Mr. Sakrivam se iza duplog Nickaamstaff je napisao/la: Poklopi se ušima i ne piši više nikad... Ništa.
Zamjerka se uvijek nadje nije u tome problem, vec sam Pape valja gluposti i prouzrokuje price i sve sto slijedi.Martinez8 je napisao/la:Ma ovi novinari su toliko pokvareni i u zivotu nisam porictao glupih tekstova koliko sam procitau u zadnjih 7-8 dana.Ne znam samo kako im na um padne tolika glupost,tako da svaku izjavu ne uzimam nikad ozbiljno dok ne vidim video zapis.
Nije se rodio ko je narodu ugodio..pa tako ni Pape.K`o sto je neki napisao:Najbolje da FIFA odobri nama spisak od 40 igraca..al` poznavajci nas i ove nase "forum selektore" i tad bi oni nasli neku zamjerku i izvukli bi nekog igraca iz sismis lige i pitali se:Sto taj i taj nije na tom spisku. :S
Malo prvo prosurfaj pa pisigambleSarajevo je napisao/la:SELEKTOREEEEEEEEEEEE
Sto nisi rasirio jos s jednim golmanom,malo nam je 4,cuj Bandovic, koji si ti cirkus lik,najludji si![]()
Kakav si ti hinjak, kako te nije stid,bolje da si sakrio ovaj siri spisak da ti se ne smiju ljudi,ali boli tebe tuki za nas
koji reprezentaciju gledamo kao na svetinju,bitno je progurati ove krampe da se cuje za njih na najvecoj smotri, dao Bog pa da i prodate sta u Tursku,dobra je TURSKA, sigurno te i Edin poslusa,imas ti mudre savjete... ziv bio majstore dok ga migledajuci tvoj bezobrazluk
1988risha je napisao/la:Pa ja ne znam stvarno,ja mislim da ovo što Sušić izjavi za Fener,Galatu,Besiktas da to ne bi provalio ni najveći turski fanatikOvo nikad ni jedan turski trener neće izjavit dok smo živi
![]()
Armin ka dere ko flis papir.Batko je napisao/la:Armin jedva docekao da zalijepi na indeks...![]()
![]()
Nije se jos javio sa svojim osvrtom oko spiska rezervi...
Zezas da je to tako,nek si me prosvijetlio iako ne vidim da sam se u postu tebi obracao nego selektoru.... siri spisak je jako bitan za igrace koji se pozivaju na isti,nebitno je da li ce putovati ili ne,svako ko malo vise prati fudbal i nase reprezenativce zna da poslije Begovica je prazan hod, pa tek onda Buric,Sehic i iz plbih Ostrakovic,kakav crni avdukic,fejzic,bandovic....slektor stavio Stanica,pa da ne budu pitari zapostavljeni daj jednog i iz Sarajeva,a ostale iz agencije i opet kompromis za medije dodja i Zeca... sto se tice putnika to je ovdje odavno ispisano,glupa je tema za raspravljanje jer se selektor davno tim spiskom popisao na sve nas i igrace koji zasluzuju poziv...p.s. mojne da se kacis vise za moj post,sa svojim savjetima i pravilnicimaKobe Bryant je napisao/la:Malo prvo prosurfaj pa pisigambleSarajevo je napisao/la:SELEKTOREEEEEEEEEEEE
Sto nisi rasirio jos s jednim golmanom,malo nam je 4,cuj Bandovic, koji si ti cirkus lik,najludji si![]()
Kakav si ti hinjak, kako te nije stid,bolje da si sakrio ovaj siri spisak da ti se ne smiju ljudi,ali boli tebe tuki za nas
koji reprezentaciju gledamo kao na svetinju,bitno je progurati ove krampe da se cuje za njih na najvecoj smotri, dao Bog pa da i prodate sta u Tursku,dobra je TURSKA, sigurno te i Edin poslusa,imas ti mudre savjete... ziv bio majstore dok ga migledajuci tvoj bezobrazluk
![]()
Ovaj spisak FIFA zahtijeva samo u slucaju da se neko od 23 igraca (koji ce ucestvovati na SP) povrijedi na pripremama PRIJE Brazila. Posto po propisima MORA biti u Brazilu 3 golmana , onda naravno na spisak rezervnih igraca u slucaju povrede ide i golman, znaci ako se niko ne povriedi od ova 24 sa spiska ovih 6 svakako ne ide + odpada jedan sa spiska
Lampard8 je napisao/la:Treba i kakvog selektora stavit na spisak, ukoliko ovaj zakasni na avion za Brazil...
bordobijeli je napisao/la:gledam komentare na portalima i sad ljudi kao bravoo pape za zeca ,zahirovica itd . a nisu svjesni da ti ljudi nisu pozvani nego su samo na širem spisku i nece ici ni na pripreme .hocu da kazem koliko su ljudi neupuceni a daju sebi za pravo da sve komentarisu i pljuju .
Mozambik je napisao/la:Spanija igra bez napadaca pa ipak stavise 6,5 napadaca na prosireni spisak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.