bogami i za sve ostale maldini je gigant jedino je baresi bio veći igrač i kapiten od njega.leonardo je napisao/la:Maldini je za njih sve kapiten..
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: Serie A
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ne znam po kojim to karakteristikama dajete ko je najbolji, a ko nije 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Svi ovi igraci koje spominjete su ok i legende u svojim klubovima,al niko da spomene jednog od najveceg golgetera serie A...jednog jedinog BatiGol.....!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ahh, zaboravih, cestitke Romi, al i Inter je imao dosta nesrece, tri stative, ovo ono, al dobro.
Bit ce to ok. Samo nek oni guraju u LP, nek se na to maksimalno skoncentriraju, a u Serie A je to sve otvoreno, a najbolja smo momcad, tako da, polako.
Bit ce to ok. Samo nek oni guraju u LP, nek se na to maksimalno skoncentriraju, a u Serie A je to sve otvoreno, a najbolja smo momcad, tako da, polako.
...Život za Široki...
Google je napisao/la:Svi ovi igraci koje spominjete su ok i legende u svojim klubovima,al niko da spomene jednog od najveceg golgetera serie A...jednog jedinog BatiGol.....!!!!
[youtube][/youtube]
Isto kao i Totti, da je igrao za barcu, real, mancester, milan govorili bi haman najbolji svih vremena, proglasavani bi bili nekakve france fudbale, zlatne lopte i sta ja znam sta vec.
Za mene su Totti i Batistuta medju top 5 svih vremena sto sam ja gledao, pa nek prica ko sta hoce. Dodao bi tu mozda jos Ronalda debelog, Messija i Ronaldinhaa. A ovi ostali Zidane, Figo, Beckham..... su za mene samo dobri igraci koji su imali srece pa u karijeri igrali u timovima koji su tada vazili za najjace na svijetu
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
bati mi je all time favourite i prvi igrac kojeg sam ja gotivio od kako ono pravo pratim fudbal . . . tih godina nisam imo kluba ciji sam 'die hard fan' - simpatiso sam fiorentinu (bati), romu (totti) i chelsea (vjerovali il' ne) zbog zole (cak sam imo original dres iz londona - samo da se pohvalim) . . . nesto kasnije (pocetkom 1999) sam se zvanicno opredjelio za romu (dok smo igrali na male pa sad ono trebas odlucit koja ces ekipa bit)Admir_Sa je napisao/la: Za mene su Totti i Batistuta medju top 5 svih vremena sto sam ja gledao, pa nek prica ko sta hoce. Dodao bi tu mozda jos Ronalda debelog, Messija i Ronaldinhaa. A ovi ostali Zidane, Figo, Beckham..... su za mene samo dobri igraci koji su imali srece pa u karijeri igrali u timovima koji su tada vazili za najjace na svijetu

