Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

Neutral
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2014, 00:59

KiaKaha je napisao/la:@Neutral
Jesi li ti od nekoga preuzeo nick ili?
Znam da si se po forumu nekad zalio zbog visine i tezine(bio mrsav),a sad dajes savjete?
Za tebe sam pro, u to budi siguran ;)

Neću da se tebi ili bilo kome pravdam na jednom forumu. Zamolio bi te da me ne spominješ sa svojim prljavim riječima, osim ako je vezano isključivo sa temom.

Ne trebaš mi ništa čestitati, jer to što si napisao su obične laži. Živio :shh:

Imate body.ba, reklamira ga i sportsport.ba, odlična stranica za početnike. Ko hoće jako aktivan forum, onda bi preporučio forum od Peđe Petrovića gdje imate na stotine momaka, a i djevojaka koji su uvijek voljni pomoći. Nema na tom forumu krvnog prebrojavanja i sličnih gluposti koje su masovni kod naših foruma. Imate posebnu temu gdje svako postavlja svoje slike, tako da možete vidjeti velike preobraze koje vam mogu poslužiti kao dodatna motivacija. Također možete postaviti svoje slike (ne morate glavu, ne bildate nju), pa onda vremenom dodati neke nove da se vidi progres gdje ćete dobiti od pro bildera (ima ih mnogo) neke savjeta. Njihov savjet vrijedi mnogo, a tek pohvale, eh.

Ko ne ide u teretanu samo radi sebe i svog zdravlja, nego za druge, neka se odmah okani. Postoji razlika između pravog sportiste i facebook pozera.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 02 avg 2014, 09:52

@Neutral

Lakse malo care,prvo se potrudi da razumijes sta sam htio napisat ;)
Ako mislis da je to bila neka ironija ili nipodistavanje tebe kao solidnog savjetodavca ovdje,onda stvarno imas problema s razumijevanjem ili si u real lifeu nad.rkan,pa ovdje prosipas nesto. :D

Malo sam stariji clan foruma(zaboravio sam sifru na starom accountu),pa se sjecam da si se nekad zalio.Tada ove teme nije ni bilo.
Htio sam samo da vidim da li si ti napravio transformaciju kao stari clan foruma,ili je stari clan nekome dao svoj pass.Ne moras se palit odmah ovde,i prosipat neku agresivu,koju ti svakako ne preporucujujem.

Na realx3m forumu sam takodjer jako dugo,te sam ti mozda i davao tamo neke savjete.

Takodjer i na body.ba,sam nekada bio aktivan,ali jako slab odziv je na tamosnjem forumu,tako da sam se kanio toga.Jedini covjek koji je s vremena na vrijeme tamo.nesto pametno napisao je Gosto.

Svaki covjek u teretanu ide kako bi dosao do nivoa autarkije,jer to i jest primarni cilj ljudskog postojanja,a ne kako bi zadovoljio druge.A sad sto zavidnost ili ljubomora prema nekome govori drugacije je sasvim drugi par rukava,mozda cak ni drugi...

Uzivaj ;-
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2014, 11:20

To isto si mogao pitati preko pp-a, a ne ovdje ;)

Niko nije lud da na ovom forumu pokazuje neke transformacije. Momci su postavljali slike trenutnih stanja, a nikad stanje prije početka treninga. Za to postoje drugi forumi.

Mora da si Emina sa body.ba :lol:

Ja nisam nikad mršav bio (trenirao sam uvijek nešto, ne teretanu, nego nešto drugo, tako da sam bio uvijek u nekoj formi), to si me zamjenio sa nekim.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 02 avg 2014, 11:52

Neutral je napisao/la:To isto si mogao pitati preko pp-a, a ne ovdje ;)

Niko nije lud da na ovom forumu pokazuje neke transformacije. Momci su postavljali slike trenutnih stanja, a nikad stanje prije početka treninga. Za to postoje drugi forumi.

Mora da si Emina sa body.ba :lol:

Ja nisam nikad mršav bio (trenirao sam uvijek nešto, ne teretanu, nego nešto drugo, tako da sam bio uvijek u nekoj formi), to si me zamjenio sa nekim.
Ne izmisljaj ;) Niko ti nije ni trazio sliku transformacije,nego samo pitanje u vezi iste.

