Safet Sušić - Pape

1988risha
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la 1988risha » 13 maj 2014, 13:53

Pa ja ne znam stvarno,ja mislim da ovo što Sušić izjavi za Fener,Galatu,Besiktas da to ne bi provalio ni najveći turski fanatik :D Ovo nikad ni jedan turski trener neće izjavit dok smo živi :facepalm:

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 maj 2014, 13:55

amstaff je napisao/la: Poklopi se ušima i ne piši više nikad... Ništa.
Mr. Sakrivam se iza duplog Nicka :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 13 maj 2014, 14:00

Ja se nadam da su moderatori vidjeli šta si napisao i da ćeš dobiti ono što zaslužuješ!
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 13 maj 2014, 14:01

Dobro je ba, sve ove teme su više prežvakane, ne znam kako više imate živaca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Martinez8
Kontakt:

Post Postao/la Martinez8 » 13 maj 2014, 14:08

Ma ovi novinari su toliko pokvareni i u zivotu nisam procitao glupih tekstova koliko sam procitao u zadnjih 7-8 dana.Ne znam samo kako im na um padne tolika glupost,tako da svaku izjavu ne uzimam nikad ozbiljno dok ne vidim video zapis.
Nije se rodio ko je narodu ugodio..pa tako ni Pape.K`o sto je neki napisao:Najbolje da FIFA odobri nama spisak od 40 igraca..al` poznavajci nas i ove nase "forum selektore" i tad bi oni nasli neku zamjerku i izvukli bi nekog igraca iz sismis lige i pitali se:Sto taj i taj nije na tom spisku. :S

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 maj 2014, 14:20

Martinez8 je napisao/la:Ma ovi novinari su toliko pokvareni i u zivotu nisam porictao glupih tekstova koliko sam procitau u zadnjih 7-8 dana.Ne znam samo kako im na um padne tolika glupost,tako da svaku izjavu ne uzimam nikad ozbiljno dok ne vidim video zapis.
Nije se rodio ko je narodu ugodio..pa tako ni Pape.K`o sto je neki napisao:Najbolje da FIFA odobri nama spisak od 40 igraca..al` poznavajci nas i ove nase "forum selektore" i tad bi oni nasli neku zamjerku i izvukli bi nekog igraca iz sismis lige i pitali se:Sto taj i taj nije na tom spisku. :S
Zamjerka se uvijek nadje nije u tome problem, vec sam Pape valja gluposti i prouzrokuje price i sve sto slijedi.
I naravno pozivanje vrlog bratica koji igra u jakom klubu je vrhunac.
Realno svi ostali igraci su manje vise zasluzili i niko ne bi toliko zamjerio na pozivanju odnosno ne pozivanju nekoga, da nije tog vrlog laznog defanzivnog veznog koji je usput kreativac.
Sve u svemu sam je kriv za ove price oko spiska, mozda je to i namjerno odradio da skrene paznju od priprema, taktike i svih ostalih mogucih stvari vezanih za repku ko ce mu znati :D
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 maj 2014, 14:20

gambleSarajevo je napisao/la:SELEKTOREEEEEEEEEEEE

Sto nisi rasirio jos s jednim golmanom,malo nam je 4,cuj Bandovic, koji si ti cirkus lik,najludji si :clap:

Kakav si ti hinjak, kako te nije stid,bolje da si sakrio ovaj siri spisak da ti se ne smiju ljudi,ali boli tebe tuki za nas
koji reprezentaciju gledamo kao na svetinju,bitno je progurati ove krampe da se cuje za njih na najvecoj smotri, dao Bog pa da i prodate sta u Tursku,dobra je TURSKA, sigurno te i Edin poslusa,imas ti mudre savjete... ziv bio majstore dok ga mi :beba: gledajuci tvoj bezobrazluk
Malo prvo prosurfaj pa pisi :roll:
Ovaj spisak FIFA zahtijeva samo u slucaju da se neko od 23 igraca (koji ce ucestvovati na SP) povrijedi na pripremama PRIJE Brazila. Posto po propisima MORA biti u Brazilu 3 golmana , onda naravno na spisak rezervnih igraca u slucaju povrede ide i golman :roll: , znaci ako se niko ne povriedi od ova 24 sa spiska ovih 6 svakako ne ide + odpada jedan sa spiska ;)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 maj 2014, 14:31

Bandovic upada kao 3 golman ako bi se neko od ova 3 pozvana povrijedio.

Sanse da ode na svjetsko su minimalne a da na klupi bude su nemoguce. :mrgreen:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 14:31

1988risha je napisao/la:Pa ja ne znam stvarno,ja mislim da ovo što Sušić izjavi za Fener,Galatu,Besiktas da to ne bi provalio ni najveći turski fanatik :D Ovo nikad ni jedan turski trener neće izjavit dok smo živi :facepalm:

slika
:shock: :lol: :lol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 maj 2014, 14:47

Batko je napisao/la:Armin jedva docekao da zalijepi na indeks... :lol: :clap: :bih:

Nije se jos javio sa svojim osvrtom oko spiska rezervi... :kafa:
Armin ka dere ko flis papir. :clap:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 14:51

Hoceli biti na prijenosu ova tekma BIH vs BIH U21 :?