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
BatiGol,je bio prvi igraci kojeg sam ja gotivio ono kao klinac...recimo igrac zbog kojeg sam ja poceo da pratim fudbal...i sad kad se zezam ovako s jaranima...uvijk kazem,fala mu sto je presao u najbolji klub u Itali,a ne u jedan od ovih italijanskih"velikana" i Europski!!!!!
hajd sad malo zaplacite sto vi niste velikan Italije.. da da, najjaci Italijanski klub.. mozda na jugu italije, mada je i to diskutabilno.. 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Inter i Milan takođe nameštali sudije?
Prava istina o farsi zvanoj "kalčopoli" se nazire. Osim ražalovanog Lučana Mođija u zvanju sudija i pritiscima učestvovali i čelnici Intera i Milana.
MoggiOno što je Lučano Mođi tvrdio od početka kalčopolija pojavilo se kroz dokaze. Kažnjeni i osramoćeni direktor Juventusa je insistirao da su rivali, Milan i Inter takođe vršili pritisak na sudije.
Nakon tvrdnje njegovih advokata da su Masimo Morati i Adrijano Galijani takođe razgovarali sa sudijama, pre nekoliko dana je tužilaštvo saopštilo da su dokazi izgubljeni.
Međutim pritisak javnosti koji je usledio je dokaze izneo na svetlo dana. Vlasnik Intera, Maks Morati, i pokojni predsednik kluba Đačinto Faketi su najmanje dva puta nedeljno zvali Bergama, čoveka koji je određivao sudije, a ugovarali su i večere sa pomenutim zvaničnikom.
GalijaniSlično je radio i Adrijano Galijani, čelnik Milana, koji se sastajao sa još jednim sudijskim zvaničnikom Pairetom. Pod sumnjom su Fiorentina i Lacio, koji su kažnjeni, baš kao i Milan, ali za mnogo manje prekršaje nego što se sada pretpostavlja.
Kalčopoli, ili „farsopoli“ zbog činjenice da se ništa nije promenilo i da je suđenje gore nego ikada je doneo korist Interu, koji je od tada dominantan u italijanskom fudbalu.
ma niiiisu, gdje bi to oni
Prava istina o farsi zvanoj "kalčopoli" se nazire. Osim ražalovanog Lučana Mođija u zvanju sudija i pritiscima učestvovali i čelnici Intera i Milana.
MoggiOno što je Lučano Mođi tvrdio od početka kalčopolija pojavilo se kroz dokaze. Kažnjeni i osramoćeni direktor Juventusa je insistirao da su rivali, Milan i Inter takođe vršili pritisak na sudije.
Nakon tvrdnje njegovih advokata da su Masimo Morati i Adrijano Galijani takođe razgovarali sa sudijama, pre nekoliko dana je tužilaštvo saopštilo da su dokazi izgubljeni.
Međutim pritisak javnosti koji je usledio je dokaze izneo na svetlo dana. Vlasnik Intera, Maks Morati, i pokojni predsednik kluba Đačinto Faketi su najmanje dva puta nedeljno zvali Bergama, čoveka koji je određivao sudije, a ugovarali su i večere sa pomenutim zvaničnikom.
GalijaniSlično je radio i Adrijano Galijani, čelnik Milana, koji se sastajao sa još jednim sudijskim zvaničnikom Pairetom. Pod sumnjom su Fiorentina i Lacio, koji su kažnjeni, baš kao i Milan, ali za mnogo manje prekršaje nego što se sada pretpostavlja.
Kalčopoli, ili „farsopoli“ zbog činjenice da se ništa nije promenilo i da je suđenje gore nego ikada je doneo korist Interu, koji je od tada dominantan u italijanskom fudbalu.
ma niiiisu, gdje bi to oni

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Mocni juventus protiv mocnog fulhama i izbaci ih najjaci engleski klub fulham to govori koliko je juve velik 

Samo jedan klub Velež Mostar
- L'Avvocato
- Kontakt:
Transkript razgovora u sudnici između Moggijevih advokata i policajca koji je vodio istragu protiv njega:
Moggijev advokat: Na utakmici između Fiorentine i Bolonje 2004/05, De Santis je, pod prijetnjom Moggija, trebao pokazati žute dvojici igrača Bolonje kako bi ovi propustili meč protiv Juventusa sljedeće kolo. Koliko je to tačno? Jeste li gledali utakmicu?
Auricchio (to je onaj smrdo policajac): Ne, oslonili smo se na telefonske razgovore.
Advokat: Postoje li ti snimci?
Auricchio: Ne.
-------------------------------------------------
ma niiiije ba, sve je bilo fer na prvom sudjenju .... postojali su dokazi
jest da ih sad nema ali eto tad su kao bili cccc
Ko zna italijanski nek izvoli pa čita šta se dešava trenutno na sudu u Napulju ... loodilo kakva smijurija ... ubise ih advokati
Moggijev advokat: Na utakmici između Fiorentine i Bolonje 2004/05, De Santis je, pod prijetnjom Moggija, trebao pokazati žute dvojici igrača Bolonje kako bi ovi propustili meč protiv Juventusa sljedeće kolo. Koliko je to tačno? Jeste li gledali utakmicu?
Auricchio (to je onaj smrdo policajac): Ne, oslonili smo se na telefonske razgovore.
Advokat: Postoje li ti snimci?
Auricchio: Ne.
-------------------------------------------------
ma niiiije ba, sve je bilo fer na prvom sudjenju .... postojali su dokazi

