FK Radnički Lukavac

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Probisvjet » 26 apr 2013, 09:20

Lukavac24 je napisao/la:pred najvazniju utakmicu sezone previse smo se usutili nesto, sta se desava? Sinoc sam nesto nacuo al ne zelim vjerovati u to, a pretpostavljam ako je istina da se nece ni pisati na ovom forumu
Vrati se unazad mjesec dana sta sam pisao, ozbiljno. Medjutim, nekima je tesko povjerovati pa lazu sami sebe.
Ovdje na forumu je nabolje zahebavati se, jer ozbiljna prica nekome ne godi i bjezi od nje. Napomenuo sam nekoliko puta, prevelike ambicije ili jos bolje receno neosnovane, vode u propast i u tugu. Gube se novci ne misleci da je moguce da se nece unovciti. Kada se pocne licitirati mora se znati koliko imas u djepu ili si donji.
Sve u svemu, kada dodje kraj prvenstva naci cu svoje postove i postaviti ih, da vide oni sto sada ne mogu da vide.
Ne treba gurati u usta zalogaj koji se ne moze progutati, jer moguce je udaviti se bez potrebe.
Ko skonta, skonta, a ko ne i ne treba.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 apr 2013, 10:13

Ipak je sve dobro, momci će "poginuti" u nedjelju za pobjedu, idemo Radnički samo naprijed.....:)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 apr 2013, 10:59

U nedjelju vam nema Slomića i Trumića,oni su u prvoj postavi kooliko znam bitni su igraci,sad vidim zbog zutih ne igra ni Dzanić neki,jel i on vazan igrac ili? i Gogic neki zbog ozljede nemoze nastupiti,molim odgovor :D

Mi izgleda kompletni dolazimo,upitan je samo Jurčević. bit ce dobra utakmica ako bog da i nek bolji dobije,idemo po tri boda :D sretno! 8-)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 apr 2013, 12:29

Probisvjet je napisao/la:
Lukavac24 je napisao/la:pred najvazniju utakmicu sezone previse smo se usutili nesto, sta se desava? Sinoc sam nesto nacuo al ne zelim vjerovati u to, a pretpostavljam ako je istina da se nece ni pisati na ovom forumu
Vrati se unazad mjesec dana sta sam pisao, ozbiljno. Medjutim, nekima je tesko povjerovati pa lazu sami sebe.
Ovdje na forumu je nabolje zahebavati se, jer ozbiljna prica nekome ne godi i bjezi od nje. Napomenuo sam nekoliko puta, prevelike ambicije ili jos bolje receno neosnovane, vode u propast i u tugu. Gube se novci ne misleci da je moguce da se nece unovciti. Kada se pocne licitirati mora se znati koliko imas u djepu ili si donji.
Sve u svemu, kada dodje kraj prvenstva naci cu svoje postove i postaviti ih, da vide oni sto sada ne mogu da vide.
Ne treba gurati u usta zalogaj koji se ne moze progutati, jer moguce je udaviti se bez potrebe.
Ja evo prvi nisam skontao. De molim te, bez umotavanja, napiši konkretno na što misliš i šta želiš reći ovim postom.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 26 apr 2013, 12:30

Trumi samo jedna utakmica ne igranja zbog crvenog protiv Kaknja. Na osnovu čega je Slomić dobio 4 utakmica, da je obratno pa inekako al ovako nigdje veze. :lol:

Pozitivno me iznenadila ova vijest o samo jednoj utakmici kazne za Trumu.
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 apr 2013, 12:32

nkvitez je napisao/la:U nedjelju vam nema Slomića i Trumića,oni su u prvoj postavi kooliko znam bitni su igraci,sad vidim zbog zutih ne igra ni Dzanić neki,jel i on vazan igrac ili? i Gogic neki zbog ozljede nemoze nastupiti,molim odgovor :D

Mi izgleda kompletni dolazimo,upitan je samo Jurčević. bit ce dobra utakmica ako bog da i nek bolji dobije,idemo po tri boda :D sretno! 8-)
Ne znam samo kako su mogli staviti Džanića na ovu listu suspendovanih. Njegov prvi karton je bio protiv Krajišnika, a treći sad u Kaknju. Ja mislim da se kartoni dobiveni protiv Krajišnika brišu svima, kao i rezultat i utakmica i sve ostalo.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 26 apr 2013, 12:34

