FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 13 dec 2018, 22:35

Svi smo krivi. Narocito vi koji i pored zdravih ociju niste htjeli da vidite kakav Ublehas je preuzeo klub. Zato nam se i desava da smo glavna tema za cirkus u drzavi. Vidite sta se radi zadnjih dana. Nista nije slucajno, to treba da znamo. Kao da nisu znali u klubu da Najdrazi trazi svoje pare za koje postoje dokazi. Ne onih pola miliona sto je dao da Zeljo zivi. I slucajno se sad Ublehas oglasio. Furdo jedna, nista vam sveto nije. Oglasite se i da se odricete titula jer su ih oni prije kupovali. Jos 10 dana i gotovo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 dec 2018, 22:36

Fino tjerajte se svi u pm i prosli i sadasnji. Pokopajte nas jos vise. Dusmani nam ne trebaju pored vas sviju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 13 dec 2018, 22:48

Nadam se da ce sljedeca uprava objaviti koliko smo novaca zgruhali na raskide ugovore i promasene transfere. Ja kao laik mislim da su za tri godine skrsili preko milion maraka?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 dec 2018, 22:55

Hocemo opet skupljat pare za tribinu,reflektor ,posampi se na led reklame.Uzese nam otese nam klub,ako nista ne uradimo nema vise Zelje.Ovo je klasicna prica tipa Hajduka.Mi i mi i samo mi.Koji ba Zeljo mi smo bitni.Jos malo moraces popusit nekom da BI USO na stadion.Koja skupstina nije Zeljo parlement.Spasavaj ko moze sto site ovi sto znaju.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 dec 2018, 23:00

Zamisli prežive i skupštinu :tokralju:

Pa ja ću mu qrc popušiti :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 dec 2018, 23:06

Oni ako prezive Skupstinu klub je mrtav. Dobro upamtite sta kazem. Ublehas vrsi pritisak na clanove Skupstine za koje nije siguran da su analni planinari. Ne preza ni od cega. SDA politika. Covjek koji je dobar haver s Begicem ne moze valjati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 dec 2018, 23:07

Nije ovdje “mutan” samo jedan covjek. Mulja se ovdje sa svih strana. Zeljo se pati zbog hirova, ega, a kunu se svi. Da Bog da neko deseti dosao na svakoj poziciji, neko ko nikad bio nije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 13 dec 2018, 23:11

ode ratni profiter
23

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 dec 2018, 23:13

:lol: :lol: Samardzija je komican.

Al ovo :shock:
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... r-2/34970/

Vratite covjeku njegove pare, bando uhljebljena. Prozivaju najtrofejnijeg trenera u historiji Želje sa nekim patetičnim saopštenjima :puke: dotakli su dno.
Fol ispitat ce nešto...ispitat ces qrac moj, vracaj pare covjeku.

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 13 dec 2018, 23:24

LjoZee je napisao/la:Nije ovdje “mutan” samo jedan covjek. Mulja se ovdje sa svih strana. Zeljo se pati zbog hirova, ega, a kunu se svi. Da Bog da neko deseti dosao na svakoj poziciji, neko ko nikad bio nije.
To sam i ja rekao. **** i amara jedini trener
Na svijetu? Ma daj nove ljude i nek idu od nule. **** vise ovo sve.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 13 dec 2018, 23:30

Ovo je vec preslo svaku granicu bezobrazluka i sramote.
Posljednji pokusaj brice da od guzice napravi lice.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 13 dec 2018, 23:35

hahahaha **** Osim ublehasa i sada ide ofanziva poltrona sa saopstenjima, kakvi uhljupi a o kakvoj vi skupstini pricate? Tamo su likovi koje ej Milimetar postavio, vecina klimoglavci i siguran sam da ce Milimetar ostati i nakon skupstine, njega se moze otjerati samo totalnim bojkotom.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 13 dec 2018, 23:49

Te pare su otišle boga pitaj gdje sad se to izbacuje u javnost da se opere hljaga sa njih i baci na nekog drugog.I onda se pitate zasto Amar neće da radi sa Milimetrom.Ni milimetra Amare

