NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 25 dec 2013, 20:40

**** je napisao/la:Zeko mi reko.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja tebe ozbiljno pitam a ti se zezas....
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 26 dec 2013, 13:03

cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Zeko mi reko.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja tebe ozbiljno pitam a ti se zezas....
Ma bitno je da su informacije tačne a izvor se ne otkriva.. ;) pitaj malo Begu kako ga je Daso nasuko kad je preuzimo klub,,,pa ćeš onda vidjet kakav je to odron od čovjeka :lol: :lol: malo se raspitaj u Rk GRAČANICA kako je njih nasuko za stolariju za svlačionice na rukometnom,,,ono vi to slobodno uzmite od Alibegovića a općina će platit..znaš kad je platio,,,NIKAD.. :lol: :lol:

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 26 dec 2013, 15:00

Vjeciti prevarant i smece sa dna kace!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 26 dec 2013, 16:14

Idimidodjimi je napisao/la:Vjeciti prevarant i smece sa dna kace!

Samo cu jedno reci ne ali ne volim pricati o tome jer ovdje nije mjesto,ovo se odnosi na clanove foruma "idimidodjimi i ****"

- Jedina vasa zelja je vam dodje Hazim (cipiripi) Vikalo ali ce te se jos nacekati ima daso jos toga da uradi mislim negativnog :lol: :lol: jer po vama nema nista pozitivno sto se tice njega jer vidim ja puno vas interesuje sta on kome duguje i koliko sto se kluba tice,ne daj boze da sta bude klubu ja ne znam sta bi vas dvojica pomenuti jer vi vjerovatno toliko volite bratstvo vise od nas koja ta **** politika ne zanima.

-Varate se, ja bratstvo volim i bez dase i bez vikala ali mi je ovaj prvi drazi zato sto je carsijiski covjek pa kakav god je a ovaj drugi je ruzan kao pojava ,tako da ostavite se vi makar politike na ovom forumu jer ovdje ostali ljudi pisu o igracima,pojacanjima,otkazima,trenerima itd,ovo je moj prvi i posljednji post sto se politike tice i pominjanje ovi "carsijski bolesnika".

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 26 dec 2013, 16:52

Ado78 jesam li te uzeo u usta ? Nisam. Pa prema tome mi se ne obracaj.

Mogu da pisem sta god hocu o pojavi koja se zove Nusret Helic poznatiji pod nadimkom Daso. Ti a ni slicni tebi nece mi nikada zabraniti da to radim.

Mozda smo malo otisli i off medjutim ne puno! Jer kad pogledas, sve ove price ticu se covjeka koji je "ko fol pocasni predsjednik kluba" a i corav i glup i budala i pametan zna da je on Alfa i Omega u klubu.
Svi znaju da je on pravi predsjednik a ne pocasni, koji pod samim pojmom pocasni bi samo dolazio na tribine i uzivao u utakmici a ne bi bio na terenu, naredjivao treneru koga ce ubaciti koga nece, yebavao sudijama i gostujucim igracima mater, djecu, Bogove i sve ostalo.
Koliko malo u glavi imas odaje i ovaj tvoj post gdje odmah po glupom automatizmu ti vezes politiku koju niko nije spomenuo ovdje a tako i tog cipiripija aka Hazima Vikala.
To ako se prica o negativnim osobinama covjeka koji je sebi umislio da je Staljin i Tito u jednom obliku tebe apsolutno se ne tice. Ako nemas sta reci i nadovezati se na to ili pobiti tu pricu argumentovano onda zaobidji mene licno ovdje. Ja sto kazem ja stojim iza svake svoje rijeci!
Kad me pitas koji sam znanac, reci cu ti da te i to zaboli ona stvar jer imam pravo na sutnju isto kao sto tvoj idol Daso ima trenutno pravo da radi sta mu je cejf i da vas ovce sisa kad god vam vuna naraste. Od izbora do izbora, od jednog obecanja do drugog( neispunjenog naravno).