Zoom088 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:U nedjelju vam nema Slomića i Trumića,oni su u prvoj postavi kooliko znam bitni su igraci,sad vidim zbog zutih ne igra ni Dzanić neki,jel i on vazan igrac ili? i Gogic neki zbog ozljede nemoze nastupiti,molim odgovor :D

Ne znam samo kako su mogli staviti Džanića na ovu listu suspendovanih. Njegov prvi karton je bio protiv Krajišnika, a treći sad u Kaknju. Ja mislim da se kartoni dobiveni protiv Krajišnika brišu svima, kao i rezultat i utakmica i sve ostalo.
Ako je tako, mora se to provjeriti, moguće da su i oni pogriješili, trebaće nam Džanić u nedjelju.
1921
1989

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 26 apr 2013, 12:45

staragarda je napisao/la: jao ,jao...ja neznam sta se sa vama desava...lukavcanima mislim....cuj,nece se pisat po forumu :lol: :lol: ..sto to..kao malo se pravimo blesavi pa niko ne zna da ce se kupovat tekme do kraja i da cete vi kao i mi pokusat se domoc miki maus lige na sve moguce nacine....a jeste..mojne da se to pise po forumima :roll:
Evo da se ne pravimo blesavi cuo sam ranije da se Slobodi stima, i onda je Slomic dobio 4 utakmice kazne pazi slucajno cetvrta tekma je protiv Slobode ;) ;) Da se ne pravimo blesavi ovo u mostaru se ne bi trebalo registrovat 0-3 ;)

Amerikanac gleda na sve nacine gdje sta da kupi to ptice znaju... da se ne pravimo blesavi :D

Radnicki sa dr strane ce pokusati dog sa Gracanicom bodove Bihacu da ispadne Capljina ali tesko za izvesti... eto da se ne pravimo blesavi druze :D
Zadnja izmjena: JohnLowe, dana/u 26 apr 2013, 12:48, ukupno mijenjano 1 put.
inace ?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 apr 2013, 12:51

Zoom088 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Ja evo prvi nisam skontao. De molim te, bez umotavanja, napiši konkretno na što misliš i šta želiš reći ovim postom.
Ma dobro ti znas o cemu sam pisao. Uostalom ne mogu da kazem na glas ko ce izvisiti, jer onda neki protumace na zlonamjeran nacin. Toliko za sada. Ostaje da pratimo razvoj situacije i vrijeme ce pokazati svoje.
Zelim vam pobjedu u nedjelju.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 apr 2013, 12:57

Ja i dalje ne kontam majstore.

Ono što znam je da mi je inbox ovih dana pretrpan pitanjima "jel' se to prodala utakmica Vitezu; jel' to Vojvodić napustio klub..." i tome slično.

Stvarno nemam više volje ni želje da ikome objašnjavam, tako da ovi koji nisu dobili odgovore putem PP-a, neka potraže neke koji jesu i neka im se to kopira. Meni je više dosadilo.

Hajd' što inbox, nego i telefon stalno zvoni, SMS...na ulici ljudi zapitkuju.

Peta kolona u Lukavcu je odradila svoje. Ali neće još dugo. A kako vidim, peta kolona radi i na forumu.

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 26 apr 2013, 12:59

Probisvjet je napisao/la:nisam skontao. De molim te, bez umotavanja, napiši konkretno na što misliš i šta želiš reći ovim postom.
Ma dobro ti znas o cemu sam pisao. Uostalom ne mogu da kazem na glas ko ce izvisiti, jer onda neki protumace na zlonamjeran nacin. Toliko za sada. Ostaje da pratimo razvoj situacije i vrijeme ce pokazati svoje.
Zelim vam pobjedu u nedjelju.
Pa reci nam hocemol to mi izvisit ? Ja sam vec cuo da hocemo pa eto nek ti bude lakse rec :)
inace ?