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 dec 2018, 23:53

Ublehas je uspio u jednom sto ni jedan njegov prethodnik nije. Uspio je zavaditi nas braco. Uspio je zavaditi navijace i po tome ce ostati upamcen. Za vrijeme njegove strahovlade Zeljo je izgubio ono najvaznije a to je dusa. Dusa Zelje smo mi, u jutro cu se svadjati sa bracom koja jos nisu shvatila sta je Ublehas uradio. I ne zaboravite jedno, samo sud donosi rijesenje o prinudnoj naplati. Kako je Ublehas od ratnih vremena blizak vladajucoj SDA partiji, kako bi u ratu otvorio firmu, tako me ni ne cudi sto je danas sud donio odluku o prinudnoj naplati. Nista nije slucajno.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 13 dec 2018, 23:59

Jel sad Amar kamatar? :rol:
Srdjan Stanic pitarski ker

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 dec 2018, 00:19

plavousrcu je napisao/la:Ublehas je uspio u jednom sto ni jedan njegov prethodnik nije. Uspio je zavaditi nas braco. Uspio je zavaditi navijace i po tome ce ostati upamcen. Za vrijeme njegove strahovlade Zeljo je izgubio ono najvaznije a to je dusa. Dusa Zelje smo mi, u jutro cu se svadjati sa bracom koja jos nisu shvatila sta je Ublehas uradio. I ne zaboravite jedno, samo sud donosi rijesenje o prinudnoj naplati. Kako je Ublehas od ratnih vremena blizak vladajucoj SDA partiji, kako bi u ratu otvorio firmu, tako me ni ne cudi sto je danas sud donio odluku o prinudnoj naplati. Nista nije slucajno.
Dovoljno je samo procitati komentare "navijaca" Zelje koji vatrenijie od onomad pitara osporavaju Amarove titule. Kakve moralne nule i odroni od ljudi koji nemaju obraza, zamisli ti navijac Zelje i optuzuje Amara da je kupovao titule (nista to sto smo zavrsavali prvi sa "milion" bodova prednosti) ispada Amar kupovao kao Zrinjski u zadnjem kolu sudca i protivnike. Kaka otpad od ljudi, ku?ac su to navijaci Zelje, to su navijaci Milimetra ublehasa koji je napravio mit o dugu koji iznosi cijelih milion KM ej yebeni milion KM pa taj dug vrati izboreno trece pretkolo liga evrope eto ti siline i duga a Ublehas i poltroni to ne izbacuju iz usta kao da je neka cifra od vise desetina miliona KM :lol: :lol:

Pa Milimetar je duplo vise love spiskao na kamione ubleha koje je doveo u klub koji su za velike pare sjedili na tribinama svih ovih godina, kakvo smece od ljudi i podmuklih muckih manipulatora.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 dec 2018, 00:40

japa je napisao/la: Dovoljno je samo procitati komentare "navijaca" Zelje koji vatrenijie od onomad pitara osporavaju Amarove titule. Kakve moralne nule i odroni od ljudi koji nemaju obraza, zamisli ti navijac Zelje i optuzuje Amara da je kupovao titule (nista to sto smo zavrsavali prvi sa "milion" bodova prednosti) ispada Amar kupovao kao Zrinjski u zadnjem kolu sudca i protivnike. Kaka otpad od ljudi, ku?ac su to navijaci Zelje, to su navijaci Milimetra ublehasa koji je napravio mit o dugu koji iznosi cijelih milion KM ej yebeni milion KM pa taj dug vrati izboreno trece pretkolo liga evrope eto ti siline i duga a Ublehas i poltroni to ne izbacuju iz usta kao da je neka cifra od vise desetina miliona KM :lol: :lol:

Pa Milimetar je duplo vise love spiskao na kamione ubleha koje je doveo u klub koji su za velike pare sjedili na tribinama svih ovih godina, kakvo smece od ljudi i podmuklih muckih manipulatora.
Ma jarane, mogu oni sad qrcu svirati. Odsvirali su oni svoje. To što pokušavaju da sad spinuju preko neke price o Amaru Osimu je komedija.
Odzvonilo je i Misketu i svim njegovim poslušnicima i oni to znaju, ovo su poslednji trzaji.
Ako nece miliom otici sad u decemru, onda ce okrenuti navijace protiv sebe....ne može tu šaka njihovih placenika držati leđa faraonu Misketu.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 14 dec 2018, 00:49

let3 je napisao/la:
japa je napisao/la: Dovoljno je samo procitati komentare "navijaca" Zelje koji vatrenijie od onomad pitara osporavaju Amarove titule. Kakve moralne nule i odroni od ljudi koji nemaju obraza, zamisli ti navijac Zelje i optuzuje Amara da je kupovao titule (nista to sto smo zavrsavali prvi sa "milion" bodova prednosti) ispada Amar kupovao kao Zrinjski u zadnjem kolu sudca i protivnike. Kaka otpad od ljudi, ku?ac su to navijaci Zelje, to su navijaci Milimetra ublehasa koji je napravio mit o dugu koji iznosi cijelih milion KM ej yebeni milion KM pa taj dug vrati izboreno trece pretkolo liga evrope eto ti siline i duga a Ublehas i poltroni to ne izbacuju iz usta kao da je neka cifra od vise desetina miliona KM :lol: :lol:

Ma jarane, mogu oni sad qrcu svirati. Odsvirali su oni svoje. To što pokušavaju da sad spinuju preko neke price o Amaru Osimu je komedija.
Odzvonilo je i Misketu i svim njegovim poslušnicima i oni to znaju, ovo su poslednji trzaji.
Ako nece miliom otici sad u decemru, onda ce okrenuti navijace protiv sebe....ne može tu šaka njihovih placenika držati leđa faraonu Misketu.
Pa i ja predvidjam takav scenarij. Nisam optimista, ne vjerujem da ce se ovi sami povuci ma nema sanse. vidis da su u ofanzivi pljuju na okolo izlaze sa saopstenjima, ocigledno je Osim odbio da spasava Milimetra pa se sada upalila masinerija, pogledaj ti samo ovaj intervju Samardzije lihvara, posredovao u MIsketovim transferima siguran sam da je veoma objektivan u stavovima a tek sto mu vjerujem kako posao fudbalskog menadzera radi iz ljubavi prema Zelji :lol: :lol: Ma ne on ne laze nikako on samo realno govori :rol:

Ovo ide vjerovatno ka tome da ce Miske uz pomoc svojih poltrona u skusptini ostati a onda slijedi cirkus na proljece i bojkot a i nastavak rezultatskog brodoloma, ne bi me iznenadilo da ostanemo i bez Evrope mozda cak i gore od toga da padnemo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 14 dec 2018, 01:38

plavousrcu je napisao/la:Oni ako prezive Skupstinu klub je mrtav. Dobro upamtite sta kazem. Ublehas vrsi pritisak na clanove Skupstine za koje nije siguran da su analni planinari. Ne preza ni od cega. SDA politika. Covjek koji je dobar haver s Begicem ne moze valjati.
itekako Miske vrsi pritisak na ostale clanove da ga podrze da ostane tu gdje i jeste,Miske je otjero i Vukotica i Bajramovica iz kluba i mnoge druge samo da bi se popeo na tron ,sta Misketu nije jasno 15 bodova nam bjezi Sarajevo ? evropa nam je upitna ? neka vrati covjeku pare i kraj price... Jos nesto od malog Anela stari mu Refik ce se izjasnit kad mali napusti klub da mu nebi pravio probleme ima za dosta toga reci, izgubili smo ljudi ono najvrjednije,navijace. Sve je zavadio, samo on i niko drugi...Uprava napolje !Miske out !Amar Inn !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 14 dec 2018, 06:45

Koliko moras biti ogranicen da mislis da ti sr moze platit dva puta isto i to kamete. Stvarno neki il nemaju mozga ili su im mozgovi isprani kao u onom selu pored Visokog, fakat nema treceg.
Zamisli sta budale pisu kako te nije stid uzmati pare dva puta :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 20 gostiju.