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 13 maj 2014, 14:51

Kobe Bryant je napisao/la:
gambleSarajevo je napisao/la:SELEKTOREEEEEEEEEEEE

Sto nisi rasirio jos s jednim golmanom,malo nam je 4,cuj Bandovic, koji si ti cirkus lik,najludji si :clap:

Kakav si ti hinjak, kako te nije stid,bolje da si sakrio ovaj siri spisak da ti se ne smiju ljudi,ali boli tebe tuki za nas
koji reprezentaciju gledamo kao na svetinju,bitno je progurati ove krampe da se cuje za njih na najvecoj smotri, dao Bog pa da i prodate sta u Tursku,dobra je TURSKA, sigurno te i Edin poslusa,imas ti mudre savjete... ziv bio majstore dok ga mi :beba: gledajuci tvoj bezobrazluk
Malo prvo prosurfaj pa pisi :roll:
Ovaj spisak FIFA zahtijeva samo u slucaju da se neko od 23 igraca (koji ce ucestvovati na SP) povrijedi na pripremama PRIJE Brazila. Posto po propisima MORA biti u Brazilu 3 golmana , onda naravno na spisak rezervnih igraca u slucaju povrede ide i golman :roll: , znaci ako se niko ne povriedi od ova 24 sa spiska ovih 6 svakako ne ide + odpada jedan sa spiska ;)
Zezas da je to tako,nek si me prosvijetlio iako ne vidim da sam se u postu tebi obracao nego selektoru.... siri spisak je jako bitan za igrace koji se pozivaju na isti,nebitno je da li ce putovati ili ne,svako ko malo vise prati fudbal i nase reprezenativce zna da poslije Begovica je prazan hod, pa tek onda Buric,Sehic i iz plbih Ostrakovic,kakav crni avdukic,fejzic,bandovic....slektor stavio Stanica,pa da ne budu pitari zapostavljeni daj jednog i iz Sarajeva,a ostale iz agencije i opet kompromis za medije dodja i Zeca... sto se tice putnika to je ovdje odavno ispisano,glupa je tema za raspravljanje jer se selektor davno tim spiskom popisao na sve nas i igrace koji zasluzuju poziv...p.s. mojne da se kacis vise za moj post,sa svojim savjetima i pravilnicima
1921

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 maj 2014, 14:57

Spanija igra bez napadaca pa ipak stavise 6,5 napadaca na prosireni spisak :mrgreen:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 13 maj 2014, 15:11

Treba i kakvog selektora stavit na spisak, ukoliko ovaj zakasni na avion za Brazil...
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 13 maj 2014, 15:17

Lampard8 je napisao/la:Treba i kakvog selektora stavit na spisak, ukoliko ovaj zakasni na avion za Brazil...

:tokralju: :rol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 13 maj 2014, 15:19

I ja sam napadao i tesko mu mogu halaliti pozive : Tine , Vrsajevica , Hadzica , Sunjica i donekle i Ibricica (kod cire kojeg su svi volili je bio u prvih 11 :shock: prije Pjanica)
Tu su trebali biti Vrsajevic (Dilaver) Sunjic (Pandza ili Arslanagic) , Hadzic (Zahirovic) , Tin (Prcic) , Ibricic (Muslimovic ili Hodzic , Zec nije za repke)

Napada ga se za manjak napadaca a imamo : Višca krilo napadac , Hajrovic krilo i off. vezni, Misimovic off. Vezni , Ibricic off vezni, Lulic off krilo , Dzeko i Vedo klasicni cenarfori

Evo samo primjer Belgija koja je kao jedan od favorita prvenstva :

Napad:
Romelu Lukaku - klasicni napadac
Divock Origi - napadac koji nema min u A repki :shock: , znaci tesko da ce igrati premlad jedino u slucaju povreda
Eden Hazard - krilo off vezni
Dries Mertens - off vezni ili poluspic
Kevin Mirallas - krilo off vezni

Realno vise off igraca imamo mi od Belgije :shock: :o

izvor :

Kod: Označi sve

[url]http://****/clanak/13002/selektor-belgije-pozvao-debitanta-na-mundijal[/url]

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 15:20

bordobijeli je napisao/la:gledam komentare na portalima i sad ljudi kao bravoo pape za zeca ,zahirovica itd . a nisu svjesni da ti ljudi nisu pozvani nego su samo na širem spisku i nece ici ni na pripreme .hocu da kazem koliko su ljudi neupuceni a daju sebi za pravo da sve komentarisu i pljuju .
:lol: :lol: ija citam....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2014, 15:21

Mozambik je napisao/la:Spanija igra bez napadaca pa ipak stavise 6,5 napadaca na prosireni spisak :mrgreen:

Brko stavio Jesusa Navasa u napad a kada Susic kaze da Visca i Ibricic mogu biti napadaci onda drvlje i kamenje na njega :)

Belgijski napadaci: Lukaku, Origi, Hazard, Mertens, Mirallas, Januzaj.
Pa vecina od ovih nisu uopste napadaci.
Sta je ovo, svi poceli kopirati Susica?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 maj 2014, 15:22

@Kobe

Origi je upao jer se Benteke povrijedio. A i svakako, suludo je uporedjivati repku Belgije sa nasom.. :hmmmmm:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 maj 2014, 15:22

Yebo majku ljudi porede svijetske i evropske sampione i njihov igracki roster i bazu igraca sa nasom. :tokralju:

Covjek ima Costu,Toresa,Negreda,Vilu,Lorentea a mi Dzeku,Ibisevica i buraniju u vidu Zeca. :zzz:
1946

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.