Sport i TV
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Sport i TV
SK uvijek je u osnovnom paketu i kablovske i digitalne
zato nemas arene?
zato nemas arene?
Za Srbiju me interesovalo samo za onaj Kopernikus KTV, jer su oni nakon Telekoma i SBB-a treći operater kablovke tamo, cijelo ljeto najavljuju neku akciju gdje dobijaš i AS i SK, kad gledam neddavno samo Arene imaju u ponudi, sigurno im se desilo kao sa LOL-om.
Ne vjerujem da će Bein kupovati ikog, možda naprave Bein Balkans i onda potuku sve redom, jer se nikakvi KKR fondovi ili koorporacije Telecoma ne mogu nositi sa zalivskim novcem.
Ne vjerujem da će Bein kupovati ikog, možda naprave Bein Balkans i onda potuku sve redom, jer se nikakvi KKR fondovi ili koorporacije Telecoma ne mogu nositi sa zalivskim novcem.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vala uvijek ću radije dati novac državnoj firmi nego nekim strancima koji će te novce odnijeti iz BiH, dok će ovako ti novci biti investirani ponovo, kroz sponzorisanje repki, lige, stipendija, vraćanje novca u budžet kroz dobit itd..
Isto radim i kad su banke u pitanju, samo domaće.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemam arena ali stari je uveo moju tv u dnevnu, a u mojoj sobi je tv s kablovskom koju sam preko nekih kablova od tetke provukaoJoseMourinho je napisao/la:SK uvijek je u osnovnom paketu i kablovske i digitalne
zato nemas arene?

tako da imam 4 arene i 3 sportkluba

- JoseMourinho
- Kontakt:
ma qurac cu ja dati drzavnoj, da je to tako ko sto ti pises pa haj, a ne ovako gdje se preko drzavni firmi toliko tih usko vezanih familija i stranckih podobnih ljudi nakacilo pa uzivaju 
nek daju bolju ponudu, a ne net 5mb oko 30KM i sl., realno bht je najskuplji, a opet toliko raje je kod njih i ne pokazuju neku zelju za nekim napretkom gdje bi privukli jos bar 10-20% korisnika, a sa sminkanjem ponude i smanjivanjem cijena bi to sigurno mogli

nek daju bolju ponudu, a ne net 5mb oko 30KM i sl., realno bht je najskuplji, a opet toliko raje je kod njih i ne pokazuju neku zelju za nekim napretkom gdje bi privukli jos bar 10-20% korisnika, a sa sminkanjem ponude i smanjivanjem cijena bi to sigurno mogli

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Da nije Telemacha jos bi ti bio na ogranicenom downloadu, dajem pare onima koji imaju najbolju ponudu,rio_Ferdy88 je napisao/la:Vala uvijek ću radije dati novac državnoj firmi nego nekim strancima koji će te novce odnijeti iz BiH, dok će ovako ti novci biti investirani ponovo, kroz sponzorisanje repki, lige, stipendija, vraćanje novca u budžet kroz dobit itd..
zajebi ti taj patriotizam od koga profitiraju uhljebi koji ne znaju posao koji rade
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
isto to je bilo i prosle godine ,plate kaznu i nista

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
**** te državna firma kad iza iste znamo ko stoji i ko se finansira .... mene kao kupca samo interesuje odnos ponude kvaliteta i cijene.Patriotizam dokazujem na drugim stvarima ...miki_92 je napisao/la:Da nije Telemacha jos bi ti bio na ogranicenom downloadu, dajem pare onima koji imaju najbolju ponudu,rio_Ferdy88 je napisao/la:Vala uvijek ću radije dati novac državnoj firmi nego nekim strancima koji će te novce odnijeti iz BiH, dok će ovako ti novci biti investirani ponovo, kroz sponzorisanje repki, lige, stipendija, vraćanje novca u budžet kroz dobit itd..
zajebi ti taj patriotizam od koga profitiraju uhljebi koji ne znaju posao koji rade
Arsenal All The Way !
rio_Ferdy88 je napisao/la:Vala uvijek ću radije dati novac državnoj firmi nego nekim strancima koji će te novce odnijeti iz BiH, dok će ovako ti novci biti investirani ponovo, kroz sponzorisanje repki, lige, stipendija, vraćanje novca u budžet kroz dobit itd..

