Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

BadrHari
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la BadrHari » 22 jun 2014, 03:03

bega_afc je napisao/la:Sam na lijevoj strani sve vrijeme, znaci sam. Sta treba, da cuva 3 igraca, da uklizuje, da brani go i da naprijed kreira sanse, opet ponavljam sam. Imali smo 6 igraca na desnoj strani i Senada na lijevoj. Momak je ostavljen na vjetrometini, uzdali se bili u njegove atletske sposobnosti...Takticka greska, a ne losa igra Lulica.
slazem se, ali je ipak protiv Argentine katastrofalno odigrao
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 jun 2014, 03:04

Nespreman pokrivao dvije pozicije, respekt. Vidi se da je povreda ostavila traga na njemu.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 22 jun 2014, 03:04

bega_afc je napisao/la:Sam na lijevoj strani sve vrijeme, znaci sam. Sta treba, da cuva 3 igraca, da uklizuje, da brani go i da naprijed kreira sanse, opet ponavljam sam. Imali smo 6 igraca na desnoj strani i Senada na lijevoj. Momak je ostavljen na vjetrometini, uzdali se bili u njegove atletske sposobnosti...Takticka greska, a ne losa igra Lulica.
+1
StarMo nije skutorija...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2014, 03:05

jasmin10 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:60 min.trcanja gore-dole i opet nevaljas...
Majko mila. :oops: :oops: :oops:
Nek se ide baviti atletikom!Jesi li ti ikada cuo za izreku 'puno zuji,malo meda daje'?Sta mislis na koga bi se mogla odnositi?
ko bi to bolje odigrao na ovoj poziciji od senada ?
Kazu ima tamo neki top 5 najboljih mladih bekova na svijetu.Kako se ono zove,pomozi mi...Da nije KOLASINAC!!!?*??

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 jun 2014, 03:09

pa jesi ti vidio koju je poziciju igrao lulic ? zapravo dvije pozicije. lijevi bek i lijevo krilo. da su on i seo bili skupa na terenu, to bi vec bilo mnogo bolje. ovako momak je sam morao pokriti dvije pozicije sto ne bi ni seo sam mogao.
takticki promasaj susica.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 22 jun 2014, 03:10

Ne pljujte po igracima,kad ih se ispromijesa namjerno sa pozicijama tu se ni dragi bog ne moze snaci.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 jun 2014, 03:13

BadrHari je napisao/la:
slazem se, ali je ipak protiv Argentine katastrofalno odigrao
Da se mene pitalo, njega bi ostavio na klupi veceras. Sa Seom bi odgovorio na lijevom beku, a lijevi vezni bi bio Hajrovic...Pjanic i Besic su sami mogli drzat sredinu terena, ko i protiv Argentine, nije bilo potrebe ili za Harisom ili za Misketom...Besa pretrco 12,2km a Mire 12,1km protiv Argentinaca, a vezni red Nigerije koji u sredini ima samo destruktivce naprijed nije predstavljo nikakav problem. Zatvorit im bokove, Odemvingi i Musa, brzanere i oni su gotovi naprijed...unistit ih preko krila, utrcavanjima u prostor....otiso sam daleko **** dan, ne znam sta bi sa sebe od muke, puuuuuuuu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 jun 2014, 03:14

drummer je napisao/la:Ne pljujte po igracima,kad ih se ispromijesa namjerno sa pozicijama tu se ni dragi bog ne moze snaci.
Nisam pristalica teorija urote ali izostavljanje Kolasinca sa pozicije lijevog beka je tesko objasniti osim onako kako si naveo na nekim drugim postovima. Mislim da bi u buducnosti svaki potencionalni BIH izbornik trebao pisati psiho test. Jer i u ovom se moze kriti razlog igre bez ovog vrijednog mladica.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 jun 2014, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2014, 03:15

Ja na Lulica imam pik odavno,ne samo zbog ove tekme i lose taktike onog debila s klupe.Taj decko toliko truda ulozi na terenu,a da nista konkretno ne uradi,da je to nevjerovatno.E to je ono sto me nervira.Znaci trci,otvara se odlicno i onda kad treba kapitalizovati ili centrirati on odreaguje kao amater.Kako da hvalim nekoga ko vrlo cesto s krilne pozicije nema upotrebljivog centarsuta za 90min?Ja to ne mogu,a vi i dalje hvalite njegovu trku.Trka bez neke produktivnostine znaci nista u fudbalu.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 22 jun 2014, 03:17

