Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma nesto sa zglobom lijeve noge...ili su ligamenti u pitanju
Uglavnom ne izgleda dobro iako je igrao odlicno dosad...
Nadal = Zen Master
On je Mind Games majstor!
On je Mind Games majstor!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
E da je Federeru Mišin bekend imao bi preko 20 slamova.
uzeo južni set feđi
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja bio ubijeđen da je Wozniacki danas dobila (pratio sam malo za vrijeme brćkanja), a poslije dođem kući i vidim da je Cibulkova prošla dalje.
Dankinja nastavlja tamo gdje je stala (0 GS titula) i stvarno ne znam da l' će ikad isti imati u svojim vitrinama.
Nole uništio Llodru (u hendikepu naravno). Sljedeća postaja je mladi Tomić; mogli bismo uživati u tom meču. Prednost opet dajem Noletu, al' se ne bih usudio govoriti o hendikepu. Rafa ukoliko ne osvoji turnir, prepušta Noletu prvo mjesto na listi, tako da...Trenutno se igra tie break između Rafe i Del Potra. Argentinac je spašav'o set lopte, a onda im'o i break loptu za 6:5, no...
Lopez se vratio protiv Kubota (nisam gled'o meč).
Gasquet nakon odličnog prvog seta popustio i izgubio od Murraya. Očekiv'o sam (navijački) mnogo više od ovog meča i potajno se nad'o pobjedi Francuza. Jbg, biće bolje sljedeći put.
Berdych gubi od Fisha sa 2:0 u setovima, a Mihail Youzhny je dobio prvi set protiv Federera sa 7:6.
Tsonga ima break prednosti protiv Ferrera.
Nisam očekiv'o da će obje sestre Williams biti ispraćene kući. Pironkova i Bartoli su bile bolje i zasluženo slavile.
Nole uništio Llodru (u hendikepu naravno). Sljedeća postaja je mladi Tomić; mogli bismo uživati u tom meču. Prednost opet dajem Noletu, al' se ne bih usudio govoriti o hendikepu. Rafa ukoliko ne osvoji turnir, prepušta Noletu prvo mjesto na listi, tako da...Trenutno se igra tie break između Rafe i Del Potra. Argentinac je spašav'o set lopte, a onda im'o i break loptu za 6:5, no...
Gasquet nakon odličnog prvog seta popustio i izgubio od Murraya. Očekiv'o sam (navijački) mnogo više od ovog meča i potajno se nad'o pobjedi Francuza. Jbg, biće bolje sljedeći put.
Berdych gubi od Fisha sa 2:0 u setovima, a Mihail Youzhny je dobio prvi set protiv Federera sa 7:6.
Nisam očekiv'o da će obje sestre Williams biti ispraćene kući. Pironkova i Bartoli su bile bolje i zasluženo slavile.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Set Nadal ali ne izgleda mi bas najbolje
@Monolog
Wozniacki ako ikad uzme GS to ce biti RG...na tvrdoj podlozi za ovim servisom i igrom nema sanse
@Monolog
Wozniacki ako ikad uzme GS to ce biti RG...na tvrdoj podlozi za ovim servisom i igrom nema sanse
Znaš li možda kako trenutno igra Roger, ako izgubi i drugi set moglo bi biti Good bye (mada sumnjam da će ga Južni moći pobjediti).Monolog je napisao/la:Ja bio ubijeđen da je Wozniacki danas dobila (pratio sam malo za vrijeme brćkanja), a poslije dođem kući i vidim da je Cibulkova prošla dalje.Dankinja nastavlja tamo gdje je stala (0 GS titula) i stvarno ne znam da l' će ikad isti imati u svojim vitrinama.
![]()
Still learning...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Domineysn,
Ako misliš na rezultat, onda znam
, al' ne gledam meč pa ne mogu govoriti o tome kako stoji i ima li Rus šansu da prođe. Vidim samo da Fedex ima više neiznuđenih grešaka od Rusa (al' nije to neka prevelika razlika, da se razumijemo), tako da...Izgleda dosta izjednačen meč.
