haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Tomu treba izbaciti iz lige...ozbiljno vam ja to..pa ako misli varati neka vara na drugome mjestu..a ne ovako..svi se posteno okupili..ja dodjem sad na forum...pogledam komentare..i odjednom to da sam igrao sa njim utakmicu i da sam izgubio 6-5 ?? glup mozda jesam ali ćorav nisam...Ako mislite ovako ovo izvoditi..onda mene mozete izbrisati iz lige...
ako zatreba, mogu ja bit' svjedok 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sad cu ja napravit sobu, saljem ti na pp link i passTomaZdravkovic je napisao/la:ajde daj passHans je napisao/la:Toma koji je pass, trebo si rec da je Arogantni's room
Ajd ako Toma nije online, ajd neko friendly samnom odmah
mene izbrisite iz lige...
POSTO NEMA NIKAKVIH SVJEDOKA NI SLIKA NI REPLAY SAMO TVOJA RIJEC PROTIV NJEGOVE...IGRAJTE PONOVO. I OD SAD JE OBAVEZAN SCREENSHOT ILI REPLAY !! I OVO SE NIKAD PRIJE NIJE DESAVALO MISLIO SAM DA NECE NI SAD...
hajde da ja budem svjedok, već sam se ponudio...
ovo je sramota za @Tomu, kalja ime dobrog čovjeka
al' to nije tema ove priče 
ovo je sramota za @Tomu, kalja ime dobrog čovjeka
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
Hajd ponovno da te razbucam jednom za svagda..... Svi dodjite Arogantni room pass ssba....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja ušao u sobu i za ovo vremena se @xinxee nije ni pojavio, dakle, vjerovatno ne govori istinu + tu je svjedok, ipak 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da, ja sam svjedok.anonimni je napisao/la:ja ušao u sobu i za ovo vremena se @xinxee nije ni pojavio, dakle, vjerovatno ne govori istinu + tu je svjedok, ipak
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pa ti reče hajde, a je li on uopšte bio online tad? 
Bio je jos jedan ovakav slucaj u prosloj ligi. Odsad se dogovarajte na PP i stavite pass. , al ne tipa ss.ba,ssba itd. , nego nesto bezze npr. cvrcak,maslačak itd. 
starmo94 je napisao/la:Bio je jos jedan ovakav slucaj u prosloj ligi. Odsad se dogovarajte na PP i stavite pass. , al ne tipa ss.ba,ssba itd. , nego nesto bezze npr. cvrcak,maslačak itd.
bio je on tu i ja sam odmah ušao u sobu @Arogantnog, i pogled'o sam minutu-dvije poslije i @xinxee nije bio onlineUnica_Liverpool_ je napisao/la:Pa ti reče hajde, a je li on uopšte bio online tad?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
momci..ja sam rekao da me izbrisete iz lige...i zbog cega onda da dolazim u vas room?
1. Nije mi poslao ni pass kad sam ga trazio
2.Svoje misljenje sam rekao
3.Zamjenite me sa nekom drugom facom,jer moj fitilj je kratak...
Nemojte zamjeriti.....vama zelim srecu u igri...i zabavljajte se..
1. Nije mi poslao ni pass kad sam ga trazio
2.Svoje misljenje sam rekao
3.Zamjenite me sa nekom drugom facom,jer moj fitilj je kratak...
Nemojte zamjeriti.....vama zelim srecu u igri...i zabavljajte se..
- TomaZdravkovic
- Kontakt:
[img][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6013/80913836.png[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Posto me je namargicio jednom evo dokaz da je bio tu i ja sam ga ponovno i napisao je da necezvao iako evo po poslednji put VELIKIM ALLAHOM se zaklinjem da sam ga pobjedio 6:5 i takodjer se VELIKIM ALLAHOM zaklinjem da sam ga pitao da slikam on je rekao da nema potrebe i da ce potvrditi i takodjer VELIKIM ALLAHOM se zaklinjem da je u sobi bio forumas pod imenom @mouse odnosno na haxu @Osmanbuz ili guz uglavnom nebitno....
Nakon sto sam ga pobjedio zvao sam jos 2 puta ako hoce da igra nek se javi jos bi mi veci gust bio da ga ponizim al' ocigledno nije htio, smio ili sta vec....
Ja ga vise necu zvati i ne pada mi napamet da igram vise sa njim ako hocete iskljucite ili mene ili njega al' ja ne igram vise protiv njega jer nemam namjeru pisati molbe nikome to sam radio u srednjoj i ne pise mi se vise....
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Posto me je namargicio jednom evo dokaz da je bio tu i ja sam ga ponovno i napisao je da necezvao iako evo po poslednji put VELIKIM ALLAHOM se zaklinjem da sam ga pobjedio 6:5 i takodjer se VELIKIM ALLAHOM zaklinjem da sam ga pitao da slikam on je rekao da nema potrebe i da ce potvrditi i takodjer VELIKIM ALLAHOM se zaklinjem da je u sobi bio forumas pod imenom @mouse odnosno na haxu @Osmanbuz ili guz uglavnom nebitno....
Nakon sto sam ga pobjedio zvao sam jos 2 puta ako hoce da igra nek se javi jos bi mi veci gust bio da ga ponizim al' ocigledno nije htio, smio ili sta vec....
Ja ga vise necu zvati i ne pada mi napamet da igram vise sa njim ako hocete iskljucite ili mene ili njega al' ja ne igram vise protiv njega jer nemam namjeru pisati molbe nikome to sam radio u srednjoj i ne pise mi se vise....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Emir ZENICA
- Kontakt:
a ja cirkusa majko moja 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ima li ko da odigramo prijateljsku ili ako je @Unica tu da odigramo 2. kolo ako možemo ?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mozete igrati prvo i drugo kolo.
vm22 6-0 Unica Liverpool

Sretno u nastavku

Sretno u nastavku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.