Koliko moze trcati, toliko ne zna igrati. Svirajte vi qurcu, ali *ebo krilo koje ne moze preci nekog igraca ili normalno centrirati. Prevazidjeno davno.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 22 jun 2014, 03:17

Nema mu se sta prigovoriti.
hisham el geruz ne bi mog'o trcati za citavu lijevu stranu

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 jun 2014, 03:19

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja na Lulica imam pik odavno,ne samo zbog ove tekme i lose taktike onog debila s klupe.Taj decko toliko truda ulozi na terenu,a da nista konkretno ne uradi,da je to nevjerovatno.E to je ono sto me nervira.Znaci trci,otvara se odlicno i onda kad treba kapitalizovati ili centrirati on odreaguje kao amater.Kako da hvalim nekoga ko vrlo cesto s krilne pozicije nema upotrebljivog centarsuta za 90min?Ja to ne mogu,a vi i dalje hvalite njegovu trku.Trka bez neke produktivnostine znaci nista u fudbalu.
Senad iz prvih utakmica za reprezentaciju i ovaj sad Senad nisu isti. Ne mogu da shvatim gdje mu se izgubio onaj fazon kad se zaleti u punom trku, samo gurne loptu u lijevu stranu pored igraca i centrira. Znaci to je jednostavno presto radit, pokusava se okrenut na desnu nogu, ima autoput otvoren lijevo, on stane, zakoci i ceka igraca da ga stigne i pokusava pogodit Dzeku koji je medju 4 igraca u 16m.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2014, 03:21

bega_afc je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja na Lulica imam pik odavno,ne samo zbog ove tekme i lose taktike onog debila s klupe.Taj decko toliko truda ulozi na terenu,a da nista konkretno ne uradi,da je to nevjerovatno.E to je ono sto me nervira.Znaci trci,otvara se odlicno i onda kad treba kapitalizovati ili centrirati on odreaguje kao amater.Kako da hvalim nekoga ko vrlo cesto s krilne pozicije nema upotrebljivog centarsuta za 90min?Ja to ne mogu,a vi i dalje hvalite njegovu trku.Trka bez neke produktivnostine znaci nista u fudbalu.
Senad iz prvih utakmica za reprezentaciju i ovaj sad Senad nisu isti. Ne mogu da shvatim gdje mu se izgubio onaj fazon kad se zaleti u punom trku, samo gurne loptu u lijevu stranu pored igraca i centrira. Znaci to je jednostavno presto radit, pokusava se okrenut na desnu nogu, ima autoput otvoren lijevo, on stane, zakoci i ceka igraca da ga stigne i pokusava pogodit Dzeku koji je medju 4 igraca u 16m.
To se i ja pitam druze.Zato ga i kritikujem.U zadnje vrijeme ,ono sto pruza u Laziu i u repci su nebo i zemlja i to u korist Lazia!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jun 2014, 03:38

e moj Senade :facepalm:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 22 jun 2014, 03:47

Totalno nespreman I izgubljen na terenu.
Nije covijek kriv, vec teleca glava na klupi koja nezna ili nece da vidi.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 22 jun 2014, 03:49

TNT je napisao/la:Totalno nespreman I izgubljen na terenu.
Nije covijek kriv, vec teleca glava na klupi koja nezna ili nece da vidi.
Austrijski komentator je rekao da je igrao sa laksom povredom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 jun 2014, 03:49

Odgovorno tvrdim da bi visca odradio ovo ako ne i vise , senad je ljudina i sve al on nikako ne ide uz ovu repku koji je razlog tome bog sami zna. Daj boze novog selektora da ga uklopi u sve kao u lazio bio bi bog i batina....

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 22 jun 2014, 11:04

moram biti iskren..
svaka mu čast na trudu, drag mi je igrač i cijenim to što je uvijek davao sve od sebe za reprezentaciju.. ali stvarno se svaki put zgrozim kada vidim koliko je on tehnički LIMITIRAN igrač.. frajer ne zna voditi loptu kako treba, što je sramotno i ima najgori centaršut u ekipi, bez obzira ubacuje li lijevom ili desnom nogom.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 jun 2014, 11:58

grgr je napisao/la:Odgovorno tvrdim da bi visca odradio ovo ako ne i vise , senad je ljudina i sve al on nikako ne ide uz ovu repku koji je razlog tome bog sami zna. Daj boze novog selektora da ga uklopi u sve kao u lazio bio bi bog i batina....
a visca ne bi sigurno bolje odigrao, posebno ne sinocnju utakmicu. visca nema toliko snage da pokriva sam cijelu lijevu stranu.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 22 jun 2014, 15:54

U obadvije utakmice jedna velika nula.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []