek ostave kuci svojoj!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 dec 2018, 20:35

Mi u najvecem k, a jedini nit sta mijenjamo nit se ko oglasava. Bez trenera sa velikim brojem bogalja i vrlo malim brojem kvalitetnih igraca. Boze, pomozi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 12 dec 2018, 21:01

Topnikus je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Bas covjece. Ovdje se neki dohvate iste price i samo ponavljaju. Trenutno stanje je da Uprava ova ostaje a da se nesto mora mijenjaat mora. Ostalo sve je suplja! Ja cu svakako na sjeveru bit na svom mjestu uprave su prolazne ali ovdje se ne moze fino pricati. Odma analni itd itd. Zasto sute legende zeljine, zasto se ne oglasi Amar a ne nesto se ceka. Pista je 90 posto stvari rekao tacno. Inat nek ostave kuci svojoj!
Istinu treba govoriti. Trenutno ovu Upravu mogu spasiti samo pritisci na clanove Skupstine. Vrse se danima, ali uzalud. Klub treba ocistiti od redara na ulazu do Ublehasa i onda podvuci liniju. U omladinskom pogonu isto napraviti cistku. Ti ako smatras da je Pista u pravu onda nisi Zeljovac i radi takvi smo u kanalu.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 dec 2018, 21:02

braco je napisao/la:
Kako kaže ona od Zabranjenog Pušenja:

Pare, pare pokreću svijet
politiku i nogomet

Ili ti ga ako Šulenta ponudi zadovoljavujuću ponudu, mislim da će Jovana bolit qrac i za Veležom i za Željom. A možda i griješim, mada sam bliže ovom razmišljanju u prethodnoj rečenici. :mrgreen:

A možda u inat ode u Mostar jer su ga u Želji etiketirali kao "trulu jabuku" (yebem ti ovaj pojam). :mrgreen:
dobre jaraneeeeeeeeeeeee para kupit ne mozeeeeeeee

Ma ne smije on tamo, dobar je sa Red Armyem
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 dec 2018, 21:22

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:

politiku i nogomet

Ili ti ga ako Šulenta ponudi zadovoljavujuću ponudu, mislim da će Jovana bolit qrac i za Veležom i za Željom. A možda i griješim, mada sam bliže ovom razmišljanju u prethodnoj rečenici. :mrgreen:

A možda u inat ode u Mostar jer su ga u Želji etiketirali kao "trulu jabuku" (yebem ti ovaj pojam). :mrgreen:

Ma iskreno ako će nas već napuštat volio bih da to bude van granica BiH, dobar je on igrač za ove lige i dobro bi pojačao konkurenta (ako ih imamo s obzirom na poziciju na tabeli). A realno jedina ekipa u kojoj ga vidim u ovoj ligi mimo Želje je Zrinjski. On bi bio strašan upgrade u odnosu na njihov trenutni centralni vezni red. Kod pitara neće, a ni u Široki ( :mrgreen: ).

A i Velež je sad u parama, možda ga vrate jer grade ekipu za premier ligu. :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 dec 2018, 21:25

braco je napisao/la:
irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:

politiku i nogomet

Ma iskreno ako će nas već napuštat volio bih da to bude van granica BiH, dobar je on igrač za ove lige i dobro bi pojačao konkurenta (ako ih imamo s obzirom na poziciju na tabeli). A realno jedina ekipa u kojoj ga vidim u ovoj ligi mimo Želje je Zrinjski. On bi bio strašan upgrade u odnosu na njihov trenutni centralni vezni red. Kod pitara neće, a ni u Široki ( :mrgreen: ).

A i Velež je sad u parama, možda ga vrate jer grade ekipu za premier ligu. :mrgreen:
A mogo bi i ostat, nije raskinut ugovor, samo je pod suspenzijom, ko zna sta ce biti poslije skupstine i sta ce sljedeci trener odlucit o njemu.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 dec 2018, 21:47

[quote="plavousrcu"][quote="Topnikus"][quote="Raonffa"][quote="braco"]Yebo li vas više **** forum posred šu.pka, usrali ste ovu temu maximalno gdje je i onako malo raje pisalo. Taman kontam odgovorit fino kerimatomicu, uđem na temu i zgadi mi se šta sve više pročitam toliko da nemam volju da odgovorim čovjeku. Svaki dan perete yebo vas dan nenormalni, boli me k.urac i za "lobotomcima" i za **** forumom, da mi se čita otišo bih na toj forum i čitao...

