stara dobra bosanska --- ućeram ja tebi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
"Ne znam ništa o tome. Imam dobar odnos sa svojim bivšim predsjednikom Vicom Zeljkovićem i vjerujem da mene smatra dobrim kadrom, tako da nije isključivo da nešto i bude. Ipak, rano je govoriti na tu temu i bilo bi neukusno da komentarišem napise u novinama”, rekao je Krunić kratko za Mondo.ba.
Krunić je bez angažmana od marta, kada je mjesto šefa stručnog štaba Borca ustupio Vladi Jagodiću.
Nije se rodio ko je narodu ugodio jedni bi Osima jer ima ligu u malom prstu,drugi bi Vinka jer su pitari pa mrze Osima,jedni bi Husrefa jer ne vole ni Sarajevo,ni Želju a ni repku,jedni bi Bjelicu,Keka,Vahu,Bilića što je nerealno a ustvari dobit cemo Krstajica,Milosevica ili Rajevcaspursman je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:25BiH treba mladog i modernog trenera koji će ekipu spremiti za Euro 2024, jer ruku na srce iz 4. pota ovu ekipu ne bi ni Pep i Jose zajedno odveli na SP 2022. Mislim da je najperspektivniji mladi trener sa ovih prostora Igor Bišćan, od BH trenera jedino bi Vinka Marinovića uzeo u razmatranje. Sergej se ne može učiti na reprezentaciji, mladoj da seniorskoj ne.
Nisam ni za Zelju ni za Sarajevo nego realan čovjek koji ima svoje mišljenje. Vinko je dokazao da je dobar trener. Bjelica je novi izbornik Hrvatske nakon Eura, Kek Slovenije, Vaha Maroka, Bilić ima previsoku cijenu. Bišćan bi bio realna opcija mada i on ima odradit Euro sa mladom reprezentacijom Hrvatske.1921boy je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:43Nije se rodio ko je narodu ugodio jedni bi Osima jer ima ligu u malom prstu,drugi bi Vinka jer su pitari pa mrze Osima,jedni bi Husrefa jer ne vole ni Sarajevo,ni Želju a ni repku,jedni bi Bjelicu,Keka,Vahu,Bilića što je nerealno a ustvari dobit cemo Krstajica,Milosevica ili Rajevcaspursman je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:25BiH treba mladog i modernog trenera koji će ekipu spremiti za Euro 2024, jer ruku na srce iz 4. pota ovu ekipu ne bi ni Pep i Jose zajedno odveli na SP 2022. Mislim da je najperspektivniji mladi trener sa ovih prostora Igor Bišćan, od BH trenera jedino bi Vinka Marinovića uzeo u razmatranje. Sergej se ne može učiti na reprezentaciji, mladoj da seniorskoj ne.
Osim neće biti kao ni Vinko zašto bi napuštali klubove kad ih dobro ide i kad imaju platu koju bi imali i u reprezentaciji možda malo većuspursman je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:56Nisam ni za Zelju ni za Sarajevo nego realan čovjek koji ima svoje mišljenje. Vinko je dokazao da je dobar trener. Bjelica je novi izbornik Hrvatske nakon Eura, Kek Slovenije, Vaha Maroka, Bilić ima previsoku cijenu. Bišćan bi bio realna opcija mada i on ima odradit Euro sa mladom reprezentacijom Hrvatske.1921boy je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:43Nije se rodio ko je narodu ugodio jedni bi Osima jer ima ligu u malom prstu,drugi bi Vinka jer su pitari pa mrze Osima,jedni bi Husrefa jer ne vole ni Sarajevo,ni Želju a ni repku,jedni bi Bjelicu,Keka,Vahu,Bilića što je nerealno a ustvari dobit cemo Krstajica,Milosevica ili Rajevcaspursman je napisao/la: ↑19 nov 2020, 11:25BiH treba mladog i modernog trenera koji će ekipu spremiti za Euro 2024, jer ruku na srce iz 4. pota ovu ekipu ne bi ni Pep i Jose zajedno odveli na SP 2022. Mislim da je najperspektivniji mladi trener sa ovih prostora Igor Bišćan, od BH trenera jedino bi Vinka Marinovića uzeo u razmatranje. Sergej se ne može učiti na reprezentaciji, mladoj da seniorskoj ne.
Jao tek sam sad vidio ovaj podatak, ovo isto kao iz Alan Forda
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo i 11 gostiju.