Sve dok se tice svaka napisana rijec "pocasnog predsjednika" NK Bratstva niko meni a ni poskkoku ni drugim ljudima ne moze reci da je to offtopic niti da neko skrece sa teme. Sve je to automatski dio i NK Bratstva. Ako treba da ti nacrtam ti slobodno reci.
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 26 dec 2013, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 26 dec 2013, 17:29

Još jedan pacijent kome je glavni argument Vikalo,,,a meni se hebe za njim,,,mene samo interesuje kako počasni predsjednik može najuspješni sportski radnik,,,a šta je sa legitimnim predsjednikom,,,znatel koje predsjednik,jel mu možda isteko mandat,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 27 dec 2013, 06:35

Benjo ljubavi moja...gdje si sad da brises sve komentare ne vezane za Bratstvo nego za poliiku i slicna sranja....pise se o Hazimu Vikalu i Dasi i ko kome duguje...a moje si komentare briso i blokiro me na na forumu jer sam govorio o finansijama Slobode i Bratstva....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 dec 2013, 11:08

Idimidodjimi je napisao/la:Ado78 jesam li te uzeo u usta ? Nisam. Pa prema tome mi se ne obracaj.

Mogu da pisem sta god hocu o pojavi koja se zove Nusret Helic poznatiji pod nadimkom Daso. Ti a ni slicni tebi nece mi nikada zabraniti da to radim.

Mozda smo malo otisli i off medjutim ne puno! Jer kad pogledas, sve ove price ticu se covjeka koji je "ko fol pocasni predsjednik kluba" a i corav i glup i budala i pametan zna da je on Alfa i Omega u klubu.
Svi znaju da je on pravi predsjednik a ne pocasni, koji pod samim pojmom pocasni bi samo dolazio na tribine i uzivao u utakmici a ne bi bio na terenu, naredjivao treneru koga ce ubaciti koga nece, yebavao sudijama i gostujucim igracima mater, djecu, Bogove i sve ostalo.
Koliko malo u glavi imas odaje i ovaj tvoj post gdje odmah po glupom automatizmu ti vezes politiku koju niko nije spomenuo ovdje a tako i tog cipiripija aka Hazima Vikala.
To ako se prica o negativnim osobinama covjeka koji je sebi umislio da je Staljin i Tito u jednom obliku tebe apsolutno se ne tice. Ako nemas sta reci i nadovezati se na to ili pobiti tu pricu argumentovano onda zaobidji mene licno ovdje. Ja sto kazem ja stojim iza svake svoje rijeci!
Kad me pitas koji sam znanac, reci cu ti da te i to zaboli ona stvar jer imam pravo na sutnju isto kao sto tvoj idol Daso ima trenutno pravo da radi sta mu je cejf i da vas ovce sisa kad god vam vuna naraste. Od izbora do izbora, od jednog obecanja do drugog( neispunjenog naravno).

Sve dok se tice svaka napisana rijec "pocasnog predsjednika" NK Bratstva niko meni a ni poskkoku ni drugim ljudima ne moze reci da je to offtopic niti da neko skrece sa teme. Sve je to automatski dio i NK Bratstva. Ako treba da ti nacrtam ti slobodno reci.

Kad smo kod toga koga bi ja licno volio vidjeti u fotelji nacelnika opstine. Tu se grdno varas. Niti jednog od pomenutih likova.
Obojicu ih lagano nabijem na onu stvar.
Bravo majstore
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 dec 2013, 11:11

PlavoZuti je napisao/la:Benjo ljubavi moja...gdje si sad da brises sve komentare ne vezane za Bratstvo nego za poliiku i slicna sranja....pise se o Hazimu Vikalu i Dasi i ko kome duguje...a moje si komentare briso i blokiro me na na forumu jer sam govorio o finansijama Slobode i Bratstva....
Kakva politika? Daso je predsjednik kluba i Bog i batina u klubu, tako da je ovo direktno vezano za temu Bratstva., u čemu je problem?