Sta si mi htio reci brate :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 dec 2018, 23:10

kerimatomic1921 je napisao/la: Sta si mi htio reci brate :rol:
Ma yebo ovo sve. :D

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 dec 2018, 23:23

braco je napisao/la:
Pokusavam da ne mislim na to da kasnimo 15 bodova i da smo u totalnom kurcu. Nemam vise snage ni da pljujem na Misimovica. Sve na stranu, mene samo brine kako mozemo popraviti atmosferu i klimu u i oko kluba, da postanemo ponovo omiljena destinacija najboljih igraca.

Ovo cekanje ce me ubiti - postat’ cu ravnodusan i pocet **** i Osima i Osimovog Osima i Misimovica i kompaniju. Mi smo zrtva prepucavanja egoista, a to sto Zeljo ide u provaliju, to nema veze. Najvaznije je da se radi iskljucivo i samo u interesu kluba. Pa bio to i Misimovic i peti i deseti.

Ima li kakvih pojacanja na vidiku? Neslano je sada dovoditi igrace prije nego sto dodje novi sef strucnig staba, pa da opet ima vadionu eto nisam ja slago ekipu bla bla...
Sve se vise suska oko Fedje Dudica, kao ne libi se gurati juniore i gaji moderan stil fudbala. A mislim i da bi uspio povuci jednog ili dvojicu prosperitetnih fudbalera iz GOSKA. Prvenstveno mislim na bekove, a cak bih i probao sa nasim djetetom Hasanhodzicem. Jak je i ne **** zivu silu iako mu nedostaje fudbalske inteligencije. Zapao mi je za oko ove godine u utakmicama protiv Sarajeva, izlupao je onog seljaka Rahmanovica do te mjere da se nije vidio na terenu.

Samo nagadjam iz najbolje namjere, da me neko ne shvati pogresno...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 dec 2018, 00:52

kerimatomic1921 je napisao/la:
braco je napisao/la:
Pokusavam da ne mislim na to da kasnimo 15 bodova i da smo u totalnom kurcu. Nemam vise snage ni da pljujem na Misimovica. Sve na stranu, mene samo brine kako mozemo popraviti atmosferu i klimu u i oko kluba, da postanemo ponovo omiljena destinacija najboljih igraca.

Ovo cekanje ce me ubiti - postat’ cu ravnodusan i pocet **** i Osima i Osimovog Osima i Misimovica i kompaniju. Mi smo zrtva prepucavanja egoista, a to sto Zeljo ide u provaliju, to nema veze. Najvaznije je da se radi iskljucivo i samo u interesu kluba. Pa bio to i Misimovic i peti i deseti.

Ima li kakvih pojacanja na vidiku? Neslano je sada dovoditi igrace prije nego sto dodje novi sef strucnig staba, pa da opet ima vadionu eto nisam ja slago ekipu bla bla...
Sve se vise suska oko Fedje Dudica, kao ne libi se gurati juniore i gaji moderan stil fudbala. A mislim i da bi uspio povuci jednog ili dvojicu prosperitetnih fudbalera iz GOSKA. Prvenstveno mislim na bekove, a cak bih i probao sa nasim djetetom Hasanhodzicem. Jak je i ne **** zivu silu iako mu nedostaje fudbalske inteligencije. Zapao mi je za oko ove godine u utakmicama protiv Sarajeva, izlupao je onog seljaka Rahmanovica do te mjere da se nije vidio na terenu.

Samo nagadjam iz najbolje namjere, da me neko ne shvati pogresno...
Ma i meni vala sve ovo ide na qrac. Ali hajde sačekajmo skupštinu, pa ćemo imati neki temelj za ozbiljniju diskusiju, ovako svi samo nagađaju.

Što se tiče Dudića, svi znamo kako je dobar posao odradio u GOŠK-u. A posebno me dojmilo njegovo razmišljanje u ovom intervjuu:

https://sportsport.ba/fudbal/preporucio ... aca/278270

Ali jedno su riječi, drugo su djela. Pitanje je kako bi se snašao u ovom opštem ludilu kojeg imamo sad u klubu ali je trener koji je pokazao određeni potencijal. Mada mi i realno nemamo love za nekog ozbiljnijeg stručnjaka, bolje i neko mlad ko Dudić nego matore ptice selice iz regiona poput Krčmara koji mjenja klubove ko čarape. Naravno svi bi mi voljeli da se Amar vrati za trenera ali treba razmišljati i o alternativama u slučaju da se to ne desi. Meni ne padaju na pamet neke opcije koje su realne i dostupne. Puno upitnika nad glavom, stvarno što kažeš insan tačno da izludi od ovog čekanja.