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 26 apr 2013, 13:42

JohnLowe je napisao/la:
staragarda je napisao/la: jao ,jao...ja neznam sta se sa vama desava...lukavcanima mislim....cuj,nece se pisat po forumu :lol: :lol: ..sto to..kao malo se pravimo blesavi pa niko ne zna da ce se kupovat tekme do kraja i da cete vi kao i mi pokusat se domoc miki maus lige na sve moguce nacine....a jeste..mojne da se to pise po forumima :roll:
Evo da se ne pravimo blesavi cuo sam ranije da se Slobodi stima, i onda je Slomic dobio 4 utakmice kazne pazi slucajno cetvrta tekma je protiv Slobode ;) ;) Da se ne pravimo blesavi ovo u mostaru se ne bi trebalo registrovat 0-3 ;)

Amerikanac gleda na sve nacine gdje sta da kupi to ptice znaju... da se ne pravimo blesavi :D

Radnicki sa dr strane ce pokusati dog sa Gracanicom bodove Bihacu da ispadne Capljina ali tesko za izvesti... eto da se ne pravimo blesavi druze :D

To čuo od nekog da je taj neko čuo od nekog ne pije vode.
kako bi ti registrovao utakmicu koju prekinu neke osobe ( navijači zrinjskog) i počnu tuči i navijače i igraće jer domaćin nije doveo više od dva policajca na utakmicu. Da to nije slobodina greška možda pa nju treba kaznit.
Jesi li ti vidio da je amerikanac nekom nešto platio. :?: okani se ti ptica.

Znam da vam je kriza sad malo ali ste previsoko poletili, malo smirite tenzije vi ste u glavama već bili ušli u premijer ligu.

Sretno.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 apr 2013, 14:04

VolimRadnicki je napisao/la:Trumi samo jedna utakmica ne igranja zbog crvenog protiv Kaknja. Na osnovu čega je Slomić dobio 4 utakmica, da je obratno pa inekako al ovako nigdje veze. :lol:

Pozitivno me iznenadila ova vijest o samo jednoj utakmici kazne za Trumu.

Eto jel opet savez radi protiv vas, jel opet sloboda kriva sto vam je Truma dobio samo jednu utakmicu hahaha, a ima pravilnik na stranici nogometnog saveza FBIH gdje lijepo pise ako igrac nesportski postupi i udari namjerno igraca bez lopte minimalna kazna mu je 3-10 utakmica, mrsko mi sad traziti da vam to kopiram al mislim da je tako

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2013, 14:21

Kad je cijeli svijet vidio sta amerikanac radi sa slogom s.h. i ono strasno sudjenje (mladost-proleter) mozete zamisliti sta je u stanju sa slobodom da uradi. Mogu se naslutiti neke mutne radnje al vi ste jaci i izdrzite.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 apr 2013, 14:36

terabajt je napisao/la:Kad je cijeli svijet vidio sta amerikanac radi sa slogom s.h. i ono strasno sudjenje (mladost-proleter) mozete zamisliti sta je u stanju sa slobodom da uradi. Mogu se naslutiti neke mutne radnje al vi ste jaci i izdrzite.
Kad je cijeli svijet vidio šta se Slobodi uradi prošle sezone zamisli onda šta je Sloboda sad spremna radit :) . Ja ljetos u Slavonskom Brodu na turninu koji je Sloboda igrala, hrvatski policajci inače navijači Hajduka ibrete se i ne mogu da vjeruju da je Sloboda (i kako je) ispala u 2. ligu. Smirite malo strasti, teško da će se ponovit bruka od prošle sezone ikad više u BH fudbalu.
075

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 26 apr 2013, 17:15

TzBulevar87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Kad je cijeli svijet vidio sta amerikanac radi sa slogom s.h. i ono strasno sudjenje (mladost-proleter) mozete zamisliti sta je u stanju sa slobodom da uradi. Mogu se naslutiti neke mutne radnje al vi ste jaci i izdrzite.
Kad je cijeli svijet vidio šta se Slobodi uradi prošle sezone zamisli onda šta je Sloboda sad spremna radit :) . Ja ljetos u Slavonskom Brodu na turninu koji je Sloboda igrala, hrvatski policajci inače navijači Hajduka ibrete se i ne mogu da vjeruju da je Sloboda (i kako je) ispala u 2. ligu. Smirite malo strasti, teško da će se ponovit bruka od prošle sezone ikad više u BH fudbalu.
De nam navedi koju je to utakmicu sloboda ostecena u PL prosle sezone? Ko vam je kriv kad ste sami prosuli 20 bodova kod kuce.I onda zadnje kolo ne opucate po golu u lukavici.
A vidim da probisvjet pametuje koda nije do juce ljubio dupe velikom gospodinu Nijazu Gracicu i dalje ljubi istu stvar samo drugom velikom gospodinu. Ko li ce biti treci?
Vjerovatno ako udju u PL to bi trebao bit smrad Mithat Arnautovic koji kopa i rukama i nogama da sjebe vitez i Radnicki pozdravim mu gospodju ovom prilikom.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 apr 2013, 17:26

