FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Lagano velež i zrinjski po 1,5m dobise za renoviranje stadiona od fbih a nama za stadion **** ona debela
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ma i ta 2 tima su politicke prcije. One gura HDZ, ove SDA, mogu oni pricati sta hoce. Mada su zasluzili jbg, pogotovo Zrinjski. U vrhu su nekoliko sezona. Nama nemaju razloga da daju ni marke, nazalost.crvenocrnitz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 11:20Lagano velež i zrinjski po 1,5m dobise za renoviranje stadiona od fbih a nama za stadion **** ona debela
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mostar dobi i 3,5 miliona za dvoranu a prosle godine i 18 miliona za bazen.Diskriminacija je ocita.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Poguro ih premijerDamirT je napisao/la: ↑11 jan 2024, 11:33Ma i ta 2 tima su politicke prcije. One gura HDZ, ove SDA, mogu oni pricati sta hoce. Mada su zasluzili jbg, pogotovo Zrinjski. U vrhu su nekoliko sezona. Nama nemaju razloga da daju ni marke, nazalost.crvenocrnitz je napisao/la: ↑11 jan 2024, 11:20Lagano velež i zrinjski po 1,5m dobise za renoviranje stadiona od fbih a nama za stadion **** ona debela

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ima li kakvih informacija o igračima koji će napustiti klub? Pročitao sam samo na portalu za Dalipagića. Nalic je rekao da će možda biti 2 ili 3 promjene u ekipi, pa je moguće da će to biti i jedini odlazak.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Bilo bi super i jedino pravo rjesenje
-
- Kontakt:
Jedva čekam da vidim zbog čega će ovo propasti.
Inače, top stvar, pod uslovom da ne dobije kompletan klub na upravljanje. S ovim stvarima treba biti oprezan maksimalno, zaštiti se većinskim upravljačkim dijelom i/li zakonski, bez toga nema puno priče.
Inače, top stvar, pod uslovom da ne dobije kompletan klub na upravljanje. S ovim stvarima treba biti oprezan maksimalno, zaštiti se većinskim upravljačkim dijelom i/li zakonski, bez toga nema puno priče.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Nesto mi je ovo sve sumnjivo oko Slobode. Dita se vraca, Da Silva ulazi u FK. Previse je ovo sve dobro zadnjih dana da bi bilo istinito.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Daj bože da je to istina barem polovično
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Proslavljeni bivsi hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva, bivsi fudbaler Arsenala i Dinama, zeli u Slobodu uvesti vlasnika hrvatskog giganta Prima, iz industrije namjestaja. Vlasnik kompanije Prima je Renato Radic, jedan od bogatijih ljudi u Hrvatskoj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prima ima fabriku, na Dubravama (Vukovijama),Prima sofa se zove,nisu baš nešto široke ruke za davanjem novca i nisam nešto oduševljen i optimističan!!!
Ma samo da ne gledam vise Secera u klubu. Gori ne moze biti od njega, kako god da okrenes.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Može ovaj je gori od Cukerbey-a
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
ODLIČNO, vraćamo se na prošlogodišnje iskustvo sa menedžerskim agencijama i privatnim ličnim interesima pranja para.
malo nam je bilo ispadanje iz PL zbog intreresa menedžerskih agencija. Naučili smo nema šta.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Obzirom na to da je dopis u klub stigao sinoć, a napravljen jučer, dobar si prognozer.

Ne bi onih vaših Husića i Džambića

Promjenit statut na isti nacin kao sto je u FK Sarajevo pa bujrum izvoli. Mada sumnjam da ce klapa dopustit da neko ima veci glas od njih…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Trebamo se moliti Bogu.simonknows je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:43Obzirom na to da je dopis u klub stigao sinoć, a napravljen jučer, dobar si prognozer.![]()
Ne bi onih vaših Husića i Džambića![]()

-
- Kontakt:
Za šta? Prvo neke stvari treba posložiti, a onda se moliti. Neće nevidljive sile donositi milione i davati golove.montolivo18 je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:59Trebamo se moliti Bogu.simonknows je napisao/la: ↑12 jan 2024, 12:43Obzirom na to da je dopis u klub stigao sinoć, a napravljen jučer, dobar si prognozer.![]()
Ne bi onih vaših Husića i Džambića![]()
![]()
Ja bih prvi volio da nas preuzme investitor, ali mislim da od ovog nema ništa. Opet će nešto ispasti i eto propalo, probali smo. Ili će preuzeti, pa će nakon 6 mjeseci ispasti neki ludi uslovi i opet cirkus. Nije rješenje ni investitor pod bilo kojim uslovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.