Što se tiče igrača, kad bi me pitao koju bih poziciju prvo pojačao ne bih znao šta da ti odgovorim. Po ovom šta ću napisat ispast će da opet trebamo kamarat igrače, ali fakat nam treba igrača. Prvi problem su rezervni bekovi. Na Aldina Šehića na desnom beku se očigledno ozbiljnije ne računa čim prije njega tu šansu dobiju Zilić ili Kemo. Pavić isto nema alternative. Smiješno je što smo se doveli u situaciju da zbog nedostatka bekova smo protiv Krupe igrali sa 4 štopera u odbrani. Vjerovatno će se i štoper ganjati jer Bogiju je i pored suspenzije svakako kraj ugovora u januaru, a i Bakračeva budućnost je neizvjesna. Jedini sigurni za ostanak su Rodin i Kemo.

U vezi isto belaji, Vranješu vjerovatno noga, Jovan suspendovan ali kao što reče @irfo možda i ostane odlukom novog trenera ali otom potom. Znači od centralnih veznih faktički ostajemo samo na Šabanu, Hajdareviću i Osmanoviću. Dakle u slučaju da Stojan i Jovan ne budu više naši igrači, treba nam i tu bar jedan igrač. Ofanzivni vezni je pozicija koja je dobro pokrivena obzirom da imamo Sinana, Ivana i Dacića. Od krila imamo Zeca, Zajima, Jazvića i Veselinovića. Realno nijedan neka prevaga ali svakako po meni je Mladen najbolji od njih. Yebeno je sad oko krila pričat jer ako bi dovodili neko novo krilo bar jedan od ovih bi morao ići. A bar za sada se ne spominje odlazak nijednog od nabrojanih ali duga je zima. Mada je činjenica da nam treba neki igrač na krilu koji je određena prevaga. Mada bi sigurno eventualnim dolaskom Dudića Zajim bio u prvoj s obzirom koliko ga je ovaj nahvalio. :mrgreen:

A i pitanje je da li je preriskantno ostaviti da jedina zamjena za Krpića bude Zuban.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 13 dec 2018, 01:11

Uglavnom, posla i previse. Da Bog sacuva :-))

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 13 dec 2018, 09:13

Ne može mi niko reći da nemamo dobru ekipu.
Je li se može reći za Krpića da nije dobar?
Hoćete reći da je Pavić odjednom zaboravio slati centarsute koji su pola gola.
Hoćete reći da Siniša nije najbolji bek.
Rodin je imao maestralnu sezonu i iskace iz sivila.
Hajdar i Saban su momci koji trebaju ostati.
Ima nešto zbog čega momci ne igraju kako znaju.

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 13 dec 2018, 09:42

Manijakdolopate je napisao/la:Ne može mi niko reći da nemamo dobru ekipu.
slažem se ,ova ekipa ne zaostaje ništa za lažnim mostarcima ili Udbašima samo im treba pravi trener i vođa :think:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 dec 2018, 10:27

Manijakdolopate je napisao/la:Ne može mi niko reći da nemamo dobru ekipu.
Vala za Rodina,mora još pure jesti,ili ga upariti sa nekim novim Bogicevicem.
Sad je kristalno jasno da je sindikalac izmislio odbrambenog igrača za ove ostale,a lik nakon Maribora završio sa ozbiljnim igranjem.
Pa kad povučem crtu,ovo što trenutno igra kod nas je škart obični.
Ali pravi trener sa normalnom atmosferom će sa ovim jadnicima glat biti 2-3.

A znamo svi koji je to trener :D
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 13 dec 2018, 13:37

Do skupstine ce kruziti price da Misimovic se nije petljao u sportski segment i dovodio igrace.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 dec 2018, 13:58

VITINKA :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 dec 2018, 14:33

Kakva ofanziva struktura po medijima,tužno bgm :plac:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 13 dec 2018, 14:43

Zeljo92 je napisao/la:Do skupstine ce kruziti price da Misimovic se nije petljao u sportski segment i dovodio igrace.
Dobar ti je izvor povuce se Miske na skupstini eto Amarra
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 13 dec 2018, 14:46

Neymar11 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Do skupstine ce kruziti price da Misimovic se nije petljao u sportski segment i dovodio igrace.
Dobar ti je izvor povuce se Miske na skupstini eto Amarra
Nece se povuc

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.