Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

invincible1921
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la invincible1921 » 17 nov 2017, 16:48

Na stranu sve ali ja sam ubijedjen da bi sa strancom van Balkana fijasko teški doživjeli...nešto poput Srbije sa advokatom
=\_1921_/=

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 nov 2017, 16:51

invincible1921 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Pa ovdje ima odlicnih kandidata.
Makar 3 imena bih izabrao prije Meha.
Ako je ovo realna lista za dobro BiH nogometa odmah ponoviti izbore. Ali bez ova 2 izmedju kojih se zadnjih dana krvimo.
To i ja govorim , svi sa liste FSRS su barem za klasu bolji izbor od ovog dvojca, cak i Marinovic. Koliko je realna lista, ne znama ali bi bila itekako realna da u savezu sjede ljudi kojima je stalo do rezultata, a ne licnih interesa.
Para za jednog Kataneca ili Keka mora biti! Sta se radi sa dvocifrenim milionskim budzetom saveza? Sada ce za dvije prijateljske inkasirati skoro 350 000$.
Sto je najgore, i medju navijacima ima koliko hoces koji su dovodili u pitanje karijeru Katanecas ili Prosineckog, u odnosu na Amara. :roll:
Niko nije rekao da nema dobrih kandidata ali mogućnost da oni dodju je već druga prica
Pa sto onda govoris da se sprdamo sa imenima sa liste? Ako se iko sa listom sprda vidi razlog u zadnjoj recenici tvoga posta a ne u imenima na njoj.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 nov 2017, 16:54

@dubrovnik ne sprdas ti ali mnogi drugi da...smiješni im prijedlozi a sami ih predlagali ...
=\_1921_/=

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2017, 16:55

invincible1921 je napisao/la:@dubrovnik ne sprdas ti ali mnogi drugi da...smiješni im prijedlozi a sami ih predlagali ...
Nisu smjesni prijedlozi, nego je vecina kandidata vec otkazalo, kao sto su Katanec i Prosinecki. A i Misimovic danas za Klix.ba objavio da je nekoliko kandidata sa ove liste vec otpalo, garant su ih vec i kontaktirali. Sa Kollera i Seedorfa ne znam, pogotov Seedorf mi se cini kao tek nedostizno, ako ne mozemo dobiti ni ove nase bolje strucnjake.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 nov 2017, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 nov 2017, 16:56

invincible1921 je napisao/la:@dubrovnik ne sprdas ti ali mnogi drugi da...smiješni im prijedlozi a sami ih predlagali ...
Vjerujem da su im smijesni iz istog razloga iz kojeg su i tebi. A realno su ovakva imena i trebala biti pred komisijom. Sto nisu? Pitaj Milu Kovacevica.
Sta je cekao do sada sa prijedlozima?

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 nov 2017, 16:59

dubrovnik je napisao/la:
Vjerujem da su im smijesni iz istog razloga iz kojeg su i tebi. A realno su ovakva imena i trebala biti pred komisijom. Sto nisu? Pitaj Milu Kovacevica.
hebo ti nasu repku ako ovisimo o milu

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 nov 2017, 17:04

Goalgetter je napisao/la:
Nisu smjesni prijedlozi, nego je vecina kandidata vec otkazalo, kao sto su Katanec i Prosinecki. A i Misimovic danas za Klix.ba objavio da je nekoliko kandidata sa ove liste vec otpalo, garant su ih vec i kontaktirali. Sa Kollera i Seedorfa ne znam, pogotov Seedorf mi se cini kao tek nedostizno, ako ne mozemo dobiti ni ove nase bolje strucnjake.
Oprosti ali ja nigdje nisam procitao da je neko od nasih kontaktirao Prosineckog ili Kataneca npr.
Odbijanje Srbije(navodno) ne znaci i odbijanje Bosne. Ako cemo posteno ni Meho se nije apriori u javnosti oglasio glasno i jasno po pitanju interesa za preuzimanje reprezentacije.
Gledao sam interview sa njim i Hadzifejzovicem u Svicarskoj kada se skupljala pomoc za Velez.
Covjek govori da ne moze i ne zeli govoriti o hipotetskim pozivima. Ako mu posao ponudi onda ce reci svoje. To je ono sto javnost zna.
Da se ne lazemo ja nisam naivan. Znam da je ova Kovaceviceva lista u sluzbi svega osim napredka BiH nogometa. Ali da je dobra u to zbora nema.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 nov 2017, 17:07

Zastone je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
hebo ti nasu repku ako ovisimo o milu
Pa vidis da ovisimo. Bez njegovih prstica izbora nema.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 nov 2017, 17:08

Pitanje je koliko je ozbiljan pristup bio, ako ga je uopste bilo. Pristupili su oni i Magathu, to je i sam posvjedocio, ali sa prijedlogom koji je bio neprihvatljiv i to ne iz finansijskih razloga.
Ja jednostavno ne mogu povjerovati da je za Keka ili Kataneca problem honorar. Jedna takva institucija, koja barata sa visemilionskim budzetom, mora biti sposobna da zatvori konstrukciju za trenera njihovog ranga. Nazalost, kao i u politici, problem je u nedostatku volje da se nesto rijesi.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 nov 2017, 17:17

