Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Vreme je....
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Znaci kaharli, tuzan, dan D opet nakon 2 godine i ovaj put ne mogu da gledam finale...pred spavanje evo dobijam poruku od menadzera da sutra imam slobodan dan. Znaci crno bijela braco, sutra idemo skupa da proslavimo ovaj veliki dan!
FORZAAAAAA!
FORZAAAAAA!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Juce sam radio 13 sati, lego u dva, haman oka nisam sklopio, svaki put kad bi malo zaspo, imao bi neki san vezan za tekmu. Jos 12 I po sati. Samo jos jedna utakmica.
Forza Juve!
Forza Juve!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Hvala Buraz, ja sam od jutros ko na aparatima, bice nesto iz toga aBd.muxa je napisao/la:#SviSmoMiDanasJuve
Znam kako ce vam se danas cijeli dan znojit dlanovi i kakva je nervoza u iščekivanju tekme, tako da vam prvo želim da je hairli dočekate, a večeras da dignete klempu aBd!
Sent from my x600 using Tapatalk
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Veceras ce ponovo glavni covjek Juventusa biti Allegri, toliko osporavan strucnjak, cak i od nas milanista, a eto svima je dokazao da je trenutno najbolji takticar na svijetu, sto ce ako Bog da vcrs jos jednom dokazati. Pjanic i Khedira ce imati najtezi zadatak, i defanzivno i ofanzivno, i ako oni odigraju dobro Juve ce pobijediti.
Uglavnom pamet u glavu i hrabro u boj. Forza Juve!
Uglavnom pamet u glavu i hrabro u boj. Forza Juve!
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Molim te Boze
ako ima ovozemaljske pravde Buffon mora dici trofej veceras. Nervozan sam kao nikad do sada, sanjam,mislim uh. Forza Juve 

Max Allegri
Samo hrabro u bitku!
Večeras ja i brat dolazimo u x-tend Č vila. Nisam mislio nigdje ići, hvala Bogu kod curice mi nalaz puno bolji i nisam mogao odoljeti pozivu.
Tamam iftarimo uz početak bitke.
Fino alla fine forza Juve.
Hvala ostaloj braći na podršci. Idemo vrijeme je za Gigija.
Večeras ja i brat dolazimo u x-tend Č vila. Nisam mislio nigdje ići, hvala Bogu kod curice mi nalaz puno bolji i nisam mogao odoljeti pozivu.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
Sad je ovo najgore cekanje do utakmice, ne znas sta ces raditi. Manje od 10 sati pocinje spektakl...
aBd veceras dobivamo i da se vise ova suha od 20 god prekrize , vrijeme je. I da je vidjeti na kraju pogled kako Buffon dize klempu neopisivo..
Forza Juventus
aBd veceras dobivamo i da se vise ova suha od 20 god prekrize , vrijeme je. I da je vidjeti na kraju pogled kako Buffon dize klempu neopisivo..
Forza Juventus
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Pocelo je, pun Cardiff vec.
Btw, ima nas vise od njih.

Donosim klempu kuci aBd.
FORZA JUVE
FINO ALLA FINE

Btw, ima nas vise od njih.

Donosim klempu kuci aBd.

FORZA JUVE
FINO ALLA FINE
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
FORZA JUVEEEE!! 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Hajmo momci ovdje se prebacujte. 
Valjda naći nešto za raditi sljedećih 7-8 sati.

Valjda naći nešto za raditi sljedećih 7-8 sati.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BlueBosnian
- Kontakt:
Sanjao sam da vodimo 2-1.. Tek što je počelo, penal za Real, dramatičnije nije moglo
(duel Chiela i Ronalda, i klasika, nije vidilo penala
).
Ipak, činilo se da je Gigi odbranio obzirom da je rezultati glasio 2-0 u korist Juventusa (ne znam kad ih prije uvaljaše
). Nakon toga, uleti odbijanac i rezultat je 2-1, i kraj sna..
FORZA JUVE

Ipak, činilo se da je Gigi odbranio obzirom da je rezultati glasio 2-0 u korist Juventusa (ne znam kad ih prije uvaljaše

FORZA JUVE
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam prije par dana sanjao 2:0 za nas - Dybala i Gonzalo. 

- Burberry46
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
prosli put kao da i nije bilo finale
danas , ne znam ja kako docekat ovo vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:prosli put kao da i nije bilo finale
Jest drugaciji osjecaj jer realno finale protiv tad strasne Barce favorita nismo mogli dobiti tako da smo se svi pomirili sa porazom,nadali smo se iznenadenju medutim nije islo
Veceras je to pola pola
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEE

Trema uveliko dere,uhhhh,idemo na pobjedu,nema se tu vise sta kriti i sramiti.
Forza Juve
Forza Juve
Kao plitak potok pregaziti madridsku olupinu...
Ovo mi je 6. finale Juventusa koje cu gledati... a kao simpatizer istog tek 3... pedja mijatovic efekat me opredijelio da simpatisem juventus... ta krađa u finalu LP... do tada priznajem nijedan strani klub nisam simpatisao... iako sam normalno bio veliki simpatizer Calcia kao ubjedljivo najjače lige u tom periodu...
Ali tada je za mene osnova fudbala bio sam Zeljo... niko drugi ni blizu... sada je taj poredak stvari zbog juventusa promijenjen... mada je iskreno i dalje Zeljo broj 1....
Ovo mi je 6. finale Juventusa koje cu gledati... a kao simpatizer istog tek 3... pedja mijatovic efekat me opredijelio da simpatisem juventus... ta krađa u finalu LP... do tada priznajem nijedan strani klub nisam simpatisao... iako sam normalno bio veliki simpatizer Calcia kao ubjedljivo najjače lige u tom periodu...
Ali tada je za mene osnova fudbala bio sam Zeljo... niko drugi ni blizu... sada je taj poredak stvari zbog juventusa promijenjen... mada je iskreno i dalje Zeljo broj 1....
- IlCapitano
- Kontakt:
Moise Kean is expected to be on the bench. Lemina & Asamoah will be on the stands. (Cm.it)
The bench for today's game: Neto, Benatia, Lichtsteiner, Marchisio, Rincon, Cuadrado, Kean. (Cm.it)
Ih kolko sam samo puta tu sjedio.Taman da vam bacim koju bakljuramiral je napisao/la:Samo hrabro u bitku!

Nek je sretno

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.