jest da ih sad nema ali eto tad su kao bili cccc
Ko zna italijanski nek izvoli pa čita šta se dešava trenutno na sudu u Napulju ... loodilo kakva smijurija ... ubise ih advokati
★★★
- sarajlija89
- Kontakt:
Nama niko ne moze vratit ovih 5 godina gdje bi isto toliko puta bili sampioni italije i 2-3 puta prvaci evrope...al vrijeme je da svijet sazna ko su PRAVI LOPOVI ovdje
INTERISTA PEZZO DI MERDA

INTERISTA PEZZO DI MERDA

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
haha citao sam i ja te transkripte,najjace je kad pitaju tog lika sto je istrazivao,pa rekao da je neki igrac dobio crveni,a advokat mu kaze taj igrac nije dobio crveni,gledali smo utakmicu,a on odgovara,pa tako je pisalo u gazzeti dello sport,a advokat kaze,pa gazzeta je pogrijesila,a lik ce na sve to,pa ako on nije dobio crveni,onda nismo mi krivi sto smo to uzeli kao dokaz ,gazzeta je kriva
,eto na kraju "dokaz" ispade sam kriv sto nije tacan,ee dokaze,mafijo jedna 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
sta vam je.. Juve je namjestao.. gdje ce inter fini i lijepi talijanski klub biti umjesan u to..
jos malo, jos malo pa ce zatvoriti temu intera.. jer treceligasima nije mjesto na ovom forumu

jos malo, jos malo pa ce zatvoriti temu intera.. jer treceligasima nije mjesto na ovom forumu

- JuveSissoko
- Kontakt:
samo nek nam vrate titule,ostalo me ne interesuje,ako novi dokazi budu tacni
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Evil Genius
- Kontakt:
svakih par sati nesto novo izadje na temu calciopoli, kako vidim tu su sad i inter i milan . . . ocigledno je da mi je drago sto se roma ne spominje uopste u tim aferama (a i nema potrebe), s druge strane mislim da ce ovo srozat reputaciju italijanske lige na minimum koja je ionako u padu u zadnjih par godina . . .
al' na kraju krajeva najbolje je za sve da se otkrije sta se zapravo desilo i da se konacno zatvori to poglavlje oko namjestanja utakmica . . . kako sam razumio 13. aprila ce neki novi snimci bit predstavljeni sudu i tad ce znat otprilike glavni krivci !?
al' na kraju krajeva najbolje je za sve da se otkrije sta se zapravo desilo i da se konacno zatvori to poglavlje oko namjestanja utakmica . . . kako sam razumio 13. aprila ce neki novi snimci bit predstavljeni sudu i tad ce znat otprilike glavni krivci !?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
nece tada biti kraj sudjenja.. vec pri kraju ove godine bi trebalo biti sve gotovo..
- Evil Genius
- Kontakt:
ne znam za kraj sudjenja al' snimci ce bit predstavljeni 13., neki telefonski razgovori morattija i bergama kako sam ja skonto
mogu odmah počet novo suđenje, ove godine što Chievo namješta tekme
I vjerovatno neke druge ekipe... Kao juve, al dobro, Siena je jaka ekipa

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
aha.. govoris o procesu oko Morattija i Bergama.. ja reko o citavom Farsopoliju..
svakog dana izlaze novi dokazi da je to farsa.. covjece.. toliko smo ovo cekali i nadali se.. svi samo pisu o tome.. svi mediji..
FORZA JUVE!!
svakog dana izlaze novi dokazi da je to farsa.. covjece.. toliko smo ovo cekali i nadali se.. svi samo pisu o tome.. svi mediji..
FORZA JUVE!!