PS: Ja bio na jednoj utakmici dole, i u klubu isto, i uvjerio se, a ti pratiš čitav život i da ne skontaš to za Dasu :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 27 dec 2013, 13:13

zasluzeno dobio nagradu ,daje pare u fudbal,rukomet,odbojku itd..... a ne mora ,npr.kao Imamovic da ne daje ni marke ,jel moze ? moze !!! svaka cast Daso samo tako nastavi

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 dec 2013, 14:11

ovdje bih samo naglasio da niko ne dijeli svoje vlastite pare iz Budžeta ;)
Undici stelle - ACM 1899

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 dec 2013, 16:42

http://www.opcina-gracanica.ba/index.ph ... odini.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Daso je fakat lud :lol:
Ego u svemiru :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 27 dec 2013, 17:00

sejonara je napisao/la:zasluzeno dobio nagradu ,daje pare u fudbal,rukomet,odbojku itd..... a ne mora ,npr.kao Imamovic da ne daje ni marke ,jel moze ? moze !!! svaka cast Daso samo tako nastavi
Čije pare daje?!

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 27 dec 2013, 17:32

sejonara je napisao/la:zasluzeno dobio nagradu ,daje pare u fudbal,rukomet,odbojku itd..... a ne mora ,npr.kao Imamovic da ne daje ni marke ,jel moze ? moze !!! svaka cast Daso samo tako nastavi
E da daje svoje pare to bi bilo uredu,ali prijatelju on sredstva za sport dijeli bez ikakvih kriterija,čisto onako kako mu se ćefne,ako mu neki klub nešto prigovori odmah slijede sankcije,naravno novčane bez ikakvog obrazloženja.A za izbor za naj sportskog radnika je angažiro svoje potrčke (Osman Bukva) i oni su to odradili,jednostavno čovjek imo želju oni mu je ispunili i tako ,, :lol: ko u pravoj demokratskoj zemlji ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 27 dec 2013, 18:19

Logično bi bilo da sportski radnik bude recimo predsjednik premijerligaša nekog, recimo RK Gračanica. A i što neko reče kako počasni predsjednik može biti sportski radnik godine, valjda je logično da to bude Predsjednik kluba :o
na godinu očekujem da Nusreta bude sportska radnica godine :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 dec 2013, 04:58

Benjo_AFC86 je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:Benjo ljubavi moja...gdje si sad da brises sve komentare ne vezane za Bratstvo nego za poliiku i slicna sranja....pise se o Hazimu Vikalu i Dasi i ko kome duguje...a moje si komentare briso i blokiro me na na forumu jer sam govorio o finansijama Slobode i Bratstva....
Kakva politika? Daso je predsjednik kluba i Bog i batina u klubu, tako da je ovo direktno vezano za temu Bratstva., u čemu je problem?

PS: Ja bio na jednoj utakmici dole, i u klubu isto, i uvjerio se, a ti pratiš čitav život i da ne skontaš to za Dasu :D
Kakva je onda razlika ako ja pominjem finansie Slobodinog boga i batine??? Obriso si svaki komentar koji sam napiso....banovo me i sl sranja...a ovdje pisu o dasi i hazimu vikalu...i o izborima sto nije tema vezana za klub...samo zato sto je Daso u Bratstvu ne cini opstinske izbore temom Bratstva

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 dec 2013, 05:03

7aprildomemoj je napisao/la:Logično bi bilo da sportski radnik bude recimo predsjednik premijerligaša nekog, recimo RK Gračanica. A i što neko reče kako počasni predsjednik može biti sportski radnik godine, valjda je logično da to bude Predsjednik kluba :o
U BiH imas 20-30 rukometnih klubova i bit premierligas je bit medju boljih 10-15 ekipa u Bosni....bit 2 u prvoj ligi federacije je bit medju najboljih 20-25 ekipa u BiH u kojoj imas vise nogometnih liga nego rukometnih timova....sigurno preko 1000 timova...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 28 dec 2013, 16:20