@Adnan
Što se svake sedmice ne igra GS, pa da mlatnem dobre pare na protivnice od Caroline Wozniacki.
Ako misliš na rezultat, onda znam
@Adnan
Što se svake sedmice ne igra GS, pa da mlatnem dobre pare na protivnice od Caroline Wozniacki.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Fed opet ima grdnih problema sa bekendom, servis nije na nivou i Miša igra prilično dobro, no teško će Rus igrati ovako dobro u kontinuitetu tako da će ovo Fed na kraju riješiti u svoju korist.
Evo Fed uzima brejk .
Evo Fed uzima brejk .
Čini se da je Roger napravio brejk za 3:2.Monolog je napisao/la:@Domineysn,
Ako misliš na rezultat, onda znam, al' ne gledam meč pa ne mogu govoriti o tome kako stoji i ima li Rus šansu da prođe. Vidim samo da Fedex ima više neiznuđenih grešaka od Rusa (al' nije to neka prevelika razlika, da se razumijemo), tako da...Izgleda dosta izjednačen meč.
@Adnan
Still learning...
Jeste,ali sa ovom igrom dalje od Djokovica nece moci.Puno tih udaraca koji su mu stimali u RG-u sad mu ne idu na wimbledonu,ako nesto ne promjeni u svojoj igri ili jednostavno ne ubaci u "vecu brzinu" tesko da ce do naslova u wimbledonu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tako se govorilo i prije završetka polufinala RG-a (neće uzet' seta Novaku...hm).L-Train je napisao/la:Jeste,ali sa ovom igrom dalje od Djokovica nece moci.Puno tih udaraca koji su mu stimali u RG-u sad mu ne idu na wimbledonu,ako nesto ne promjeni u svojoj igri ili jednostavno ne ubaci u "vecu brzinu" tesko da ce do naslova u wimbledonu
Still learning...
Djokovicu sad ne stimaju ni udarci sa RG-a...igra najgori tenis u ovoj sezoni...L-Train je napisao/la:Jeste,ali sa ovom igrom dalje od Djokovica nece moci.Puno tih udaraca koji su mu stimali u RG-u sad mu ne idu na wimbledonu,ako nesto ne promjeni u svojoj igri ili jednostavno ne ubaci u "vecu brzinu" tesko da ce do naslova u wimbledonu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hm, Nadal je sazrio za break-a
. Im'o je priliku Del Potro, al' vrhunskim forehandom iz defanzive je Rafa spasio break loptu.
Federer spasio 2 brejk lopte na početku trećeg seta.
Mister No je napisao/la:Federer spasio 2 brejk lopte na početku trećeg seta.
3
[quote="Mister No"]Federer spasio 2 brejk lopte na početku trećeg seta.[/quot
I nakon te dvije jos jednu ,Juzny se odlicno drzi ,samo sad da ne stane nakon propustenih break lopti. Fish uzeo Berdiha 3-0 ,Tsonga servira fantasticno protiv Ferrera ,izgubio 1 poen samo nakon prve serve 6-3 4-4 je trenutno tamo
Edit : Glupan Youzni duplom daje break
I nakon te dvije jos jednu ,Juzny se odlicno drzi ,samo sad da ne stane nakon propustenih break lopti. Fish uzeo Berdiha 3-0 ,Tsonga servira fantasticno protiv Ferrera ,izgubio 1 poen samo nakon prve serve 6-3 4-4 je trenutno tamo
Edit : Glupan Youzni duplom daje break
Zadnja izmjena: Papilon20, dana/u 27 jun 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bilo je pitanje vremena kad će Del Potro uzeti break Nadalu. Al' ovaj komentator na B92 više navija sad za Del Potra negoli je navij'o za Đokovića. 
Ako neće nećko, hoće hoćko. Federer pravi brejk za 2:0 u trećem setu.ever je napisao/la:Mister No je napisao/la:Federer spasio 2 brejk lopte na početku trećeg seta.
3
@Monolog: Nađu oni sebi "fanove", men' se čini da bi napravili dernek u studiju kad bi Del Potro dobio.
Zadnja izmjena: domineysn, dana/u 27 jun 2011, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Still learning...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.