To je jedino sto mogu. MM im je ogadio ovaj sport

Moderator/ica: rio_Ferdy88
To je jedino sto mogu. MM im je ogadio ovaj sport
Pa ne znam da ga je iko gurao u neke top vozace
ja sam to znao još one prve godine kad su mu poklonili naslov protiv Martina.
pa dobro nije da ga nisu dizali, talijani pogotovo, mislim slazem se sa svim napisanim, ja sam mislio da ce moci pruziti jaci otpor marku na stranu sve sto je vidjeno reko izvuci ce sad ono najbolje iz sebe dolaskom ovog u njegovu ekipu al poslije danasnje utrke to je zavrsena prica a pecco bi se mogao zabrinuti za svoje mjesto, njemu je veci problem sto ga i alex oducava jer je konstantno ispred njega ne znam jel imao jedan il mozda dva vikenda bolja od alexa do sadmiki_92 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:49Pa ne znam da ga je iko gurao u neke top vozace
Jedan od slabijih dvostrukih sampiona, Pedrosa koji nikad nije osvojio titulu u GP klasi je vanzemaljac za njega
Slican profil Lorenzu gdje sve mora biti savrseno da bi pobjedio, samo sto je Lorenzo 3x bolji i talentovaniji
4 sezone je imao najbolji motor i uzeo 2 titule jedva
Sam dolazak Marca u fabricki Ducati govori koliko su vjerovali da im Pecco moze donijeti jos neku titulu
Martin je još precjenjeniji od Pecca.
Bolji je od njega gotovo u svim parametrima, ima Moto2 titulu koja je vrijednija od Martinove Moto3 titule, u posljednje 3 godine je osvojio 2 titule i ostvario ca 25 pobjeda a Martin osvojio 1 titulu i ostvario 7 pobjeda na identičnom motoru.
Od nekog ko zna ko je Chip Ganassi očekujem da ima bar malo pojma o auto-moto sportu. A ti si tu baš tanak.Chip je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:12ja kolko znam martin je vozio u satelitskom timu a pecco u fabričkom. da tu nema razlike i da nije bitno onda markez ne bi insistirao da iz gresinija pređe u fabričku ekipu a ne kako su neki hteli u pramac.
inače martin je prošle godine 'tukao' pecca tako da ja bih tu stavio tačku.
a da je gp24 bolja od gp25 samo ću se nasmejati jer onda ne mogu verovati da fabrički dukati to ne zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.