Bravo Hagi-ja.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast.
................................. 
Bravo Hagi-ja.
Bravo Hagi-ja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast..................................
Bravo Hagi-ja.
Miske je opet kriv za poraz od Besiktasa, zato sto nije prisustvovao utakmici.
E moj Hagi ...
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 28 nov 2010, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Misketa ce sada Wolfsburg htjeti nazad,jer igraju ocajno,Diego im nista ne pomaze i bez kvalitetnih pojacanja borit ce se za opstanak! siguran sam da ce zeljeti Misimovica nazad,a to ce i Misketu dobro doci!
Momentalno je sve moguće (kako kaže Miske)...ostanak, povratak u Wolfsburg ili odlazak u Rusiju ili Švedsku.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najprije ce on nazad medju Vukove. Ovim svakako ne cvjetaju ruze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cucla Hagi-ja palac ko' odojence nakon drugog primljenog gola.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.harishp je napisao/la:Sto krenu Galatu,otkad Misketa smakose.Svaka im cast..................................
Bravo Hagi-ja.
Tamo ti je kraj sezonegeronimo je napisao/la:Momentalno je sve moguće (kako kaže Miske)...ostanak, povratak u Wolfsburg ili odlazak u Rusiju ili Švedsku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa možda baš zbog toga.
Misimović: „Es gibt noch keine Entscheidung. Die muss ich abwarten, dann sehe ich weiter. Im Moment ist alles denkbar: Bleiben, nach Wolfsburg zurückgehen oder zu einem Verein in Russland oder Schweden wechseln.“
http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... t-mehr-aus
Misimović: „Es gibt noch keine Entscheidung. Die muss ich abwarten, dann sehe ich weiter. Im Moment ist alles denkbar: Bleiben, nach Wolfsburg zurückgehen oder zu einem Verein in Russland oder Schweden wechseln.“
http://www.waz-online.de/Wolfsburg/WAZ- ... t-mehr-aus
Vom Jäger zum Gejagten
Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.
Što Virtu reče, turska liga nije ništa posebno i njegova velika greška je što je otišao upravo tamo. Turci su takvi ljudi - nikakvi. Očito je da Wolfsburgu ne ide bez njega. No, sad nije pametan potez da se vrati u Wolfsburg, ionako Džeko odlazi. Možda bi za njega najbolje bilo da pronađe sreću u jednom stabilnom bundesligašu kao što je HSV, Werder, Stuttgart... Ipak, ti klubovi variraju, igraju (po)nekad Evropu, nekad se bore za opstanak, nekad za titulu.
Nadam se da će pobjeći iz Istanbula i pronaći klub i vratiti staru formu. Sretno Miske!
Što Virtu reče, turska liga nije ništa posebno i njegova velika greška je što je otišao upravo tamo. Turci su takvi ljudi - nikakvi. Očito je da Wolfsburgu ne ide bez njega. No, sad nije pametan potez da se vrati u Wolfsburg, ionako Džeko odlazi. Možda bi za njega najbolje bilo da pronađe sreću u jednom stabilnom bundesligašu kao što je HSV, Werder, Stuttgart... Ipak, ti klubovi variraju, igraju (po)nekad Evropu, nekad se bore za opstanak, nekad za titulu.
Nadam se da će pobjeći iz Istanbula i pronaći klub i vratiti staru formu. Sretno Miske!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Probisvjet
- Kontakt:
Podrska Misketu!! Ne daj se, ima u tebi jos goriva za najjace tekme!!!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- majestic24
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.
Ministre slazem se sa tobom...Turci su nikakav narod. Isao sam na Tursko - Bosanski koledz i znam kako oni razmisljaju. Jbt,oni samo cijene svoje...svi ostali su "g.o.v.n.a" za njih. Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??
Galatasary je definitivno u velikom rasulu. Sad se vidi koliko je njih Rajkard drzao dobro. Da Bog da Miske otisao u HSV. Ako je s dzekom imao 20 ass u sezoni,s RVN i petricem ce imati 30.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- JuveSissoko
- Kontakt:
hihih, mozda bi sto se tice toga ,trebali nesto od njih i da naucimo , makar sto se ekonomije tice, welcome to G20 a mi cemo da drkamo kitumajestic24 je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.
Ministre slazem se sa tobom...Turci su nikakav narod. Isao sam na Tursko - Bosanski koledz i znam kako oni razmisljaju. Jbt,oni samo cijene svoje...svi ostali su "g.o.v.n.a" za njih. Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??
Galatasary je definitivno u velikom rasulu. Sad se vidi koliko je njih Rajkard drzao dobro. Da Bog da Miske otisao u HSV. Ako je s dzekom imao 20 ass u sezoni,s RVN i petricem ce imati 30.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- majestic24
- Kontakt:
Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
zato mi cijenimo svacije a svoje najmaanje.....i bas nam je lijep standard!majestic24 je napisao/la:Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
A u kantini si mogao samo ülkerove keksove i cokolade da kupis, nista ovo drugo...majestic24 je napisao/la:MinistaR je napisao/la:Ne znam zašto, ali Misketa sam uvijek volio. Kao igrača i kao čovjeka. Žao mi je što mu se sve ovo dešava, što je on ispao negativac, loše pojačanje il' šta sve ne, a svi dobro znamo o kakvom igraču se radi.
Covjece,oni nece da piju standardnu Coca-Colu vec im salju iz Turske neku "Turk Colu". Treba li da ti daljem pisem o njima??
Doduse, @Zeljovac je koliko se sjecam tamanio i keksove i kolu, neka me ispravi ako grijesim...
Bice Miske OK, sreca pa sad svakako ide pauza, a vidjet cemo sta ce donijeti proljece... Ne sumnjam da ce iz ovoga izaci jos mentalno jaci.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Principatus
- Kontakt:
Malo impresija. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
majestic24 je napisao/la:Nije jarane bitna ekonomija niti ista drugo. Jednostavno,oni su bolestan narod. Kako ocekivati da te neko cijeni,ako ti necijenis nikoga
nikad nista gluplje procito nisam...da je nama bogdo ta bolest...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Salis se, zar ne!?Virtu4l je napisao/la:Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.
Svašta. Čuj Turci nikakav i bolestan narod
I to sve zato što se tamo Misimović s loptom nije sastavio i što ga je Rumun preselio na klupu
Išao sam i ja u istu školu k'o ovaj Majestic, pa ne nosim ni slične impresije. Zvjezdan je k'o kralj dočekan i tako bi bio i tretiran da je igrao kako zna.
Ništa me nije moglo iznenaditi na ovom forumu, ali sam ipak začuđen zaključkom da je za Misimovićeve loše igre kriv "nikakav i bolestan" narod.
Bolić i Baljić nisu imali tih problema, već su prekucali ligu u gigantima kakvi su Fener i Galata. Pa Zvjezdan nekoliko utakmica u reprezentaciji nije dotakao loptu, pa niko nije krivio naš narod, selektora(zbog toga), vanzemaljce...
Ništa me nije moglo iznenaditi na ovom forumu, ali sam ipak začuđen zaključkom da je za Misimovićeve loše igre kriv "nikakav i bolestan" narod.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
To je valjda mislio po uzbuđenju koje on lično osjeti u toku tih utakmica.cole-ch je napisao/la:Salis se, zar ne!?Virtu4l je napisao/la:Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.