Po toj tvojoj računici treba gledat masovnost sporta tj. kvantitet a ne kvalitet. Kako onda da se desi da sportista TK-a bude tamo neki Igor Emkić član nekog kick boks ili tako nekog sličnog kluba. Koliko tih klubova ima na TK-a? Koliko takmičara se bavi profesionalno tim sportom ? A imaju sportistu kantona. Svi objektivni znaju da su ti izbori naštimani i uostalom zašto je Šule odbio tu "čast" da bude sportista godine.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 28 dec 2013, 17:56

PlavoZuti je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Logično bi bilo da sportski radnik bude recimo predsjednik premijerligaša nekog, recimo RK Gračanica. A i što neko reče kako počasni predsjednik može biti sportski radnik godine, valjda je logično da to bude Predsjednik kluba :o
U BiH imas 20-30 rukometnih klubova i bit premierligas je bit medju boljih 10-15 ekipa u Bosni....bit 2 u prvoj ligi federacije je bit medju najboljih 20-25 ekipa u BiH u kojoj imas vise nogometnih liga nego rukometnih timova....sigurno preko 1000 timova...
Jel matere ti da ima samo 20-30 rukometnih klubova?

Gdje si taj podatak nasao aj' mi obrazlozi hljeba ti tvog?

I kakve to veze uopste ima koliko klubova broji koji sport u usporedbi sa cinjenicom da je covjek koji obnasa funkciju, pazi sad, slovima napisano: "POCASNI PREDSJEDNIK NK BRATSTVO", dobio priznanje koje se daje sportskom radniku za njegov rad?

Da ti objasnim vec kad ne znas, sta je biti pocasni predsjednik, pocasni ovaj ili onaj, nebitno koja titula sve je isto. Dakle, pocasni predsjednik bi u prevodu znacilo predsjednik tek reda radi ili eto samo tako u datom momentu, tj. bez ikakve funkcije u klubu trenutno, bez ikakvog uticaja na bilo kakav rad u klubu. Ta titula se dodjeljuje nekome zbog njegovog prijasnjeg rada i doprinosa u ovom slucaju u NK Bratstvo.

Potsjetit cu da je i ta titula pocasni predsjednik kluba najvjerovatnije izmisljena i izlobirana radi Dasinog silnog EGA jer on pati od tog titularstva, i ona je licno izmisljena za vrijeme njegovog bitisanja u Bratstvu na toj poziciji predsjednika. Pitam se kako to da NK Bratstvo nikada prije nije imalo a ni proglasilo nekoga pocasnim predsjednikom? Ne mogu da vjerujem da je u ono vrijeme (u miru) nije bilo tako dobrih ljudi koji su jako dobro radili na mjestu predsjednika kluba.
Bilo je sasvim sigurno medjutim ovog pomodarstva ranije nije bilo.

Nema veze, da se vratim objasnjenju, pocasni predsjednik kluba (da to on jest kao sto nije) bi dolazio na utakmice i gledao ih striktno sa tribina ili iz neke loze, ali kako je svecana loza u nas na stadionu misaona cinjenica onda bi znaci gledao sa tribina onako.
Ne bi dakle imao nista sa klubom, ama bas nista! Nikakav dodir osim pojave na vec opisanom mjestu.
Umjesto toga, pocasni predsjednik kluba je i ispred predsjednika kluba koji je stvarni predsjednik.
Iz prilozenog se vidi da taj lik na papiru je jedna velika NULA u tome svemu, pa se cak ide dotle da ne moze dobiti ni nagradu za sportskog radnika jer ga kao takvog pocasni pregazi kad god hoce i to je sve javni dokaz da je on tu samo kao potrcko koji u datom momentu samo sluzi kao paravan ili kao krpa kojom se pokriva nesto.

