NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 02 okt 2011, 23:43

Giallorossi je napisao/la:Jel imamo sansu za playoff makar ? :?
Vidjet cemo poslije iduceg kola, kad budemo igrali sa Detroitom, koji je 4:0 u ovoj sezoni, i igra odlicno, pogotovo u drugom poluvremenu. Evo gubili 24 razlike protiv Dallasa, i na kraju pobjedili. Proslo kolo gubili 20 razlike protiv miesote, i opet pobjedili. A i GB unistava sve redom ... tako da veoma tesko mozemo u playoff. pogotovo saovom igrom.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2011, 00:01

ma tesko cemo u playoff, ali eto ostje nam neka nada, ali imamo jako tezak rapsored ebiga....Detroit ebiga dolazi do dvije sretne pobjede ne znam sta da kazem, zatim izgubili smo kuci od Peckersa sto je jos losije za nas, a necu ni da spominjem igru u zadnje 3 utakmice to je posebno :)....3th down odbrana mora poceti igrati, doduse danas su znali nesto i da zaustave, ali kazem 2td smo primili iz 3th downa , i jos jedan dozvolili kada su nam dva puta u napadu na 3th downu izigrali odbranu i uzeli 7-8 yardi sto je nedopustivo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 03 okt 2011, 00:08

Zeljovac_1921 je napisao/la:Houston Texans
Tesko. Andre Johnson, mozda kraj sezone, otislo koljeno, bez ste ****, dobili ste samo jer Steelersi nisu imali OL! Jos uvijek se nadam da ce Collins proradit :mrgreen: DaBogda mi dobili Tampu! :twisted:

A glupi Campbell baci INT u endzonu Patsa, dotad su sjajni bili, sad su pali skroz i lagano gube tekmu Raidersi...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 03 okt 2011, 00:41

Patriotsi su blizu pobjedi na neugodnom gostovanju kod Oakland Raidersa, pobjeda za samopouzdanje pred Jetse
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 00:58

Ja sad sa Grbavice pa nisam stigao gledati Patriotse, al kako vidim bez problema su se obračunali sa Raidersima, ne mogu da vjerujem da smo kiksali tu prošli vikend, realno teško da možemo računati na prvo mjesto pored Patriotsa. Večeras jako teško gostovanje kod Ravensa, mislim da bismo eventualnom pobjedom tamo nadoknadili taj prošlosedmični poraz.

Packersi kako vidim nastavljaju šamaranje, a Bearsi na zadovoljstvo pojedinih forumaša otpuhali Panterse :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2011, 01:02

daleko od toga odpuhali :)...mislim jesu ih odpuhali Forte i Hester, a ostali manje vise kocili su njihovu dobru igru
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 01:06

SaltCityAttack je napisao/la:daleko od toga odpuhali :)...mislim jesu ih odpuhali Forte i Hester, a ostali manje vise kocili su njihovu dobru igru
Vidim i Moore i Barber su položili po jednom... kakav je bio Cutler, jel opet divlj'o :mrgreen:

Ček, ovaj Moore je defanzivac meščini, jel to on vratio INT?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2011, 01:10

Phila je gotova bas su propali ko zeton...sreca im je jedino sto evo Giantsi gube i Dallas izgubi, inace danaas da su oni ekipa koja je u NFC North bili bi daleko od playoffa za Packersima i Lionsima... stvarno ne znam sta se desava sa onakvom ekipom hmmm....mozda nekad Bearsi su zaista upravu sto se ne preplacuju, jer evo vidimo Philu sta im se desava
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 okt 2011, 01:14

SaltCityAttack je napisao/la:Phila je gotova bas su propali ko zeton...sreca im je jedino sto evo Giantsi gube i Dallas izgubi, inace danaas da su oni ekipa koja je u NFC North bili bi daleko od playoffa za Packersima i Lionsima... stvarno ne znam sta se desava sa onakvom ekipom hmmm....mozda nekad Bearsi su zaista upravu sto se ne preplacuju, jer evo vidimo Philu sta im se desava
jos nismo gotovi evo prilike za pobjedu :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2011, 01:15

Hawking je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:daleko od toga odpuhali :)...mislim jesu ih odpuhali Forte i Hester, a ostali manje vise kocili su njihovu dobru igru
Vidim i Moore i Barber su položili po jednom... kakav je bio Cutler, jel opet divlj'o :mrgreen:

Ček, ovaj Moore je defanzivac meščini, jel to on vratio INT?
Ma DJ Moore je pokupio jednu loptu i otrcao za TD...pa ako vratis stranice unazad vidjet ces da je Cutler u prvom poluvremenu bacio samo 4 lopte nije ni pokusavao, a mi imali 24p :)...ljudi imali skoro 500 yardi i izgubili utkamicu zalosno ebiga....mi igrali onoliko za pobjedu i ako jako lose kazem vec....Cutler nije obaran puno nije divljao, jer nije ni bacao i ako su mu uzeli jednu loptu na njegovu gresku... oborili su ga jednom , a ganjali su ga vise puta, jer je OL to dozvoljavala...pravo je cudo da ga nisu vise puta oborili, jer zaista su njemu lose pravili blok....zato su za Fortea pravili odlican blok danas, koji je to iskoristio sa 205 yardi trcanja i 30+ recivinga ...mislim da ce biti ofanzivni player sedmice :)...inace odlicna mu je sezona i jedino je zakazao protiv Packersa, dok u ostlaim utkamicama imao je sve oko 160-170 ukupno yardi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 okt 2011, 01:18

TD NYG...... :twisted: :twisted:
Pa sam poslije reko tata

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 01:19

205 yardi, pa on nije normalan, haman je prolazio kako je htio :mrgreen:

Giantsi povedoše, 2 TD-a u roku od par minuta, haman je Eli uključio nitro :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 okt 2011, 01:20

Hawking je napisao/la:205 yardi, pa on nije normalan, haman je prolazio kako je htio :mrgreen:

Giantsi povedoše, 2 TD-a u roku od par minuta, haman je Eli uključio nitro :lol: :lol: :lol:
uh imali smo srece umalo da napravimo glupost ali dobro je vodimo jos 2 min :D
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 okt 2011, 01:26

Osi i dalje dominira :D
Pa sam poslije reko tata

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 03 okt 2011, 01:29

uh kakva pobjeda veceras 3:1 idemo dalje :D
Pa sam poslije reko tata

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 okt 2011, 01:36

SaltCityAttack je napisao/la:Phila je gotova bas su propali ko zeton...sreca im je jedino sto evo Giantsi gube i Dallas izgubi, inace danaas da su oni ekipa koja je u NFC North bili bi daleko od playoffa za Packersima i Lionsima... stvarno ne znam sta se desava sa onakvom ekipom hmmm....mozda nekad Bearsi su zaista upravu sto se ne preplacuju, jer evo vidimo Philu sta im se desava
Dream team my ass!!! :lol:

Nisam stigao gledati radi talijanskog derbija, ali rezultat me je šokirao. Vodili su 23-3 i uspjeli izgubiti od slabašnih 49-ersa. Već treću tekmu u nizu ispuštaju vodstvo u poslijednjem periodu. :roll: Čini mi se da je kicker uyebao tekmu, promašio dva 30-yardera :lol: , da bi zatim Akers FG-om donio pobjedu gostima (inače bivši dugogodišnji član Eaglesa). Vick imao career high glede passinga - 416 yardi, te dva pasa za TD i jedan INT. Imao je i 75 yardi probijanjem, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Eaglesi su ušlii čak 7 puta u red zone, a postigli su samo dva TD-a. To je trenutno najveći problem u igri, jer ovo se ponavlja iz sedmice u sedmicu. Takođe, imali su po 4. put više osvojenih yardi od protivnika, ali na kontu imaju samo jednu pobjedu. Nevjerovatno. :roll:

Lionsi se na šale. Biće prezanimljivo u NFC North. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 03 okt 2011, 02:21

Šta radi ova Arizona, pa stvarno nisu normalni :x . Vodiš + 10 pet minuta prije kraja i izgubiš tekmu...
YNWA!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2011, 02:33

NFC North uhhhhhhhhh...samo mislim da Lionsi nisu tako bas jos uvjek dobri i da ce oni tek za godinu dvije biti jos bolji....ovo sad sto rade mislim meni je to toplo hladno... Bearsi ih sad moraju uzeti u MNF :)

Jedino Vikingsi su vec otisli u qurac...mislim da je dug period pred njima oko pravljenja nove ekipe...ne znam meni ne ide u glavu potpisati Petersona , a Raca pustiti stvarno ne znam na koji nacin misle praviti novu ekipu...po meni RB je igrac koji najkrace od svih drugih pozicija ikga konstantno ...kod Petersona se vec vidi da nje to onaj igrac od samog pocetka karijere, a mnogi drugi su vladali kratko, pa onda nestajali...po meni trebaju dati priliku novom QB i praviti rekonstrukciju ekipe
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 03 okt 2011, 02:43

E u pi.čku materinu više!

EDIT: What about that :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 okt 2011, 02:59

Nek je Bearsima Allah na pomoci :(... Spencer slonio ruku i to znaci da smo sad bez dvojice u OL...kako oni ba da cuvaju onu defanzivnu liniju detroita?...moj Cutler odglumi povredu spasi karijeru sebi :(....Spencer je danss i ako je imao slomljenu ruku igrao do kraja sto je zanimljivo...nadam se da ce se brzo vratiti, jer zaista ove povrede u OL su nam jako ranljive, jer sama pomisao da nemas sad da nemas dvojicu to je zaista previse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.