Ma zbog par pojedinaca iz Tuzle koji pametuju ovdje ja bi volio da mi sad prodamo utakmicu Vitezu i svakako naredno kolo Slobodi je genocid u Vitezu, ljudima odgovara i 1-0 pobjeda jer su izgubili u Tuzli 3-2, i sa dvije pobjede Vitez je novi premierligaš, a ovi s nama nek igraju i sljedeće sezone, a kad se ispadne u niži rang jako teško se vraća bogami......;)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 apr 2013, 17:29

lukavac_21 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
De nam navedi koju je to utakmicu sloboda ostecena u PL prosle sezone? Ko vam je kriv kad ste sami prosuli 20 bodova kod kuce.I onda zadnje kolo ne opucate po golu u lukavici.
A vidim da probisvjet pametuje koda nije do juce ljubio dupe velikom gospodinu Nijazu Gracicu i dalje ljubi istu stvar samo drugom velikom gospodinu. Ko li ce biti treci?
Vjerovatno ako udju u PL to bi trebao bit smrad Mithat Arnautovic koji kopa i rukama i nogama da sjebe vitez i Radnicki pozdravim mu gospodju ovom prilikom.
Nijaz Gracic je veliki gospodin. Jedino je on progovorio o lopovluku i namjestanju da Sloboda ispadne. A sto se tice ovog boldiranog samo seljacic moze da prica na taj nacin. Sigurno i jesi seljacic, samo sto mislis da nisi..
Medjutim ove godine ste pusiona, eto sada otvoreno kazem, a to ces se i uvjeriti uskoro. Greska vasa sto sada nemate bar 15 bodova prednosti i niko vam nije kriv sto niste stekli toliku prednost. Pobjedite Vitez, Slobodu i ostale utakmice do kraja i onda krojite sami sebi kapu.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 apr 2013, 17:33

Ma i trebali ste ispasti 10 godina borba za opstanak nije više zanimljivo bilo, sami ste sebi krivi, sad ste tu gdje jeste i kažem teško se vratiti kad se ispadne, a ako bude ovako kao što ja znam mi pobjeđujemo vas i na Tušnju.....;)

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 apr 2013, 17:49

samolukavac je napisao/la:Ma zbog par pojedinaca iz Tuzle koji pametuju ovdje ja bi volio da mi sad prodamo utakmicu Vitezu i svakako naredno kolo Slobodi je genocid u Vitezu, ljudima odgovara i 1-0 pobjeda jer su izgubili u Tuzli 3-2, i sa dvije pobjede Vitez je novi premierligaš, a ovi s nama nek igraju i sljedeće sezone, a kad se ispadne u niži rang jako teško se vraća bogami......;)
Ma to roleee, samo po onoj staroj: nek komšiji crkne krava, al nek crkne i meni krava da komšija nema od koga kupovati mlijeko.

A za ovo podvučeno, Radnički nam je dokaz, 4 godine su "čučali" u Drugoj Federalnoj, a o PL da i ne spominjemo ..
samolukavac je napisao/la:Ma i trebali ste ispasti 10 godina borba za opstanak nije više zanimljivo bilo, sami ste sebi krivi, sad ste tu gdje jeste i kažem teško se vratiti kad se ispadne, a ako bude ovako kao što ja znam mi pobjeđujemo vas i na Tušnju.....;)
Eh šta li si ti pratio, u tih zadnjih 10 godina najbolja sezona Slobodi bješe 2008/09 kada je bila na trećem mjestu, a ostalih godina pozicije od 5 do 10 mjesta od 16 klubova - i ne bi se reklo da je to baš borba za opstanak. Ma hajd, takvim kao što si ti je to teško shvatiti.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.