Ok.Zamijenio sam te s nekim,to si mogao i odmah napisati ;)
Doticnu ne poznajem.
Uzivaj.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 avg 2014, 12:05

Šta sam to izmislio? Nisam sebe spominjao, nego druge forumaše.

Živio :cool:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 avg 2014, 12:26

:kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 avg 2014, 14:54

Postoje li neke alternativne vjezbe za trbusnjake? Znam za onaj plank, ali nisam siguran je li ono efikasno... :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 avg 2014, 19:43

Momak je beton. :bow:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 9455_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 avg 2014, 20:08

Da li upale liječiti novim treningom, ili pustiti da prestanu same od sebe?
Ja te volim, volim Željo..

Buu
Kontakt:

Re: Odg: Teretana

Post Postao/la Buu » 04 avg 2014, 16:54

gio10 je napisao/la:Da li upale liječiti novim treningom, ili pustiti da prestanu same od sebe?
Ako su jake upale odmori, ako nisu mozes odraditi neki lagani trening. Mada možeš i odmoriti. Nista specijalno.
NO PYRO NO PARTY

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 04 avg 2014, 22:53

Pozzz raja jedno pitanje. Jel dovoljno whey protein uzimati samo poslije treninga tj. onu dozu u teretanu, jbg tako mi najlakse radi para ?
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 22:57

LFC_YNWA je napisao/la:Pozzz raja jedno pitanje. Jel dovoljno whey protein uzimati samo poslije treninga tj. onu dozu u teretanu, jbg tako mi najlakse radi para ?
Jest, al jedi dobro bar 4-5 puta na dan i kvalitetno moraš ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 avg 2014, 23:00

LFC_YNWA je napisao/la:Pozzz raja jedno pitanje. Jel dovoljno whey protein uzimati samo poslije treninga tj. onu dozu u teretanu, jbg tako mi najlakse radi para ?
Tako sam i ja uzimao, a kad ti je pauza ujutro uzmes ;)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 avg 2014, 23:01

JoseMourinho je napisao/la:
Posto sumnjam da je neko ovdje profesionalac, ishrana i nije toliko bitna. Bice rezultata i bez nje. Barem u pocetku. A ne treba mu ni whey.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 04 avg 2014, 23:01

Nekad i 5-6 puta, zavisi kako kome koliko treba. Najbolje ti je ono da imaš doručak, ručak, večera i užinu između toga.

LFC_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la LFC_YNWA » 04 avg 2014, 23:17

Hvala vam puno,a otprilike i jedem 4 puta na dan :D
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2014, 07:46

gledao sam malo ove freeletics vjezbe..prema videima i što pričam sa ljudima kažu da je odlično..razjebeš se prvih tjedana ali kasnije da je drama..
ja sam sam sebi prije ovog imao neku šemu po kojoj sam radio, u biti je na istu foru kao freeletics (slično) i napredak je očit..ali nisam pokušavao još pratiti baš ove freeletics vježbe, vjerojatno ću i dalje ovako raditi do zime pa onda imam više vremena zimi za raditi i pokušati freeletics..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Samir1989
Kontakt:

Post Postao/la Samir1989 » 05 avg 2014, 09:18

Moj napredak rađeći sklekove i zgibove :D
slika
slika

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 05 avg 2014, 09:20

Greivis je napisao/la:
Posto sumnjam da je neko ovdje profesionalac, ishrana i nije toliko bitna. Bice rezultata i bez nje. Barem u pocetku. A ne treba mu ni whey.
Kako mislis ''ishrana nije bitna''? Ishrana je apsolutno bez premca najbitnija stavka u svemu tome. Koliko je u tebi, 70 kg max pa ti nebitna ishrana za povecanje misicne mase? Kakvi crni rezultati, want to get big? EAT big. Ne moze drugacije.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 05 avg 2014, 09:31

Vjerovatno je mislio da se ne zamara toliko,jer ce svakako doci do nekih rezultata i bez prevelike promjene u tom segmentu.Sto i jest tacno,donekle.Al pocetkom treniranja isto tako ce se pojavit i potreba tijela za vise hranljivih materija,koje se moraju ispostovat ili promjenom ishrane ili unosenjem vece kolicine.

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.