Umjesto toga, pocasni predsjednik NK Bratstva je Bog i batina u klubu. Njega se pita za sve. On dovodi pojacanja, on ih tjera, on treneru kroji postavu, on trenerima govori i kad ce oni ici sa klupe i kad ce davati otkaze a ne oni, on yebe sudijama majku i djecu, on yebe igracima protivnickih ekipa majku, on postavlja direktora kluba koji svi znamo da je njegova ljubavnica i bivsa konobarica u njegovom lokalu, on glumi glavnog klauna na utakmicama i sa sirovinskim ponasanjem na kojem bi mu pozavidjeli i oni brdjani sa Ozrena i mnogo visih planina pokusava da se dodvori publici.

Svidjalo se to nekome ili ne, to je tako!

Kad vec pokusavas da nesto dokazes ko je veci sportski radnik u komparaciji predsjednika RK Gracanica i pocasnog predsjenika NK Bratstvo, da ti kazem ovako i da te pitam za misljenje?

De mi reci jesi li ikada vidio da pocasni predsjednik NK Bratstva sazove javnu skupstinu gdje objasni i obrazlozi i podastre javnosti finansijski plan NK Bratstva i opravda svaki ulozeni dinar, marku, fening, uzmi kako hoces, i sa sve dokazima pokaze u sta je novac ulozen za jednu sezonu, kao sto to uradi gospodin Nedim Music, JEDINI predsjednik nekog sportskog kluba u Gracanici koji transparentno radi svoj posao a ne u rukavicama?

Da li je to tebi kao navijacu NK Bratstva normalno da ti niko nikada ne pokaze koliko je utroseno, ulozeno i gdje je ulozeno i utroseno novca u toku jedne sezone u tvoj omiljeni klub?
Sta mislis jel to za nagrade kao najboljem sportskom radniku?
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 28 dec 2013, 19:55, ukupno mijenjano 2 puta.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 28 dec 2013, 18:50

Idimidojimi....komentar ti je toliko glup da mi je bilo mrsko citat dalje nakon sto sam procito prva dva reda....
Gdje vidis da sam ja reko da Daso zasluzuje ista....al onako sto sam preletio ocima preko tvog texta, mogu vidjet da sam pobijas svoj argument..."Daso je pocasni predsjednik i pocasni znaci da neradi nista u klubu" a onda kazes " daso je bog i batina i on dvodi pojacanja i postavlja taktiku i sve" po cemu onda i zasluzuje nagradu hehehe....
Al ocigledno da si navijac rukometa i ljubomoran sto Daso pare iz budzeta trosi na Bratstvo....samo mi nije jasno gdje si bio da seres kad su se pare iz budzeta uzimale da se placala dvorana u Gradaccu....da se placaju putovanja navijaca na Rukometne utakmice, da se dovode pojacanja....jesil mozda kad vidio Mrkonjinu kucu....i slicna sranja...prema tome....idimidodjimi ti stvarno prilici....
Ne branim Dasu niti koga drugog...i da znas ko sam znao bi da bi otjero sva **** iz Bratstva koja su ikad bila vezana za Bratstvo na bilo koji nacin...ali da ode Daso, doso bi neko drugi...
Moj argument je da je nogomet puno popularniji sport i da je tesko bit medju 20 najbojih ako se uzme u obzir da je konkurencija 1000 timova...i da se nemoze poredit ako budes medju 10 najboljih u rukometu od ukupno eto 100 timova, a nema ni poa d toga....a ti skontaj koliko ima liga i timova u BiH i u jednom i u drugom sportu....

P.S. ja bi prvi da Music dodje u Bratstvo i organizuje stvari...al znas onu staru izreku koja mi ide na zivce ali je istinita...."para vrti DJE burgija nece"

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.