Nema dalje svaka cast

@rio ti daš državi država da dodiku i bakiru. oni siti i na vlasti nama sve gore
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo domaćemiki_92 je napisao/la:

Pogotovo kad još znamo da ta konkurencija koristi nelegalne načine da pridobije korisnike što je Sud dokazao i oštećuje bužđet direktno kroz neplaćanje dadžbina na punu platu svojim radnicima nego na minimalac.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kada mi Telekom omogući ovo

145 TV kanala, od toga 11 u HD-u. I kada mi ponude EPL i Euroleague za 43,90 KM ja odmah postajem njihov korisnik.
@rio
A što se tiče banaka, nek Union banka ili bilo koja domaća banka imaju u svakom kvartu po dva bankomata, u prosjeku, i odmah prenosim sva sredstva i platu kod njih.

145 TV kanala, od toga 11 u HD-u. I kada mi ponude EPL i Euroleague za 43,90 KM ja odmah postajem njihov korisnik.
@rio
A što se tiče banaka, nek Union banka ili bilo koja domaća banka imaju u svakom kvartu po dva bankomata, u prosjeku, i odmah prenosim sva sredstva i platu kod njih.

- JoseMourinho
- Kontakt:
@hilmo
koji je to kod tebe paket? DUO NEt + SK HD jedino mi se to u cijenu uklapa?
Upravo taj, ali sam potpisao neki loyality ugovor i imam godinu dana onaj D3 Osnovni paket.JoseMourinho je napisao/la:@hilmo
To je taj paket nema sta.JoseMourinho je napisao/la:@hilmo

Ja cu vjerovatno uzeti ovako:
duo net grande + prosireni paket + hd paket

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa kako će ti ponuditi kad je Sud dokazao da to što nude ne daju konkurenciji što je ilegalno, jer znaju da im je to najveći mamac. Plus koriste i postojeću infrastrukturu bez ikakve naknade.
Što se tiče brzina imaš i u BHT-u te brže pakete, kad je Moja Tv u pitanju mislim Full Fast ili tako nešto, na 20mb.
Union je u mreži bankomata domaćih banaka, sa Vakufskom, PBS, BBI, IK, tako da mogu podići na svakom od tih bez provizije, kod mene u gradu imaju na par mjesta već, nije mi nikakav problem otići do njih, čak mi je lakše do njih nego do konkurencije.
Što se tiče brzina imaš i u BHT-u te brže pakete, kad je Moja Tv u pitanju mislim Full Fast ili tako nešto, na 20mb.
Union je u mreži bankomata domaćih banaka, sa Vakufskom, PBS, BBI, IK, tako da mogu podići na svakom od tih bez provizije, kod mene u gradu imaju na par mjesta već, nije mi nikakav problem otići do njih, čak mi je lakše do njih nego do konkurencije.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 jan 2016, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JoseMourinho
- Kontakt:
Samo iz onog osnovnog jedino sto bi mi trebalo je History, AXN Spin i Scifi, prosireni je predobar al cenera yebote, ispadne me onda petoba 
Za pocetak cu to Duo Net + SK HD, lahko je kasnije sta drugo uzet
@ arelinho
pa isplativije ti je uzet DUO Net Grande Family? mislim da ces dobiti veliku vecinu HD kanala + HBO
i pustite ria lahko mi je za njega zaposlen u drzavnoj firmi

@ arelinho
pa isplativije ti je uzet DUO Net Grande Family? mislim da ces dobiti veliku vecinu HD kanala + HBO

i pustite ria lahko mi je za njega zaposlen u drzavnoj firmi

Eh vidis dobro si to vidio. Tada bi me izaslo 52,90 KM ,a ovo sto sam gore naveo 50,90 KM. Dobro zapazanjeJoseMourinho je napisao/la:Samo iz onog osnovnog jedino sto bi mi trebalo je History, AXN Spin i Scifi, prosireni je predobar al cenera yebote, ispadne me onda petoba
@ arelinho
i pustite ria lahko mi je za njega zaposlen u drzavnoj firmi![]()

E pa vidiš, BH Telecom uplaćuje novac državi a ta država ga neće da zaštiti. A iskreno boli me briga da li neko zakida državu, ja tražim kvalitet i kod Telemacha ga dobijam.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa kako će ti ponuditi kad je Sud dokazao da to što nude ne daju konkurenciji što je ilegalno, jer znaju da im je to najveći mamac.
Da se ne zavlačimo u dalju diskusiju, ja bih najsretniji bio kada bi se svi oni dogovorili pa da SK bude na Telecomu a i AS na Telemachu, da ne moram priključivati oboje, a fakat planiram na proljeće uzeti onaj MojaTV Basic.
Ipak Raiffeisen i Unicredit imaju više bankomata.

@joseMurinho
A u tome je fazon

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.