NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
Rose i Roy definitivno.
@aleme što je Malone jači od Barkleya?
@aleme što je Malone jači od Barkleya?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pocelo i ovo.Love ispred Kempa
Love sa par playoff utakmica u top 100 svih vremena

Love sa par playoff utakmica u top 100 svih vremena

Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 20 jan 2016, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Tracy3McGrady je napisao/la:Da preokrenemo temu, ko su po vama top-5/10 igraca koji zbog povreda nisu uradili ono sto su bili u stznju dz istih nije bilo?
Envoyé de mon GT-S7710 en utilisant Tapatalk
bill walton prije svih
Ovdje ce biti sprdnje do plafona.Raul_64 je napisao/la:Pocelo i ovo.Love ispred Kempa![]()
Love sa par playoff utakmica u top 100 svih vremena![]()
Evo prva ovo što si naveo. Meni je glupo ikako na ovu listu stavljati igrace koji nisu završili karijeru.
Belmin6 je napisao/la:Ovdje ce biti sprdnje do plafona.Raul_64 je napisao/la:Pocelo i ovo.Love ispred Kempa![]()
Love sa par playoff utakmica u top 100 svih vremena![]()
![]()
Evo prva ovo što si naveo. Meni je glupo ikako na ovu listu stavljati igrace koji nisu završili karijeru.
ne staviti bryanta,duncana,jamesa?
5 najboljih odbrambenih igraca ikada? Redoslijed je bitan.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Svaka cast, njega smo svi zaboravili. Najinteligentniji centar ikad.filip13 je napisao/la:Tracy3McGrady je napisao/la:Da preokrenemo temu, ko su po vama top-5/10 igraca koji zbog povreda nisu uradili ono sto su bili u stznju dz istih nije bilo?
Envoyé de mon GT-S7710 en utilisant Tapatalk
bill walton prije svih
@Clutch
Russell, Wilt, Hakeem, Wallace, Rodman.
Imam istu samo Dikembe na 5. mjesto umjesto Wilta. Neam pojma kakav je Wilt bio defanzivac.Epidaurus je napisao/la: Svaka cast, njega smo svi zaboravili. Najinteligentniji centar ikad.
@Clutch
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kobea možeš staviti, jer je objavio kraj. Može i Tim, ali sigurno ce ove godine napadati titulu, tako da kada objavi kraj, staviš igraca na listu i to je to.filip13 je napisao/la:ne staviti bryanta,duncana,jamesa?
Jamesa je itekako glupo stavljati na te all-time liste, jer ima još minuta košarka ispred sebe, tako da se nikad ne zna. Stavio ga sad ili za pet, šest godina isto ti dodje, nece biti oštecen.
Da ga j.e.b.e.s moro je bit defanzivno cudo s onakvom atletikom. LBJ je atletski vanzemaljac a opet je mala maca za Wiltovu atletiku i snaguClutch je napisao/la:Imam istu samo Dikembe na 5. mjesto umjesto Wilta. Neam pojma kakav je Wilt bio defanzivac.Epidaurus je napisao/la: Svaka cast, njega smo svi zaboravili. Najinteligentniji centar ikad.
@Clutch
Cini mi se da ima onaj jedan klip o WIltovoj odbrani, nisam 100%. Al eto ako cemo iskljucit te iz kosarkaske prahistorije (Wilta i Russella dakle) onda bi moja lista bila Hakeem, Wallace, Rodman, Mutombo i Duncan.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Arenas, Roy i Rose od ovih sto sam ih gledao.
I Wade bi bio jos bolji iako je i ovako odlicnu karijeru imao.
Nemoj mi samo reci da Grant Hilla nisi gledao
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Gledao sam ga kad su ga vec povrede unistile bile.BernardBarnjak je napisao/la:Greivis je napisao/la:Arenas, Roy i Rose od ovih sto sam ih gledao.
I Wade bi bio jos bolji iako je i ovako odlicnu karijeru imao.
Nemoj mi samo reci da Grant Hilla nisi gledao
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- TravisBickle
- Kontakt:
Kevin Love, James Harden, Marc Gasol u top 100

- Donnie Darko
- Kontakt:
Marc Gasol po meni i nije los izbor. Ima priznanja i nekoliko dobrih runova u playoffu.
A ova druga dvojica, gle Harden ce biti jednoga dana ocigledno, Love veooma upitan kako stvari stoje, ali trenutno nemaju tu sta traziti.
A ova druga dvojica, gle Harden ce biti jednoga dana ocigledno, Love veooma upitan kako stvari stoje, ali trenutno nemaju tu sta traziti.
RussellClutch je napisao/la:5 najboljih odbrambenih igraca ikada? Redoslijed je bitan.
Duncan
Wilt
Wallace
Pippen
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Duncan i Pippen ne mogu ni naopako ispred Dreama i Rodmana bit. Nit Duncan moze ispred Wallacea i Wilta bit.Kawhi je napisao/la:RussellClutch je napisao/la:5 najboljih odbrambenih igraca ikada? Redoslijed je bitan.
Duncan
Wilt
Wallace
Pippen
- adriano_leite
- Kontakt:
Shvatite da je jedina ispravna lista ona koju sastavi Epidaurus. Sve pored toga je nemoguce i netacno.
Moja lista: Hakeem, Wallace, Rodman, Mutombo i Duncan.
Moja lista: Hakeem, Wallace, Rodman, Mutombo i Duncan.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Lijepo je da si konacno naucio.adriano_leite je napisao/la:Shvatite da je jedina ispravna lista ona koju sastavi Epidaurus. Sve pored toga je nemoguce i netacno.
adriano_leite je napisao/la:Shvatite da je jedina ispravna lista ona koju sastavi Epidaurus. Sve pored toga je nemoguce i netacno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.