DrFilgud je napisao/la:
Pitanje je koliko je ozbiljan pristup bio, ako ga je uopste bilo. Pristupili su oni i Magathu, to je i sam posvjedocio, ali sa prijedlogom koji je bio neprihvatljiv i to ne iz finansijskih razloga.
Ja jednostavno ne mogu povjerovati da je za Keka ili Kataneca problem honorar. Jedna takva institucija, koja barata sa visemilionskim budzetom, mora biti sposobna da zatvori konstrukciju za trenera njihovog ranga. Nazalost, kao i u politici, problem je u nedostatku volje da se nesto rijesi.
Sta ces hebi ga. Ja sam to cijelo vrijeme govorio.
Kada su me uvjerili da love nema za boljeg onda sam poceo pisati o svojim zeljama u ponudjenom izboru. Sada se opet vracamo na Keka ili Prosineckog kojeg sam od prvog dana zagovarao.
Ajde brate neka ide Mile i dovede Zutog.
Neka budem proglasen najvecim smradom na svijetu ako mu to zamjerim.
Iako to sada i nije posteno prema Mehu. Moje misljenje je da bi sa Robijem eliminirali sve ove sukobe koji su se zadnjih dana prezentirali medju navijacima. Niti bi ovi Amarovi pljuvali po nama a ni mi po njima.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 17 nov 2017, 17:26

Samo kod nas je moguce da trenera predlazu Misimovic, Kajtaz, Osim i Bajevic a da ga ustvari biraju "sportski radnici" tj. anonimusi i foteljasi iz Saveza. Pa samo jedan od te cetvorice ima u mozgu vise od fudbala nego citav Izvrsni odbor zajedno.

Sto se prijedloga iz RS-a tice, sasvim legitiman prijedlog. Zasto je i oformljena tzv. komisija ako su razgovarali samo sa 2 covjeka, a za ta 2 razgovora im je trebalo preko mjesec dana? Citav izbor je potpuni cirkus jer nema nikakvog statuta niti pravilnika, svaki put se drugacije bira i svaki novi trener je postavljen u drugacijim uvjetima od prethodnika.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 nov 2017, 17:27

Meni sad nije jasno ko bira selektora. Strucna komisija, ljudi iz saveza, fsrs, novinari, menadjeri, spahic ili trenutni igraci :hmmmmm:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2017, 17:29

Clarence seedorf :rol: :rol: Marcel Koller :rol: :rol: kakvi su ovo klaunovi iz Rs, pravi gangsteri ! Halo Koller imo 1.2 miliona eura godisnje kod austrijanaca, sta ces ti Mile lopove sa tvojih 15 hiljada klikera... ovaj izbor je predmet za FBI !!!!!! Tonemo sve dublje i dublje i dublje...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 17 nov 2017, 17:35

Izgleda svi pomalo.Zato i ne mogu izabrati
Samo jedan kandidat ima stvarno jaku stelu.
:)

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 17 nov 2017, 17:44

Ma i ta komisija mi je sumnjiva. Sta oni rade, u kom kapacitetu?
Ovi im serviraju nikakve uslove, a oni kao traze kandidate? Izgleda da statiraju da bi se zapisalo da su nesto uradili u Bih fudbalu, a u stvari ispunjavaju zelje Begica i kompanije.
Zao mi je sto su Misketa uvukli u tu pricu, decko je mlad, Njemac, ne zna on ove marifetluke.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 17 nov 2017, 17:49

Hebo komisiju. Bitno je da se Ivica popljuvao a i Amar kao najbolji produkt trenerske BiH škole iza rata. To je bitno, ovo ostalo manje više.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 nov 2017, 17:55

Neandertalac je napisao/la:Hebo komisiju. Bitno je da se Ivica popljuvao a i Amar kao najbolji produkt trenerske BiH škole iza rata. To je bitno, ovo ostalo manje više.
Sto se tice Amara meni je drago sto ga mrze i da Bog da ga mrzili jos vise iducih godina ukoliko ne bude selektor.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 nov 2017, 18:11

Haj odvadi više s Amarom, hebo te Amar. I da je Guardiola, predosadan si s njim. Svako par minuta se ubaciš ovdje da jecaš o Amaru. Pomiri se s tim da nije izabran, a ako ne možeš, napij se negdje u miru, pusti Olivera Dragojevića, isplači se i olakšaj dušu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 nov 2017, 18:23

skoroalen je napisao/la:Haj odvadi više s Amarom, hebo te Amar. I da je Guardiola, predosadan si s njim. Svako par minuta se ubaciš ovdje da jecaš o Amaru. Pomiri se s tim da nije izabran, a ako ne možeš, napij se negdje u miru, pusti Olivera Dragojevića, isplači se i olakšaj dušu.

Sto ti je iskustvo...

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la skoroalen » 17 nov 2017, 18:26

Harrison je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Haj odvadi više s Amarom, hebo te Amar. I da je Guardiola, predosadan si s njim. Svako par minuta se ubaciš ovdje da jecaš o Amaru. Pomiri se s tim da nije izabran, a ako ne možeš, napij se negdje u miru, pusti Olivera Dragojevića, isplači se i olakšaj dušu.

Sto ti je iskustvo...
Kažem ti, i gore stvari se prebole. :kafa: :urnebes:

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], habuba, Muumii i 42 gosta.