Za tebe sam pro, u to budi siguranKiaKaha je napisao/la:@Neutral
Jesi li ti od nekoga preuzeo nick ili?
Znam da si se po forumu nekad zalio zbog visine i tezine(bio mrsav),a sad dajes savjete?
Neću da se tebi ili bilo kome pravdam na jednom forumu. Zamolio bi te da me ne spominješ sa svojim prljavim riječima, osim ako je vezano isključivo sa temom.
Ne trebaš mi ništa čestitati, jer to što si napisao su obične laži. Živio
Imate body.ba, reklamira ga i sportsport.ba, odlična stranica za početnike. Ko hoće jako aktivan forum, onda bi preporučio forum od Peđe Petrovića gdje imate na stotine momaka, a i djevojaka koji su uvijek voljni pomoći. Nema na tom forumu krvnog prebrojavanja i sličnih gluposti koje su masovni kod naših foruma. Imate posebnu temu gdje svako postavlja svoje slike, tako da možete vidjeti velike preobraze koje vam mogu poslužiti kao dodatna motivacija. Također možete postaviti svoje slike (ne morate glavu, ne bildate nju), pa onda vremenom dodati neke nove da se vidi progres gdje ćete dobiti od pro bildera (ima ih mnogo) neke savjeta. Njihov savjet vrijedi mnogo, a tek pohvale, eh.
Ko ne ide u teretanu samo radi sebe i svog zdravlja, nego za druge, neka se odmah okani. Postoji razlika između pravog sportiste i facebook pozera.